Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A gde su tu naši majmuni? (13.07.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

A gde su tu naši majmuni? (13.07.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: A gde su tu naši majmuni? (13.07.2017.)
    Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2017 u 22:40
Hrvatski majmuni? Srpski majmuni? Čemu to na ovom mestu?
Na vrh
salemanija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salemanija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 04:18
hahaha, srpski i hrvatski majmuni, bas si me nasmejao/la. Dobar review, odgledacemo...
Na vrh
Meklejn View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Meklejn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 14:35
Jedna od boljih trilogija u ovoj vrsti zanra, s time da mi je ovaj poslednji film najlosiji. Predugo traje i mnogo je spor. Zanrovski ovo je drama, znaci drama i to razvodnjena. Slazem se sa recenziojom , slazem se da su neke scene prepateticne. E sada, moguce da mi je film slabije legao i zbog jednog retarda koji je 2 jebena sata hrkao kao magarac. (film traje 2:20) Zamislite gledate film i neko 2 sata hrce kao jbni orangutan! Na kraju filma tek, gledam, riba koja je bila sa njim ga je bukvalno tukla, i to dobrih 20 sekundi i jedva se probudio. Mada ona je kriva, morala je da ga probudi u toku filma, jer su ljudi u bioskopu govorili probudi prasca i slicno... Zaista bi trebali da uvedu neki psiho test za gledaoce, jer ne prodje dan, a da neki imbecil ne pokvari ugodjaj svima ostalima. Uostalom s obzirom da je karta skupa kao kokain u cineplexu i mogli bi to da urade ozbiljno.
Na vrh
dzemil-merdzanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dzemil-merdzanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 17:39
Pa mi smo majmuni u realnom svijetu i ne treba nam film o tome, a što se tiče superheroja ko nam je kriv što smo glupi pa nemamo svoje stripove a pojedinci imaju talenta, jedan momak iz Sarajeva crta stripove za Marvel, mogao je i za neki naš strip, da ga imamo.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 18:36
Na kraju ispada da i majmuni imaju ljudske emocije, da mrze, vole, pohlepa, srebrorublje,... Ispada da vlast kvari i majmune i da politićari-majmuni mogu manipulisati rajom.

Original iz 1968. je bio vrh film i remek delo, nisu im ni trebale franšize kasnije.     

Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 18:42
Naši majmuni su u skupštini. LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 20:58
Film nisam još gledala pa ne mogu komentirat, ali se svaki put lecnem dok otvorim sajt što me Robi mrko gledaLOLLOL
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 21:18
Dobar film... 9/10

Danilo izgleda zaboravio kakva je radnja originala...LOL
Ovaj  bljuc emotikon je potpuno bespotreban...
To je rezervisano za filmove koji nemaju vrednost.

Ažurirao Atrahasis - 14.Srpanj/Jul.2017 u 21:30
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
Bob! View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bob! Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 23:02
Neko ko piše sasvim solidno, trebalo bi da zna: reči kao što su prenaivno i prepatetično - ne postoje. To su internet nepismene budalaštine. Kao, npr. predobro. To je nama naša internet (ne)pismenost dala. Svako selo daje svetu književnu varijantu svog jezika... SKORO PA jezika...
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 23:19
Lepo rečeno. Jeste direktno i bez uvijanja, ali je potpuno ispravno.LOL
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2017 u 10:18
Dragi Bob! ne bi se s tobom upuštao u jezičke vratolomije, ali apsolutno nisi u pravu po pitanju reči za koje mi prebacuješ da ih nepravilno upotrebljavam. Inače, hvala ti za to da "pišem sasvim solidno"...
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2017 u 10:26
Jezičke nedoumice na stranu LOL mene je zapravo pozitivno iznenadio prvi film u ovom povampirenom filmskom serijalu, pogotovo kada se uzme u obzir onaj košmar Tim Burtona. Međutim, nastavak mi je bio dalek, blago rečeno, te me je prilično oterao i od same ideje da nastavim sa praćenjem ove franšize. Nije moj broj, jednostavno, teško da ću gledati treći deo iako sam uveren da je bolji od svog prethodnika.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2017 u 11:49
Takođe, nikada mi nije bilo jasno sve to "naši" i "njihovi", i ovako, kamoli tek u IgaBiva dilemi Smile

Majmun je majmun, kako mi mogu biti bliži srpsko-hrvatski majmuni od američkih, kambodžanskih, onih iz Čada ili Saudijske Arabije? LOL (isto važi i za ljude, kod mene)

Autor bira kakvu lokalniju teritoriju, to je opšte mesto, ne bih o tome, no i one su mi jednake poput majmuna, ljudi ili prepelica. Rođen i živim u Beogradu, majmunisanja svuda oko mene pa eventualno ne bih voleo da je radnja filma smeštena ovde, ne fali mi ovog prostora, ponajmanje majmuna, ma kakva promena sredine i film mi makar potencijalno može biti zanimljiviji. Dok tema filma ne mora da se bavi makro planom, bitno je da znamo odakle je i kako počeo virus koji tamani čovečanstvo, majmuni će već vremenom zagospodariti čitavom planetom. Šta će se sada film baviti nekim "našim" prostorom, ljudima, majmunima (mada i dalje ne vidim da se bavi "tuđim/njihovim" LOL ). 

E sad, zašto je sve počelo (beše) u San Franciscu a ne u Zaječaru ili u Tuzli, i nije kakvo teško pitanje. Malo ko u svetu je čuo za njih, a i ko će seliti filmsku ekipu i snimati na ovom prostoru. I gde ovde da nađu onako golem i lep most da se majmunišu? Beograd tokom vekova rušili više i češće nego Godzila Tokio, otkud nam velelepni mostovi? LOL Ko da gradi kada stalno ruše LOLLOL (btw, naravno da je cgi, ta neće zatvarati most da bi nedeljama snimali tamo, moraju ljudi da skaču odnekud, no pričam o prepoznatljivosti velikog i lepog mosta)

Ažurirao puppet_master - 16.Srpanj/Jul.2017 u 17:26
Na vrh
Kokonino12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kokonino12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2017 u 01:45
Film je dobar,gledljiv ali će ubrzo u zaborav, isplati se pogledati ako zbog ničeg drugog zbog reklame za coca-colu usred apokalipse :) , ma šalu na stranu, film nije dao ništa novo, na momente je i dosadan ,ima previše bespotrebnih dijaloga, ništa spektakularno, na kraju su ljudi uopšte bez emocija , i oni od kojih se nadaš neku ljudskost , nema je , tako da je na kraju dosta razočaravajuče , jer su majmuni pokazali više emocija od ljudi, ne znam  jedino zašto se zove rat, kad je to neka razvodnjena bitka između ljudi sa majmunima na krivom mjestu ...
Na vrh
jocoiva View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jocoiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2017 u 23:47
ocjena 5 od 10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.