| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Anger Management (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Anger Management (2003)Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 13:09 |
|
Vrh komedija. Lična ocena: 9,5 Preporuka.
* Jack & Adam brilijantni. Ažurirao Danilo-Naissus - 10.Srpanj/Jul.2017 u 13:11 |
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 13:13 |
|
Slažem se s Danilom Vrh samo da nema Sandlera.
Meni osobno poslije Tom pljuc Cruisa , najogavniji "glumac" u Hollywoodu. U principu sve njegove filmove u zadnjih 15 godina izbjegavam u svemirskom luku. Komedija kao komedija OK+. |
|
|
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 13:25 |
|
Slažem se Sinna. Adam Sendlera bih preporučio svima u filmu Klik (2006), lična ocena: 10,00 (iskreno, i suzu sam pustio pred kraj filma, što je retkost za mene). Punch-Drunk Love (2002) mi se npr. uopšte ne sviđa kao priča, scenario, ali dobro, svako ima svoje uspone i padove u karijeri pa ni Adam nije izuzetak.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |