| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Da li će Warner Brothers ipak praviti Silmarillion? (09.07.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Da li će Warner Brothers ipak praviti Silmarillion? (09.07.2017.)Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 08:34 |
|
Iz tvojih usta u Božje uši,Che.Ako se WB zainteresirao za SIlmarilion,mislim da bi mogli za 5-6 godina dobiti i ekranizaciju.
To će tek biti spektakl,sa ovim sve boljim i boljim CGI efektima.
Puknuti ću od iščekivanja.
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57022 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 13:59 |
|
Ako će da prave opet glupost u kojoj je više pažnje posvećeno efektima nego samom filmu poput Hobit trilogije, bolje da ostave Tolkina na miru.
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 15:20 |
|
A kako drukčije da ga naprave bez efekata?
Pa to je nemoguće ili da efekte naprave kao crtanu radnju pa bude na nivou "Tko je smijestio zeki,znamo kojem".Pa više ne postoji film bez CGI-a. Ili da ga naprave u kazalištu i snime kamerom s mobitela. Uffff jadna Helga s tobom. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57022 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 15:24 |
|
Ne mislim na to, nego da je Hobit trilogija preterala sa furanjem CGI-a i da je prenaduvana i ima razvodnjenu priču. Nešto slično kao što se Lukas previše zaneo sa prikvelima Zvezdanih ratova i drugu i treću epizodu celu odradio pred zelenim platnom i onda sve više ličilo na igricu nego na film.
Ako bi to radili kao Gosprodara prstenova, gde impresivni efekti upotpunjuju priču i doživljaj filma, to je odlično, ali mi se čini da bi Džekson opet otišao u CGI ludilo i isprazni spektakl Hobita. Ažurirao Hogar Strašni - 10.Srpanj/Jul.2017 u 15:29 |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 15:37 |
|
A može biti svašta , tko zna tko će snimati i režirati (ako do toga dođe) Silmarillion.
Knjiga je ludilo za moj osobni pojam,Stvarno treba netko jak za to prenijeti. Danas bez CGI efekata se ni romantične komedije ne snimaju,brate lova je u pitanju a svi su oni uglavnom tu i rade to za lovu. |
|
|
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 15:39 |
|
Nemam ja ništa protiv CGI-a, nego sa svime treba imati meru i efekti treba da imaju svrhu kada se već ekranizuje književno delo, pa makar bila i epska fantastika. Meni je čak knjiga i pomalo nezgodna za ekranizovati. Pre bih je video kao neku mini seriju nego kao film.
A na Tolkina sam osetljiv jer mi je Gospodar prstenova omiljena knjiga. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 16:02 |
|
E za Gospodara se slažemo u potpunosti,čak je i ekraniziran po meni odlično s mjerom u svemu.
Pa kako sam ja razumio Che.-a i ovo bi trebala biti trilogija od par sati trajanja.Ma ja ću je gledati ili trilogija ili petoljetka gledat ću sve jer obožavam Sir Tolkina. |
|
|
|
|
![]() |
|
Shockwave
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 18:07 |
|
Možemo samo da čekamo da se ovi smiluju i prodaju prava. :(
|
|
![]() |
|
Che.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2017 u 16:37 |
|
Koliko CGI napreduje gledaćemo likove sa Marlonom Brandom u glavnoj ulozi uskoro dok mu Bruce Lee glumi telohranitelja i sve to dok jašu konje vrane po sredozemlju. Tada ćei Tolkien Estate da proda prava na film. Isljučivo ako Marlon igra.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |