Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Da li će Warner Brothers ipak praviti Silmarillion? (09.07.2017.)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na članke
Opis foruma: Komentari na objavljene članke i blogove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=85843
Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 03:41
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Da li će Warner Brothers ipak praviti Silmarillion? (09.07.2017.)
Objavio: sinna
Tema: Da li će Warner Brothers ipak praviti Silmarillion? (09.07.2017.)
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2017 u 08:34
Iz tvojih usta u Božje uši,Che.Ako se WB zainteresirao za SIlmarilion,mislim da bi mogli za 5-6 godina dobiti i ekranizaciju. To će tek biti spektakl,sa ovim sve boljim i boljim CGI efektima. Puknuti ću od iščekivanja.

Odgovori:
Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2017 u 13:59
Ako će da prave opet glupost u kojoj je više pažnje posvećeno efektima nego samom filmu poput Hobit trilogije, bolje da ostave Tolkina na miru.

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2017 u 15:20
A kako drukčije da ga naprave bez efekata?
Pa to je nemoguće ili da efekte naprave kao crtanu radnju pa bude na nivou "Tko je smijestio zeki,znamo kojem".Pa više ne postoji film bez CGI-a.
Ili da ga naprave u kazalištu i snime kamerom s mobitela.
Uffff jadna Helga s tobom.Big smile

-------------
Everything is a joke !

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2017 u 15:24
Ne mislim na to, nego da je Hobit trilogija preterala sa furanjem CGI-a i da je prenaduvana i ima razvodnjenu priču. Nešto slično kao što se Lukas previše zaneo sa prikvelima Zvezdanih ratova i drugu i treću epizodu celu odradio pred zelenim platnom i onda sve više ličilo na igricu nego na film.
Ako bi to radili kao Gosprodara prstenova, gde impresivni efekti upotpunjuju priču i doživljaj filma, to je odlično, ali mi se čini da bi Džekson opet otišao u CGI ludilo i isprazni spektakl Hobita.

-------------
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2017 u 15:37
A može biti svašta , tko zna tko će snimati i režirati (ako do toga dođe) Silmarillion.
Knjiga je ludilo za moj osobni pojam,Stvarno treba netko jak za to prenijeti.
Danas bez CGI efekata se ni romantične komedije ne snimaju,brate lova je u pitanju a svi su oni uglavnom tu i rade to za lovu.

-------------
Everything is a joke !

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2017 u 15:39
Nemam ja ništa protiv CGI-a, nego sa svime treba imati meru i efekti treba da imaju svrhu kada se već ekranizuje književno delo, pa makar bila i epska fantastika. Meni je čak knjiga i pomalo nezgodna za ekranizovati. Pre bih je video kao neku mini seriju nego kao film.
A na Tolkina sam osetljiv jer mi je Gospodar prstenova omiljena knjiga.Big smile

-------------

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2017 u 16:02
E za Gospodara se slažemo u potpunosti,čak je i ekraniziran po meni odlično s mjerom u svemu.
Pa kako sam ja razumio Che.-a i ovo bi trebala biti trilogija od par sati trajanja.Ma ja ću je gledati ili trilogija ili petoljetka gledat ću sve jer obožavam Sir Tolkina.

-------------
Everything is a joke !

Objavio: Shockwave
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2017 u 18:07
Možemo samo da čekamo da se ovi smiluju i prodaju prava. :(

Objavio: Che.
Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2017 u 16:37
Koliko CGI napreduje gledaćemo likove sa Marlonom Brandom u glavnoj ulozi uskoro dok mu Bruce Lee glumi telohranitelja i sve to dok jašu konje vrane po sredozemlju. Tada ćei Tolkien Estate da proda prava na film. Isljučivo ako Marlon igra.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk