Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Point n Click Avanture
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Point n Click Avanture

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Point n Click Avanture
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 00:39
Ljubitelj sam point n click avantura tipa Monkey Island serijal, Full Throttle, Sanitarium, Broken Sword 1, 2, Sam & Max, Day of The Tentacle, Indiana Jones And The Fate of Atlantis, The Dig, Grim Fandango, Syberia 1 & 2....

Nabavio sam emulator po imenu ScummVM koji može pokretati sve te igre na PC-ju, ali nigdje na netu nemogu pronaći ROM fileove (samu igru).

Na svim stranicama koje znam o ROM-ovima nema ROM-ova za ScummVM...

Jel zna netko gdje ima...
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 00:59
Našao sam nekoliko igara na btjunkieu al nemam vip status...
Jel ima ko vip account da mi skine nekoliko torrenta? samo torrenta, netreba cijela igra, please

Evo linkovi:

Sam & Max: http://btjunkie.org/torrent?do=stat&id=10665920
Monkey Island 1: http://btjunkie.org/torrent?do=stat&id=10665964
Monkey Island 3: http://btjunkie.org/torrent?do=stat&id=10666217

Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 01:11

Znas kako imam ti ja sve gore navedene igre osim Sam & Max.Ali te sto ja imam nisu optimizovane za ScummVM a i vecina radi na XP-u tako da ti doticni emulator ni ne treba.Probao sam vecinu sa spiska.

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 01:30
Znam, ali bi htio imati sve u emulatoru da ne moram instalirati svaku posebno, a to će mi biti problem jer namjeravem sakupiti veliki broj ovih avantura...

Dakle molim ako mi netko može skinuti tri torrenta od gore...
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 02:12
Kolko se sjećam Grim Fandango nije point n click

Ažurirao euforia
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 10:33
whatever
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 10:38
Cmon ppl

Please
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 15:49
jel ti skinuo neko? nesto me uhvatila monkey island mania...
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2006 u 17:20
nije...

stvarno bi htio proći opet sve Island Monkeye...

a i Sam & Max je fenomenalna igra

išli su i crtići ----------> LINK

samo nema nigdje za skinut
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 10:59
Joj pa zar nitko nemože skinut ona 3 torrenta, please...

P.S. Sjeća li se netko jel se u Monkey Islandu čuo govor ili samo pozadinska glazba?
Na vrh
xlavier View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xlavier Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2006 u 11:50
Pozadinska glazba
http://www.grego-sailing.hr/
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 23:04
Samo jedna riječ: LINK
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 15:33
Ne znam ja te stare avanture imam na hardu u folderu igre, pa sam njihov exe file učitao u tom emulatoru i sad kad upalim emulator izlista mi igre i samo kliknem ono što hoću igrat (inače u xp mi ne radi niti jedna od tih igara nego baš moram preko emulatora).
Nothing is worse than having an itch you can never scratch!
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 20:14
U gornjem linku imaš sve stare LucasArtsove point n click avanture, pa samo u programu za torrente odabereš koju hoćeš skinut.

A u emulatoru (ScummVM) samo odabereš folder igre i igra se učita.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.