Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Serije koje nećemo više gledati (12.05.2017.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Serije koje nećemo više gledati (12.05.2017.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Serije koje nećemo više gledati (12.05.2017.)
    Objavljeno: 12.Svibanj/May.2017 u 14:42
Žalim samo za dvijema,neću reći kojima jer svatko ima svoj ukus.(Powerless & Outsiders,nemogu izdržat da ne kažem)
Na vrh
sloter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sloter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2017 u 15:28
tacno je svako ima svoj ukus ali i ja ne mogu da ne izdrzim a da ne kazem da će meni nedostajati ove dve : Sleepy Hollow, Incorporated
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2017 u 15:50
Originalno postovano od strane sloter sloter piše:

tacno je svako ima svoj ukus ali i ja ne mogu da ne izdrzim a da ne kazem da će meni nedostajati ove dve : Sleepy Hollow, Incorporated

Gledao sam Sleepy Hollow, ali me je smorio, tako da ih podržavam u toj odluci LOLLOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2017 u 16:54
Sleepy Hollow je bila zanimljiva prvu sezonu ajde i druga nije bila toliko loša,a posle je počela smaračina...
I bolje što ne nastavljaju s njom. Nisam ni pogledala 4 sezonu, a nemam ni nameru.
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
MockingJay View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MockingJay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2017 u 16:58
Falit će mi Powerless i Timeless, a APB sam pogledala zasad samo prvu epizodu, ali mi se nije činila loša Cry
Na vrh
dacan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dacan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2017 u 23:32
nije ni nešto žao jer nijednu od navedenih serija nisam gledao...pročitao sam sadršaj tj tematiku svake serije i nijedan mi nije ostavio neki utisak da bi seriju gledao...možda grešim !!!
Na vrh
silversurfer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silversurfer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 18:19
Timeless nije bio rdjav caksta vise simpaticno za gledai pogotovo zbog mrs Visnjica
Na vrh
lycantroph View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lycantroph Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 22:51
Od navedenih serija pratio sam Sleepy Hollow...moram reći da mi je stvarno žao što je otkazana...
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 05:01
Originalno postovano od strane MockingJay MockingJay piše:

Falit će mi Powerless i Timeless
Što će ti faliti Timeless? Vidiš da ljudi stvarno mogu da putuju kroz vreme i menjaju prošlost.LOL

http://forum.titlovi.com/timeless-2016_t80586_p1230499.html#1230499

I nađi neku seriju koja se ne zaršava na "less". Vidiš da im ne ide baš najbolje.LOL

Ažurirao Hogar Strašni - 14.Svibanj/May.2017 u 05:02
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MockingJay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 13:00
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Što će ti faliti Timeless? Vidiš da ljudi stvarno mogu da putuju kroz vreme i menjaju prošlost.LOL

http://forum.titlovi.com/timeless-2016_t80586_p1230499.html#1230499

I nađi neku seriju koja se ne zaršava na "less". Vidiš da im ne ide baš najbolje.LOL

Aaaaaa ovo mi je bome uljepšalo dan, jest da moramo čekati do 2018 al bitno da nije otkazano

A što se tiče biranja serija koje neće tragično završiti, u tome sam useless LOL
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 17:08
Nisam pratio Tmeless ali mi je drago da su se predomislili samo zbog Gorana Višnjića ipak je naše gore list.A drago mi je i zbog MockingJay kada je već pratila da ima čemu da se veseli ipak si winner a ne losser.
Everything is a joke !
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 17:30
Serije koje nismo ni trebali gledati.     

* 1 uspešna serija i onda prave 101 varijaciju na tu temu. Bez dobrog scenarija (u prevodu - knjige bestselera) nema ništa ni od serije.      

Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MockingJay Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 22:05
Originalno postovano od strane sinna sinna piše:

Nisam pratio Tmeless ali mi je drago da su se predomislili samo zbog Gorana Višnjića ipak je naše gore list.A drago mi je i zbog MockingJay kada je već pratila da ima čemu da se veseli ipak si winner a ne losser.

I meni je isto drago zbog njega, stvarno je dobro odglumio svoje LOL
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2017 u 01:34
Meni je žao za Frequency (koja ne završava na "less"). Jedina pozitivna strana je što su napravili kratku specijalnu epizodu s kojom su završili seriju. Barem nije ostala nedorečena kao more drugih.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2017 u 08:40
Goraneeee vratiiiooo si seeee!!!!!HeHeHeHeJoš da meni za gušt vrate Powerless i onda su less na konju.
Everything is a joke !
Na vrh
Mlata View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mlata Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 09:13
Secrets and Lies mi je bila dobra serija, pa se nadam da ce jednog dana biti 3. sezone za jedno 2 godine :-) u odnosu na pauzu izmedju 1. i 2. sezone
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2017 u 12:53
Otkazali su i "Kamionđije"....Eto još koja koja nije less nego je more...
Everything is a joke !
Na vrh
Jankela View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jankela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 18:34
Gde je serija Lie to me na ovoj listi?
Na vrh
bruno-sicenica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bruno-sicenica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2017 u 21:29
Odličan odabir ugašenih loših serija. Naročito se to odnosi na katastrofalnu četvrtu sezonu Sleepy Hollow od koje sam uspio odgledati 3 epizode i pobrisati ostale.
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2017 u 21:37
Sve što se ukida ili se predomisle pa nastave mi je nevažno - ima samo dvije serije zbog kojih su mi se zamjerili što su ih ukinuli: "Carnivale" (uostalom, moj "potpis" je iz njega) i "Rubicon".

A opet... Obzirom na to da je prosječni TV gledatelj (naročito u USA) sve neobrazovaniji i neinteligentniji, logično je da se ide sa sve lakšim "limunadama"...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.