Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svartsjön (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Svartsjön (2016)

Svartsjön

Svartsjön (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

43 min

Glavne uloge:

Anna Åström
  >  Elin
Anderz Eide
  >  Dag
Filip Berg
  >  Johan
Mathilde Norholt
  >  Mette
Odin Waage
  >  Jostein
Sarah-Sofie Boussnina
  >  Hanne
Philip Oros
  >  Frank
Victor von Schirach
  >  Osvald
Valter Skarsgård
  >  Lippi
Nils Ole Oftebro
  >  Erkki
Henrik Schyffert
  >  Broman
Henrik Schyffert
  >  Broman (credit only)
Christian Skolmen
  >  Helgesen
Aliette Opheim
  >  Jessan
Christian Skolmen
  >  Helgesen (credit only)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Svartsjön (2016)
    Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2017 u 17:46
Prijevode radi metohr 👍
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2017 u 18:31
Serija je prevedena, metohr hvala za prevode 🍷
Na vrh
metohr View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj metohr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2017 u 21:37
Hvala Approval teamu!
Nadam se da je ekipa zadovoljna prevodima za seriju.
Pozzz!
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 17:30
Stigao sam do pola, pa kada završim dajem konačno mišljenje a ovo brišem. Klasična skandi-križaljka sa elementima horrora. Dakle, puno priče a akcije na kapaljku. Priča prilično pravocrtna, sve se na vrijeme podastire, tako da ti ostaju samo kokice i mozak na pašu. Pretpostavljam da će i finiš biti u tom stilu. A sada samo za neodlučne, par rečenica. Grupa prijatelja dolazi u zabačeni hotel na sjeveru Švedske. Hotel je zatvoren 20 godina, nakon stravičnoga pokolja koji se desio u njemu. Skijalište i udobnost, čine ovo mjesto poželjno za investiciju, naročito zato, što se nakon tragedije nitko baš ne gura da ga kupi. Jedan od gostiju, namjerava upravo to- kupiti hotel, no mještani se s time ne slažu. Uskoro se počinju dešavati nadanaravne stvari, dolazi neminovno i do smrti. U svakoj  grupi ima netko tko razumije što se događa i naravno- par iritantnih tipova koji to ne žele prihvatiti. Klasičan body-count na usporen skandi način...
Na vrh
stipest View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stipest Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:15
Meni se nije svidila. Iako rijetko odustajem od serija, ovo sam izdržao do pola treće epizode.
Na vrh
jocoiva View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jocoiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:16
Ne volim mrtve koji opet dolaze kao duhovi-i crveno oki i šta ja znam-tema koja me ne interesira-ocjena 4 od 10
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:29
Ako bi davao ocjenu bilo bi to 5/10. Srednja žalost, no bilo je i gorih serija, ili onih koji mi nisu pasale žanrovski...
Dodao bih dve stvari: 1. Kraj je šabloniziran do bola..i  SPOILER: 2. Zašto bi pobogu Mikhel uopće bio zao? Mislim da je način na koji je skončao i priča kako je tekla protuprirodno da on bude bilo kako zao. Malo je to pokvarilo osrednji dojam, no kako bilo da bilo, ipak je serija gledljiva.

Ažurirao robin12345 - 30.Ožujak/Mar.2017 u 12:19
Na vrh
metohr View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj metohr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 20:55
Slažem se da serija nije na razini ostalih boljih skandinavskih uradaka, ali što se može.
Priča je srednja žalost, ali ipak ju je trebalo prevesti da bi bila dostupna za gledanje, mislim da
ćemo se složiti s tim.
Hvala svima koji su izdržali do kraja Clap
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:16

Ovo je jedna neozbiljna serija i to vise  za tinejdzere, uglavnom zbog jako mladih glumaca....

Bledo, vec vidjeno, horror elementni slabi i predvidljivi. Glupa i neubedljiva prica.

Ocena jedva 5 od 10

Ažurirao aleksayu - 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:22
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:23

Da se zahvalim prevodicu, prevodi su odlicni, kao i uvek metohr je na visini zadatka.Smile
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:25

Serija jeste gledljiva, ali ima samo taj kvalitet i nista vise 

,cak nisam pogledao  zadnju epizodu.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2018 u 23:38

Zalosno je da ovako slabe serije imaju nastavak....
Na vrh
vasabi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vasabi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2018 u 19:08
Prvu sezonu sam nekako pogledao samo zato sto volim skandinavce ali ni slutio nisam da ce biti nastavak .Hvala na recenziji da se ne gnjavim dalje.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2018 u 20:00
Podpuno se slazem sa recenzijom, ova je za mene cak trecerazredna serija, namenjena prevashodno zbog mladosti likova tinejdzerima i ranim adolescentima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.