Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Svartsjön (2016)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=84512
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 02:16
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Svartsjön (2016)
Objavio: titlovi.com
Tema: Svartsjön (2016)
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2017 u 17:46
Prijevode radi metohr 👍

Odgovori:
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2017 u 18:31
Serija je prevedena, metohr hvala za prevode 🍷

Objavio: metohr
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2017 u 21:37
Hvala Approval teamu!
Nadam se da je ekipa zadovoljna prevodima za seriju.
Pozzz!

Objavio: robin12345
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 17:30
Stigao sam do pola, pa kada završim dajem konačno mišljenje a ovo brišem. Klasična skandi-križaljka sa elementima horrora. Dakle, puno priče a akcije na kapaljku. Priča prilično pravocrtna, sve se na vrijeme podastire, tako da ti ostaju samo kokice i mozak na pašu. Pretpostavljam da će i finiš biti u tom stilu. A sada samo za neodlučne, par rečenica. Grupa prijatelja dolazi u zabačeni hotel na sjeveru Švedske. Hotel je zatvoren 20 godina, nakon stravičnoga pokolja koji se desio u njemu. Skijalište i udobnost, čine ovo mjesto poželjno za investiciju, naročito zato, što se nakon tragedije nitko baš ne gura da ga kupi. Jedan od gostiju, namjerava upravo to- kupiti hotel, no mještani se s time ne slažu. Uskoro se počinju dešavati nadanaravne stvari, dolazi neminovno i do smrti. U svakoj  grupi ima netko tko razumije što se događa i naravno- par iritantnih tipova koji to ne žele prihvatiti. Klasičan body-count na usporen skandi način...

Objavio: stipest
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:15
Meni se nije svidila. Iako rijetko odustajem od serija, ovo sam izdržao do pola treće epizode.

Objavio: jocoiva
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:16
Ne volim mrtve koji opet dolaze kao duhovi-i crveno oki i šta ja znam-tema koja me ne interesira-ocjena 4 od 10

Objavio: robin12345
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:29
Ako bi davao ocjenu bilo bi to 5/10. Srednja žalost, no bilo je i gorih serija, ili onih koji mi nisu pasale žanrovski...
Dodao bih dve stvari: 1. Kraj je šabloniziran do bola..i  SPOILER: 2. Zašto bi pobogu Mikhel uopće bio zao? Mislim da je način na koji je skončao i priča kako je tekla protuprirodno da on bude bilo kako zao. Malo je to pokvarilo osrednji dojam, no kako bilo da bilo, ipak je serija gledljiva.

Objavio: metohr
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 20:55
Slažem se da serija nije na razini ostalih boljih skandinavskih uradaka, ali što se može.
Priča je srednja žalost, ali ipak ju je trebalo prevesti da bi bila dostupna za gledanje, mislim da
ćemo se složiti s tim.
Hvala svima koji su izdržali do kraja Clap

Objavio: aleksayu
Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:16

Ovo je jedna neozbiljna serija i to vise  za tinejdzere, uglavnom zbog jako mladih glumaca....

Bledo, vec vidjeno, horror elementni slabi i predvidljivi. Glupa i neubedljiva prica.

Ocena jedva 5 od 10

Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:23

Da se zahvalim prevodicu, prevodi su odlicni, kao i uvek metohr je na visini zadatka.Smile

Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 22:25

Serija jeste gledljiva, ali ima samo taj kvalitet i nista vise 

,cak nisam pogledao  zadnju epizodu.

Datum objave: 20.Studeni/Nov.2018 u 23:38

Zalosno je da ovako slabe serije imaju nastavak....

Objavio: vasabi
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2018 u 19:08
Prvu sezonu sam nekako pogledao samo zato sto volim skandinavce ali ni slutio nisam da ce biti nastavak .Hvala na recenziji da se ne gnjavim dalje.

Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2018 u 20:00
Podpuno se slazem sa recenzijom, ova je za mene cak trecerazredna serija, namenjena prevashodno zbog mladosti likova tinejdzerima i ranim adolescentima.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk