| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ya ryadom aka I am beside you (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ya ryadom aka I am beside you (2013)Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 21:31 |
|
Ya ryadom aka I am beside you (2013)
Ruski naslov: Я рядом Mini serija - 4 epizode ![]() IMDB КиноПоиск Romansa, avantura Postojale su mnoge legende o blagu babe Serafime. Pričalo se da starica u svojoj sobi drži pun kovčeg neizrecivog blaga. Jednog dana, Saša, mladi sin Serafiminog suseda, odlučio je da otkrije šta je u kovčegu. Ispostavilo se da je to blago vrlo čudno - brojne kutijice sa prstenovima, sa različitim godinama napisanim na poklopcima, počev od 1941. Nije slučajnost dovela Sašu u Serafiminu kuću - njegova porodična tragedija bila je blisko povezana sa sudbinom starice... Režija: Vladimir Janoščjuk Scenario: Alina Semerjakova U glavnim ulogama: Aleksandar Novin, Ada Rogovceva, Olga Arntgolc, Alina Sergejeva, Pavel Baršak Prevod: kumek TITLOVI Ažurirao kumek - 23.Rujan/Sep.2016 u 21:32 |
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 22:57 |
|
Ya ryadom aka I am beside you (2013) Žanr: Drama Režija: Vladimir Yanoshchuk Scenario: Alina Semeryakova Zemlja: Ukrajina Uloge: Nina Antonova ... Krestyanka Kapetan Crvene armije, Ivan Tolkanikov, ubio je 1944. godine dezertera koji se krio u kući babe Zaharije. Ova je zbog toga proklela Ivana da tri generacije njegove porodice neće poznavati uzajamnu ljubav. Sve žene koje zavole, bežaće od njih kao od čudovišta. Sanja Tolkanikov je mnogo puta slušao ovu priču i verovao je u nju, jer je sam video kakav je odnos između njegovog dede i babe i između oca i majke. Sanja se u bolnici, gde se lečio od povreda koje mu je zadao drug zbog svađe oko podele ukradenog plena, zaljubio u crnooku Elu, bolesnicu iz susedne sobe. Ali njoj se Sanja nije dopadao i smatrala ga je maloletnim banditom... Opis uradio kolega tplc. Prevod najavio: preda10 Ažurirao mahoni - 23.Rujan/Sep.2016 u 23:05 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 22:59 |
|
Prevod uradio: preda10 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2016 u 00:46 |
|
Pa neka je uradio. Nisam ni video da ima. Ali prevešću do kraja. Ne znam kako je on prevodio, ali ja prevodim sa engleskog titla za verziju sa Youtube. U svakom slučaju, od viška ne boli glava :)
Ažurirao kumek - 24.Rujan/Sep.2016 u 00:55 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2016 u 00:42 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |