| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sado aka The Throne (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sado aka The Throne (2015)Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2016 u 22:08 |
![]() Režija: Joon-ik Lee Scenarij: Chul-Hyun Cho, Song-won Lee Žanr: Istorijska Drama Jezik: Koreanski Država: Južna Koreja Trajanje: 125 minuta Uloge: Kang-ho Song , Geun-young Moon , Ji-hee Jin , Won-sang Park , Ah In Yoo , Hae-suk Kim... Radnja je smeštena u 18-tom vjeku u Koreji i prikazuje nam borbu dugo vladajućeg kralja Yeongjoa sa svojim sinom Sadom, budućim naslednikom. Kralj je prinuđen poduzeti ekstremne mere kako bi se mogao nositi sa njim. Preveo/la: najavio: adm1r Ažurirao Vvesko - 23.Kolovoz/Aug.2016 u 22:09 |
|
|
|
![]() |
|
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2853 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2016 u 15:56 |
|
Prevod za film je gotov, evo upravo sada i to jedva, jer sam se morao služiti sa tri transkripta od kojih je svaki imao poneki nedostatak. Zainatio sam se i dovršio ga, iako znam da će ovaj film možda pogledati 20 ljudi (ali to i nije bitno). Ostaje mi još samo da ga ja pogledam i vidim da li to sve ima smisla. Ali zbog obaveza, postaviću ga tek sutra u toku dana.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2016 u 20:54 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |