| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Houston, We Have a Problem! (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Houston, We Have a Problem! (2016)Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2012 u 17:14 |
|
|
Jugoslovenski svemirski program
Slovence trese jugonostalgija ![]() |
||
|
Come on, you apes. You want to live forever?
|
||
![]() |
||
ninjawhite
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 05.Svibanj/May.2009 Lokacija: Doboj Status: Offline Points: 218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2012 u 17:31 |
|
|
Ma, ajde de!? Oduvjek sam sumnjao da mi nismo samo šarafciger majstori, već da umijemo i u svemir da idemo. Još samo da jave da je i Čak Noris odavde, pa da zaokružimo priču.
|
||
![]() |
||
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2012 u 17:33 |
|
|
...i ja sam skeptičan, no sačekajmo kompletan film...
|
||
|
Come on, you apes. You want to live forever?
|
||
![]() |
||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2012 u 19:06 |
|
|
Niste obratili paznju na kraj filma gde se film datira: SPRING, 2013 Zanimljivo. |
||
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
||
![]() |
||
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 553 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2016 u 22:40 |
|
![]() Režija: Ziga Virc Scenarij: Bostjan Virc, Ziga Virc Žanr: Dokumentarni Jezik: Srpski, Hrvatski, Engleski, Slovenački Država: Hrvatska, Njemačka, Češka, Slovenija Trajanje: 88 minuta Hladni rat, svemirska trka i NASA-ino sletanje na Mesec ključni su vesnici događaja koji su obežili čitavu jednu eru. Oni su još i danas obmotani velom tajne i inspirišu brojne terorističke zavere. U filmu „Houston, imamo problem!“ reditelj Žiga Virc novim informacijama dovodi u pitanje obe strane priče. Ovaj intrigantni igrano-dokumentarni film istražuje mit o tajnoj američkoj kupovini kontroverznog jugoslovenskog svemirskog programa početkom 60-ih godina prošlog veka, vrednoj nekoliko milijardi dolara. izvor:openunsubotica Ažurirao Vvesko - 26.Srpanj/Jul.2016 u 22:41 |
||
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2016 u 17:29 |
|
|
Zna li neko da li je ovaj dokumentarac dostupan online?
Ja sam tražio, ali nisam mogao da ga nađem. ![]() Ako neko zna gde bih mogao skinuti film, neka mi pošalje poruku. Hvala lepo.
|
||
![]() |
||
amir-nuhanovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2016 u 21:02 |
|
|
ja sam poodavno tražio ovaj film... Vaxxed se pojavio sa Tribeca Film festivala, ali ovog filma nema nigdje... zna li neko gdje se može downloadovati... mora biti negdje, tim prije što imamo i naznaku kvaliteta filma (1080p.HDTV.x264)
|
||
![]() |
||
PokahontasX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2016 u 22:56 |
|
|
Ja sam ga nasao na sajtu 1337x, bas kao sto je Sveti-Sava objasnio u komentarima svog prevoda.
Inace, gledalo je drustvance ovaj filmic i do dugo u noc se pricalo o istom. Od muke smo se smejali, dooobro ismejali ... :) |
||
![]() |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2016 u 23:43 |
|
|
Pogledao sam ga sinoć. Zanimljiv, svakako ga preporučujem za gledanje, uz opasku, imajte u vidu da je to igrano-dokumentarni film i nemojte se opterećivati šta je istina, a šta ne. Nepobitna činjenica je da je lova stigla.
![]() ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2016 u 11:10 |
|
|
dajte neki link na pvt!
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2016 u 13:21 |
|
|
Mislim da SFRJ nije imala ni zemaljski program (za opstanak države posle Tita) a kamoli svemirski program (za koji treba ogromna lova, resursi - ljudski i tehnički).
Doduše, imali su uspešan program za let na Goli otok. Svoje mišljenje o Titu bih zbog pravila na Forumu zadržao za sebe. Imao je velikih i vrlina i mana za svoga života. Generalno, političari svuda u Svetu oblikuju javno mnjenje i usmeravaju u pravcu u kojem njima najviše odgovara. Bilo, jeste i biće. Možda je Tito pokušao da prevari Amere, vrlo teško da je uspeo da im proda "ono za ono" (jer oni imaju valjda nekog stručnjaka) a i da je uspeo ne bi dovoljno dugo poživeo da potroši taj novac. Još jedan marketinški trik "starog lisca" u opasnom balansiranju tokom Hladnog rata. Ažurirao Danilo-Naissus - 01.Listopad/Oct.2016 u 14:32 |
||
![]() |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2016 u 22:47 |
|
Pa dao si mišljenje!
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2016 u 12:22 |
|
|
|
||
![]() |
||
Bob!
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2016 u 15:29 |
|
|
Oni su još i danas obmotani velom tajne i inspirišu brojne terorističke zavere.
Valjda teorije zavere? Ehhhhh... |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2016 u 17:07 |
|
|
Hteo sam da pitam Kadetonija i starije kolege kako se živelo u SFRJ.
Ono socijalizam, samoupravljanje, besplatno školstvo, zdravstvo, ogromne fabrike sa puno radnika, dobrim platama, dobrim životnim standardom,... Vreme kad se gradilo (npr.kompletna naselja oko mene, Niš jug su građena 1980-1990, cene cementa, blokova itd. su bile povoljne da ne kažem smešno jeftine, a kvalitetan materijal), vreme kad se putovalo, letovalo, zimovalo, obilazili prijatelji,... Kad pre neki dan, na jednoj nacionalnoj TV Bora Jović lepo reče da su naši političari u SFRJ imali najgori mogući ekonomski plan i program. Navodno. Ja mogu da kažem samo da u kući mojih roditelja, deda i baba i dan danas stoji visoko kvalitetan nameštaj, tepisi, elektro-akumulacione peći i ostalo kao da je kupljeno juče. Zaključak: EX YU je imala i obučeno ljudstvo i sredstva da proizvede mnogo bolje stvari u odnosu na one koje danas uvozimo i skuplje plaćamo. Ali nije imala političare koji bi to sve sačuvali i unapredili za buduće generacije. Jugoslovenski svemirski program - pa skupili bi pare samo za gorivo na let na Mesec. U jednom pravcu.
|
||
![]() |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2016 u 13:38 |
|
Vala, dobro zboriš, ka da si živeo tad.
Možda, po merilima surovog kapitalizma, ali po merilima običnog čoveka ... jok. ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2016 u 14:09 |
|
Znam samo kad uporedim koliko često moja Familija i ja danas idemo van Niša a koliko su moji roditelji i familija obilazaili prijatelje 80-tih i 90-tih. Danas grad i okolina nekako, malo dalje, malo teže. Slave i rođendane izuzimam. Država danas samo gleda da ti što više izvuče para iz novčanika. Svelo se sve na razne poreze, pdv i par javnih/državnih preduzeća monopolista. Cena benzina kao da je uvozimo sa Marsa, hrana skupa kao da živimo u Sahari, marže, marže, pdv,... Ja kažem, da kola/automobili idu na čokoladu a ne na benzin bilo bi nam jeftinije.
|
||
![]() |
||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2020 u 01:09 |
|
Preneto iz dnevnika gledanja filmova.
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |