Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TRAZIM YU FILMOVE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TRAZIM YU FILMOVE

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nidzom View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TRAZIM YU FILMOVE
    Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2003 u 21:08
Interesuju me YU FILMOVI , bilo koji, da su DVD-RIP , da je odlicna slika ( to se podrazumeva ako je DVD-RIP ). Molio bih ako ih neko ima da mi popis posalje na E-Mail : nidzom@eunet.yu ili na privatnu poruku.
Na vrh
JAMES View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JAMES Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2003 u 21:51
Imam ti "Kraljicu noći",slika je super."Rane" nije baš dobra slika."Ničija zemlja" slika je super.Kaj imas ti?
Ne može nam nitko ništa
Na vrh
nixylive View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nixylive Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2003 u 02:05
Ja imam Povratak otpisanih, Maratonci, Zikine dinastije 1-6 i jos 50-tak filmova koje trebam da uzmem od drugara.
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2003 u 05:56
Da li su svi ovi tvoji filmovi DVD-RIP-ovi ( Povratak otpisanih, Maratonci, Zikine dinastije 1-6 i jos 50-tak filmova ) Ako jesu molim te da mi posaljes kompletan spisak na E-Mail: nidzom@eunet.yu . Interesuje me koliko kosta jedan CD?
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2003 u 12:04

imam ti ja:

rane, VHS-RIp

maratonci trce pocasni krug, DVD-Rip

underground, DVD-Rip

3 palme za bitange i zlatnu ribicu, VHS-RIp

mi nismo andjeli, VHS-Rip

= svi po 10 kn ili 7kn ako uzmes jos nesto (na veliko), tj 1euro po komadu

munje (DVD) = 40kn jer je DVD

javi na bralemoj@yahoo.ca oces li uzet sta pa da ti saljem

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2003 u 12:05
+ Nicija zemlja Divix - DVD-RIp
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2003 u 15:05

Mickey8 koliko bi kostalo da mi posaljes Niciju Zemlju DVD-RIP i Maratonci trce pocasni krug? Ja sam iz YU.

Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2003 u 15:11
nixylive koliko bi me kostalo da mi posaljes Kraljicu noci, Povratak otpisani, Zikine dinastije 1-6 i da mi odgovoris da li su ovi filmovi DVD-RIP i da mi posaljes katalog na email : nidzom@eunet.yu katalog onih 50 filmova koji si trebao da dobijes od druga i da mi napises koji je od tih DVD-RIP.
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2003 u 18:08
posaljimi adresu na message i ja bi ti poslao obicnom posiljkom, to je 2 cd-a, (jeftineije te dodje jer je manja postarina) a ti kad bi dobio bi mi poslao 5 eura u omotnici... jer je to najsitnije sto mi mozes papirnato... to bi bilo za ta dva cd-a plus postarina, a jos ti mogu koji cd sprzit ako oces (jer tih 5 E bi bilo tri cd-a + postarina)
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2003 u 07:43
Mogao bi mi poslati da dva filma ( Niciju Zemlju DVD-RIP i  Maratonci trce pocasni krug, DVD-Rip ) i Jungle Book 2 a ja bih tebi onda poslao 5 eura. Vazi?
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2003 u 17:12
moze. posalji adresu na message ili mail.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2003 u 19:06

jel iko pokušao slati CD-ove unutar recimo neke novine ili knjige

jer je tada mnoooogo jeftinije

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2003 u 14:22
nema to veze. gleda se samo tezina kad saljes paket, a mislim da i kad ide rpeko granice da je svejedno...nemam pojma zapravo.
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2003 u 17:41
Ovo je interesantna tema.Treba se raspitat koliko bi koštalo slanje u YU,BiH,SLOVENIJU to bi proširilo horizonte i za razmjenu i za prodaju ne mislite? Već sam dobio par interesantnih ponuda od bivših protivnika no uvijek nekako zastane kad se potegne pitanje slanja. 
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2003 u 23:23

ja uspjesno slao u bih,sicg,slo...

volim bih i sicg, pa kako da im ne verujem :-)

Na vrh
zen3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zen3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2003 u 00:03
Ako ima neko zainteresovan za razmenu filmova nek mi se javi na mail dream_theater3@yahoo.com za katalog
imam nesto vise od 200 filmova.Ujedno ako neko zna neki dobar sajt sa mp3 muzikom nek javi!!

P.S Iz Beograda sam
Na vrh
zen3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zen3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2003 u 00:10
E ljudi najjeftinije vam je
da saljete stvari autobusom
mozes da turis 100 cd-ova u paket
izaci ce te max. 200 dinara,sto je nesto vise od
3 eura.Jedino je problem placanje onom koji salje
(pod uslovom da naplacuje)
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2003 u 00:20
neznam da li sam ti reko nidzom..ali poslo sam prije par dana pa javi kad dodje...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,239 sekundi.