Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

TRAZIM YU FILMOVE

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=815
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 04:51
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: TRAZIM YU FILMOVE
Objavio: nidzom
Tema: TRAZIM YU FILMOVE
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2003 u 21:08
Interesuju me YU FILMOVI , bilo koji, da su DVD-RIP , da je odlicna slika ( to se podrazumeva ako je DVD-RIP ). Molio bih ako ih neko ima da mi popis posalje na E-Mail : mailto:nidzom@eunet.yu - nidzom@eunet.yu ili na privatnu poruku.

Odgovori:
Objavio: JAMES
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2003 u 21:51
Imam ti "Kraljicu noći",slika je super."Rane" nije baš dobra slika."Ničija zemlja" slika je super.Kaj imas ti?

-------------
Ne može nam nitko ništa

Objavio: nixylive
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2003 u 02:05
Ja imam Povratak otpisanih, Maratonci, Zikine dinastije 1-6 i jos 50-tak filmova koje trebam da uzmem od drugara.

Datum objave: 09.Listopad/Oct.2003 u 05:56
Da li su svi ovi tvoji filmovi DVD-RIP-ovi ( Povratak otpisanih, Maratonci, Zikine dinastije 1-6 i jos 50-tak filmova ) Ako jesu molim te da mi posaljes kompletan spisak na E-Mail: mailto:nidzom@eunet.yu - nidzom@eunet.yu . Interesuje me koliko kosta jedan CD?

Objavio: Mickey8
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2003 u 12:04

imam ti ja:

rane, VHS-RIp

maratonci trce pocasni krug, DVD-Rip

underground, DVD-Rip

3 palme za bitange i zlatnu ribicu, VHS-RIp

mi nismo andjeli, VHS-Rip

= svi po 10 kn ili 7kn ako uzmes jos nesto (na veliko), tj 1euro po komadu

munje (DVD) = 40kn jer je DVD

javi na mailto:bralemoj@yahoo.ca - bralemoj@yahoo.ca oces li uzet sta pa da ti saljem

Datum objave: 09.Listopad/Oct.2003 u 12:05
+ Nicija zemlja Divix - DVD-RIp

Datum objave: 10.Listopad/Oct.2003 u 15:05

Mickey8 koliko bi kostalo da mi posaljes Niciju Zemlju DVD-RIP i Maratonci trce pocasni krug? Ja sam iz YU.

Datum objave: 10.Listopad/Oct.2003 u 15:11
nixylive koliko bi me kostalo da mi posaljes Kraljicu noci, Povratak otpisani, Zikine dinastije 1-6 i da mi odgovoris da li su ovi filmovi DVD-RIP i da mi posaljes katalog na email : mailto:nidzom@eunet.yu - nidzom@eunet.yu katalog onih 50 filmova koji si trebao da dobijes od druga i da mi napises koji je od tih DVD-RIP.

Datum objave: 10.Listopad/Oct.2003 u 18:08
posaljimi adresu na message i ja bi ti poslao obicnom posiljkom, to je 2 cd-a, (jeftineije te dodje jer je manja postarina) a ti kad bi dobio bi mi poslao 5 eura u omotnici... jer je to najsitnije sto mi mozes papirnato... to bi bilo za ta dva cd-a plus postarina, a jos ti mogu koji cd sprzit ako oces (jer tih 5 E bi bilo tri cd-a + postarina)

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2003 u 07:43
Mogao bi mi poslati da dva filma ( Niciju Zemlju DVD-RIP i  Maratonci trce pocasni krug, DVD-Rip ) i Jungle Book 2 a ja bih tebi onda poslao 5 eura. Vazi?

Datum objave: 11.Listopad/Oct.2003 u 17:12
moze. posalji adresu na message ili mail.

Objavio: komunjara
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2003 u 19:06

jel iko pokušao slati CD-ove unutar recimo neke novine ili knjige

jer je tada mnoooogo jeftinije

Datum objave: 12.Listopad/Oct.2003 u 14:22
nema to veze. gleda se samo tezina kad saljes paket, a mislim da i kad ide rpeko granice da je svejedno...nemam pojma zapravo.

Objavio: vjeverica
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2003 u 17:41
Ovo je interesantna tema.Treba se raspitat koliko bi koštalo slanje u YU,BiH,SLOVENIJU to bi proširilo horizonte i za razmjenu i za prodaju ne mislite? Već sam dobio par interesantnih ponuda od bivših protivnika no uvijek nekako zastane kad se potegne pitanje slanja. 

Datum objave: 12.Listopad/Oct.2003 u 23:23

ja uspjesno slao u bih,sicg,slo...

volim bih i sicg, pa kako da im ne verujem :-)

Objavio: zen3
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2003 u 00:03
Ako ima neko zainteresovan za razmenu filmova nek mi se javi na mail dream_theater3@yahoo.com za katalog
imam nesto vise od 200 filmova.Ujedno ako neko zna neki dobar sajt sa mp3 muzikom nek javi!!

P.S Iz Beograda sam

Objavio: zen3
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2003 u 00:10
E ljudi najjeftinije vam je
da saljete stvari autobusom
mozes da turis 100 cd-ova u paket
izaci ce te max. 200 dinara,sto je nesto vise od
3 eura.Jedino je problem placanje onom koji salje
(pod uslovom da naplacuje)

Datum objave: 17.Listopad/Oct.2003 u 00:20
neznam da li sam ti reko nidzom..ali poslo sam prije par dana pa javi kad dodje...

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk