Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mišljenje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mišljenje

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Rocky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mišljenje
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 19:44
Bok društvo zanima me vaše mišljenje o ovom procesoru:AMD Athlon64 2800+ BOX (64-bit, integriran memorijski kontroler, 512K L2 on-chip cache), Socket 754
Firefox user
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 19:54
Procesor je sasvim uredu ali jedini problem ti je što je socket 754 koji se polako gasi pa stoga nisam siguran hoćeš li moći nadograditi kasnije (sigurno ne više od 3200+) pa razmisli dali ti se isplati, osobno mislim da je bilo koji na socket 939 bolje riješenje
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 19:59
za tu lovu ja bi radje uzeo celerona D 345,3000Mhz!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 20:23
Originalno postovano od strane turky_ turky_ piše:

za tu lovu ja bi radje uzeo celerona D 345,3000Mhz!!

Ja sam čuo da su intel celeron teško sranje
Firefox user
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 20:27
ja imam pentiuma i celerona,razlika se vidi al nije celeron tak los...sluzi me ipak radije bi uzeo celerona,ovisi ko ima kakvih iskustava!!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 23:08
Celeron
A ni taj semprončić nije baš neki procesor.IMHO,bježi od s754.Daleko se više griju i imaju lošije memorijske kontrolere od s939 proceva.A da OC sposobnosti ni ne spominjem...
S tom nadogradnjom moraš mijenjat i proc i grafičku i matičnu.(939).
Ako nemaš love za pci-express grafičku možda bolje ostat na AGP s754.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 23:16
intel fucking rulez!

amd je teško sranje, jedino što valja ja athlon 64...

kao serviser znam da je celeron bolji od pentiuma, ne po brojkama, al po performansama...

uvijek dajem INTELU, a AMD-u ... prvi razlog: zaštita od pregrijavanja kod intela...

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 00:00
Celeron nije nesto, ali ipak je bolje od AMD-a , evo komsija mi se ubi da mi dokaze da je bolji njegov amd od mog  celerona. Svako malo  pa  kaze  a vidi ovo, a vidi ovo, a  jel mozes ti to  na onom tvom...i to  me ubija.........kao i ova tema.

Ako hoces dobar komp, kupi cist INTEL  Ne celeron, vec INTEL!!!!!!!!!!

I  uzivaj.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 00:30
točno, čisti intel...

naravno, malo overclockiranja i jao...

jest da ne volim overclockiranje... al kad se može, zašt ne!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 00:50
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

intel fucking rulez!

amd je teško sranje, jedino što valja ja athlon 64...

kao serviser znam da je celeron bolji od pentiuma, ne po brojkama, al po performansama...

uvijek dajem INTELU, a AMD-u ... prvi razlog: zaštita od pregrijavanja kod intela...

Moj čovek!!!!! Intel mi je zakon!!! Imam procesor na 3.2Ghz , pa kad ga stavim na 3.5 prosto odletimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................... ..
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 07:31
Evo i jedan glas za AMD. 
Athlon 64 u bilo kom taktu je nemerljivo bolji od celerona, cak i od pentiuma.
Sto se pregrevanja tice Celeron pocinje da radi na 45 stepeni, Moj sempron radi na 35 posle sat-dva kompresovanja sa box kulerom. Sa pojavom socket 754 procesora, AMD je uveo zastitu od toplotnog pregorevanja tako da mozes komotno i da ne stavis kuler. Moj drug je instalirao Windows a nije skinuo zastitnu plastiku sa kulera i Sempron je radio kao satich. Tek kad smo nesto budzili videli smo da se proc hladi plastikom :).
E sad, mane. Subjektivno Sempron je sporiji. Kad stavis Celerona masina leti. Sve naravno zavisi od ploce. Sempron ne trpi losu plocu jer ce ti u tom slucaju brljaviti, imati zauzece 95-100% a ne znas od cega, inace radice korektno. Athlon je vec pro varijanta i radi besprekorno.
To je to....

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 09:08
A što se tiče ploče imam ASUS P4S800D,i sada neznam oji procesor da stavim Intel ili Amd stvarno sam zbunjen

Ažurirao Rocky
Firefox user
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 13:32
Originalno postovano od strane Rocky Rocky piše:

ASUS P4S800D

Uh
P4 u nazivu ploče označava pentium4,odnosno socket 478 iliti procesori firme INTEL.(za one gore intel je firma)
AMD u tom slučaju zaboravi,to nije ono što tražiš...
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 13:46
Ljudi nemojte pisati gluposti Celeron je doslovno škart procesor jer je to osakaćen P4. Samo jedno mi nije jasno kako netko može reći da je celeron bolji od athlona 64 kad je athlon 64 jači i od P4 . Još jedna stvar je krivo shvaćena jer Sempron je brži od Celerona skoro u svakom segmentu samo što ljudi kad kupuju Semprona kupuju i škart matičnu i memoriju što ubija sistem. Lega je prije mjesec dana kupio Semprona 2800+ sck. 754 i procesor je o.k., brz je, a i troši malo energije zbog "Cool & Quiet" tehnologije pa ne zuji kao termoelektrana (P4). Što se tiče zagrijavanja i tu je u prednosti AMD jer troši skoro duplo manje energije od Intelovog ekvivalenta, pa kako se onda može više zagrijavati . Znam da svatko hvali svoj procesor ali činjenica je da je AMD trenutno No. 1 u svijetu, ako meni ne vjerujete malo prosurfajte na internetu (www.tomshardware.com, www.anandtech.com) pa se sami uvjerite.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 13:49
I intel konstantno puši sve veću udio tržišta svaki dan.Posebice otkad je dell potpisao ugovor s AMD.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 19:28
nabijem AMD! 

jedino ne ATHLON64,  on prolazi

Hvala Darije na podršci, hvala Bogu, ima nas...

Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 19:52
roky,kupi ti oba dva pa koji ce ti bit bolji njega stavi!!     
,svaki procesor je dobar,ovisi kome za sto treba...ipak,moj glas celeronu!!
evo cjenika... http://www.procesor.hr/shop.asp?kat=2 ..kupujte
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 20:37
TKO ĆE MI DAT NOVACA ZA OBA DVA NISAM JA MILIJUNAŠ.a što mislite da kupim ovaj procesor Sempron 2800+sck.754 i hladnja.A oće li mi pasat na moju matičnu.
Firefox user
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 20:45
AMD procesor ne ide na tvoju matičnu.
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2006 u 21:01
A nda mi ne preostaje nego da kupim Intel celeron
Firefox user
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.