| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dirty Harry (1971) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dirty Harry (1971)Objavljeno: 01.Svibanj/May.2016 u 22:47 |
|
Dirty Harry (1971)
![]() žanr : akcija, triler, krimi trajanje : 102 min. zemlja : USA jezik : engleski režija : Don Siegel uloge : Clint Eastwood, Andrew Robinson, Harry Guardino Prvi iz iznimno uspješnog serijala filmova o inspektoru Callahanu, legendarnom Prljavom Harryju, redatelja Dona Siegela bio je prava revolucija u Hollywoodu davne 1971. godine. San Francisco živi u strahu, terorizira ga nezamislivim zločinima i ucjenama ubojica Scorpio. Kada kidnapira četrnaestogodišnju djevojčicu i zatraži od grada 200 tisuća dolara, za predaju zatraženog novca zaduže Callahana, poznatog po nadimku Prljavi Harry. To je inspektor koji ne poštuje nikakva pravila, ne nosi pancirku ni propisano oružje i izgleda kao da uživa u zagorčavanju života svojim nadređenima. Ali, Callahana iznad svega goni želja za pravdom i kažnjavanjem kriminalaca, iako to ponekad upražnjava na ekstreman način. IZVOR MOJTV Ažurirao kadetoni - 01.Svibanj/May.2016 u 22:50 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2016 u 22:45 |
|
Dr'ti Hari - san svakog pandura u SAD.
Fuck the law, izvuci magnum i udri, ma koliko to bilo... nezakonito. |
|
![]() |
|
brgljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2025 u 17:31 |
|
nema se što puno tu oko ovog filma pričat što se tiče tehnikalija i scenarija... film je klasik. no što se tiče glume, jedan pojedinac se prilično ističe, a to je robinson u ulozi scorpia. iskreno ne znam da li bih mogao izbaciti ovu njegovu ulogu iz svoje glave kad bih upoznao čovjeka i trebao bih započeti neku konveerzaciju s njim. za mene jedna od najuvjerljive odigranih uloga ikada. da li je za glumačku karijeru dobro ući do kraja u ovakve uloge? reko bi da ne,
malo o čitavom serijalu od 5. prva 2 su mi najkvalitena (osobno mi je najbolji magnum force), treći i četvrti su za stepenicu dve niže (ali još uvijek je to vrlo dobra kvaliteta filma). i zadnji dio je, neću reći loš, ali da je baš dobar i nije.
zanimljivost, popwell se pojavljuje u više dijelova u različitim ulogama.
|
|
![]() |
|
MarkoMarkc
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2026 u 18:12 |
|
Klasik, nema šta. Mada svi delovi su odlicni
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |