Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje za ekipu iz Srbije ...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje za ekipu iz Srbije ...

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pitanje za ekipu iz Srbije ...
    Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 01:15
Da li je neko od vas slao posiljku (malo vecu od par cd-a) posle nove godine (znaci posle 1.1.2006.) za Hrvatsku???

evo u cemu je frka , pokusavam frendu sa foruma vec 5 dana da posaljem paket, obisao sam 15 posti po BG, stigao sam cak i do Zeleznika , i nista , svi odbijaju da prihvate paket jer im je navodno stigla uredba da za inostrani saobracaj nesmeju primiti bilo kakve medije tipa cd-e ili dvde , samo ako nisu original sa sve cenom (iz pouzdanih izvora sam cuo da je to vid borbe protiv piraterije,jer je neka mudra glava koja sedi u vladi skapirala kako su pirati u ove dve susedne zemlje izuzetno povezani,i kako najvise koriste ptt zarad svojih poslova )...

E sad , da li je neko iz nekog manjeg grada skoro nesto slao , otkud znam ,mozda su ovi iz ptt-a iz unutrasnjosti manje obavesteni , pa da se ja iscimam pa da posaljem odatle ... hvala svakom na sugestiji ...pozzz
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 01:21

Drugarica mi radi u zemunskoj posti i potvrdila mi je - granicu mogu da predju samo originalni diskovi, u neogranicenoj kolicini - sto se tice "rezanih" (citaj piratskih ;-p) mogu da se posalju samo dva cd-a ili dva dvd-a...sve preko toga ide na carinu, a na carini...zna se vec.

Preporucujem slanje po vozacu autobusa , naravno, samo ako postoje autobuske linije izmedju ta dva grada... "Markica" za vozaca je 200 dindzi za Hrvatsku, 100 ako saljes po Srbiji...

Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 01:29
meni su jedva primili da posalju posiljku morao sam da popunim carinsku deklaraciju napisao sam da saljem svadbu prijatelju i diskovi su stigli ali to je bilo 2-3 dana pre nove godine sve preko 2-3 diska je sumljivo zato najbolje slati po 2-3 diska nego da puknes 10 ili 15
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 01:50
A kako saljete, kao paket ili vrednosno pismo, ili...?
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 01:57
Ma nije to frka , ja sam 5 dana pre nove poslao 20 dvd-a ,i sve je stiglo ,i to iz moje poste iz koje sam poslao preko 20 posiljki za hrvatsku , i nijedna nije bila manja od 5 dvda , uglavnom su sve bile oko 10 komada ...

E sad nije frka da ide na carinu , ta fora postoji vec nekih pola godine , puknes nekih 3-4 evra za carinski pregled ,ali paket uvek stigne tamo gde je poslat ...
Nego sad mi nece prihvatiti ni da ide na carinu , poslali me u postu na Zeleznickoj , to je kao glavna posta za posiljke za Cro , i tamo mi reko lik da moram da mu otvaram diskove i da dokazem da to nije neko narusavanje autorksih prava , i da ako jeste oni uzimaju tvoj broj i dizu krivicnu prijavu protiv tebe ...

to sa vozacem mi neradi posao , mislim da je decko iz nekog mesta pored Bjelovara ,a nesto mi se cini da nema busa koji vozi tamo , uglavnom se zna, Pula, Split, Zagreb ....

Nego jel ima neko od ekipe da ide za Cro u skorije vreme, ili neko iz Cro da dolazi vamo , pa da mi ucini uslugu i kad predje granu da samo to pusti u neku postu ???
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 01:59
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

A kako saljete, kao paket ili vrednosno pismo, ili...?

Preporucena posiljka ... nemoze drugacije kada ide preko grane ...bar tako tvrde zaposleni ....
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 02:10
A kako mozes da mu dokazes i kad otvoris CD? Otkud on zna sta je na njemu??
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 02:25

A kako mozes da mu dokazes i kad otvoris CD? Otkud on zna sta je na njemu??

Pazi ovako , pusti na kompu i vidi sta je na dvd-u , a i fora je u tome sto je paket malo poveci , ima nekih 16dvda ...kapiras ????
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 02:39
E, jebiga. Znaci, ne moze proci kao privatni sadrzaj..? Treba desetak komada da posaljem. A preko firme neke da saljes, dal bi to uspelo?
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 05:07

E, jebiga. Znaci, ne moze proci kao privatni sadrzaj..? Treba desetak komada da posaljem. A preko firme neke da saljes, dal bi to uspelo?

Otkud znam , mozda na tvojim ostrvima i nepregledaju posiljke,ko ce ga znati . . .
shalu na stranu,sve zavisi gde saljes , i naravno odakle saljes, mislim da u Hrvatskoj jos uvek nemaju ovakvih problema ...
Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 09:18
e ovako meni je jedan iz srbije prije par dana poslao 8 dvd-a koliko se ja sjećam da je iz Batoćine ili tako nešto slično i sveje bilo u redu!!ako ti to može pomoći!!!
I ne ljuti veliog brata...
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 09:28

Originalno postovano od strane Schindler Schindler piše:

e ovako meni je jedan iz srbije prije par dana poslao 8 dvd-a koliko se ja sjećam da je iz Batoćine ili tako nešto slično i sveje bilo u redu!!ako ti to može pomoći!!!

Kaligari, pomozi ljudima.

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 10:09

http://www.titlovi.com/forum/forum_posts.asp?TID=7211&PN =2

a kada sam ja na ovom linku prije mjesec i pol govorio o apokalipsi bilo je malo odziva

elem mislim da trebate naći 1 poštu u kojoj eadi 1 osoba koja se baš ne pridržava zakona i propisa...

tako ja radim

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 15:28
kl0ki jel stigla posta, si preuzela
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 16:33
stigla najzad
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2006 u 23:54

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 00:23
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 17:03
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

http://www.titlovi.com/forum/forum_posts.asp?TID=7211&PN =2

a kada sam ja na ovom linku prije mjesec i pol govorio o apokalipsi bilo je malo odziva

elem mislim da trebate naći 1 poštu u kojoj eadi 1 osoba koja se baš ne pridržava zakona i propisa...

tako ja radim

Daj malo pojasni kako to mislis......sta ako je to neka jedna postenjacina koja se boji da i njega ne cape?
Ili podmazujes? Pojasni malo, takvu postu imam...
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 17:32

Neee, ovako je kako kaze Kravitza!

U svim postama u Beogradu, cak i u Pancevu. Svi imaju taj dopis i ne daju se smuvati nikako!!!

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 18:18
Jel ima neko iz Montenegra da je slao ????... mislio sam da iscimam burazera ,on ide dole za par dana ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.