Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tko se dobro kuzi u stare filmove?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

tko se dobro kuzi u stare filmove?

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: tko se dobro kuzi u stare filmove?
    Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 13:55
imam TCM na satelitu i zelio bih snimati te kilasike koji se prikazuju
ovo je link: http://www.canaltcm.com/programacion/index.jsp?d=12
pa ako netko ima vremena neka pogleda raspored za sljedecih 10ak dana i neka mi preporuci neke dobre filmove da ih, jel, snimim

hvala
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 13:59
U 16 h imas arsenik i stare cipke....doduse imam ga i ja, ali ako hoces snimat, snimaj brate, pazi vreme prolazi, prosli su ti neki dobri filmovi
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 14:01
Sutra imas nekoliko starih ujutru.....snimaj sve redom.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 14:03
upravo snimam They Died with their Boots On, 1942
jebote, necu imati toliko mjesta na HDDu

BTW: samo da kazem da ne volim romance i hickhock trilere, obozavam ratne filmove i drame(koje se ne vrte oko ljubavi nekoga para)

EDIT: ne volim ni stare komedije
EDIT2: a mjuzikle mrzim

Ažurirao speedy
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 16:20

mrzis mjuzikle ???!

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 16:28
Ja isto mrzim mjuzikle, kad mi se usred filma uspjeva neka ženska sa pratnjom od 20-ero dječice koja također pjevaju. Pljuc
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 16:51
I ja nevolim mjuzikle , pogotovo ove novijeg datuma ,ali su zato Hair , Tommy i New York,New York sasvim ok za gledanje ... Postoji prica da je De Niro za potrebe snimanja poslednje pomenutog filma morao da nauci da svira sax da to izgleda sto verodostojnije ...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 17:08

ccc.....  

kravice, jesi gledao Jeanne et le garcon formidable (1998), često ga vrte na Cinemaniji?

Ažurirao kl0kan
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 17:34

evo sta sam ja snimio s TCMa

An American in Paris  +
 Jazbel   +
 milred pierce +
 Get Carter +
 sedam zena
 Formula +
 Night of Iguana +
 Last time i saw paris +
 White heat +
 Bras target +
 BUTTERFIELD 8  +
 Postar uvijek zvoni dva puta  +
 Dzungla na asfaltu  +

naravno ovo su samo filmovi koje nisam jos pogledao (gledao sam ih ranije... ne sve)

tu su jos selo ukletih, arsenik i stara čipka ...

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 17:36

zaboravih

the haunting je možda najbolji

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 19:34
on i ona zadnja dva......

Schopenhauer
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:17
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

ccc.....  

kravice, jesi gledao Jeanne et le garcon formidable (1998), često ga vrte na Cinemaniji?

Nisam gledao , retko gledam filmove na Tv-u , pogotovo od kad je krenula akcija sa divxima , vise volim sesti komotno odabrati film i praviti sebi pauze kad to odgovara , a ne kad reziser programa TV-a odluci da ubaci nesnosi blok reklama od 20 minuta ...
Nemoj me pogresno razumeti , ja izuzetno cenim mjuzikle , ali ovi noviji tipa Mulin Rouge su totalno skrnavljenje, sto kulta tih filmova , sto te popularne i svima poznate muzike koja je vec dovoljno bila exploatisana u svom izvornom obliku ...zato kada cujem da je neko prilagodio pesmu grupe Kiss - I was made for lovin' u baby , ili nesto slicno potrebama mjuzikla , i sve to ne u domenu parodije , vec onako ozbiljno , meni pripadne muka ...

Kad hocu da cujem dobar mjuzikl odem u pozoriste , mada je u BG scena dosta losija nego ranijih godina , ipak mogu da zamislim koji je feeling kad odes na Broadway i tamo pogledas neki mjuzikl,to mora da je istinski spektakl...

Ažurirao Lenja_Kravitza
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 21:25

neee, kravice, ne mislim na te glamurozne spektakle i ne volim ih. mislim na normalan film, s par likova i ambijenata (dakle, skoro niskobudzetni) u kome se ceo dijalog peva! Nesto kao opera...

To volim, i to se strasno tesko nalazi...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 20:16
ajde cmarovi

idite na link i gledajte sto dobroga ima da snimim

PS: ako nekome treba nesto s TCM-a, neka se javi na PM
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 21:36
Evo imas u 1.25 Young Casidy
17-og imas film u 10.05 sa Liz Tejlor
Odmah zatim takodje....
Meni treba film koji ide u 14.05
18.05  Julije Cezar
22.00 Imati i nemati! Vidi glumacku postavu!!!!!!!!!!!!pa i to bih zeleo
18 imas Klerk Gebla  u 8,40
U 14.30 Bracu Marx

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 21:39
E sad, ako sam cmar......reci......da znam.
Mislim da sam zasluzio da mi posaljes film koji ide sutra sa Liz  Tejlor u 10.05

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 21:41
hvala na preporukama
javi mi na PM ako hoces nesto da ti snimim
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 21:44
ej, prerano mi je 10:05
a ako ostavim da radi cijelu noc i da automatski snima onda se zvuk pomjeri jer svako malo gubim signal bas moram upaliti prog taman kada pocinje i nadati se da ce sve biti OK
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 22:35
Imas pp

Schopenhauer
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 22:46
imas i ti PP
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.