tko se dobro kuzi u stare filmove?
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=7779
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 08:32 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: tko se dobro kuzi u stare filmove?
Objavio: Guests
Tema: tko se dobro kuzi u stare filmove?
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 13:55
imam TCM na satelitu i zelio bih snimati te kilasike koji se prikazuju ovo je link: http://www.canaltcm.com/programacion/index.jsp?d=12 - http://www.canaltcm.com/programacion/index.jsp?d=12 pa ako netko ima vremena neka pogleda raspored za sljedecih 10ak dana i neka mi preporuci neke dobre filmove da ih, jel, snimim

hvala
|
Odgovori:
Objavio: BELI
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 13:59
U 16 h imas arsenik i stare cipke....doduse imam ga i ja, ali ako hoces
snimat, snimaj brate, pazi vreme prolazi, prosli su ti neki dobri
filmovi
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 14:01
Sutra imas nekoliko starih ujutru.....snimaj sve redom.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 14:03
upravo snimam They Died with their Boots On, 1942 jebote, necu imati toliko mjesta na HDDu
BTW: samo da kazem da ne volim romance i hickhock trilere, obozavam ratne filmove i drame(koje se ne vrte oko ljubavi nekoga para)
EDIT: ne volim ni stare komedije EDIT2: a mjuzikle mrzim
|
Objavio: kl0kan
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 16:20
Objavio: dajmiDivX
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 16:28
Ja isto mrzim mjuzikle, kad mi se usred filma uspjeva neka ženska sa pratnjom od 20-ero dječice koja također pjevaju. Pljuc
|
Objavio: Lenja_Kravitza
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 16:51
|
I ja nevolim mjuzikle , pogotovo ove novijeg datuma ,ali su zato Hair , Tommy i New York,New York sasvim ok za gledanje ... Postoji prica da je De Niro za potrebe snimanja poslednje pomenutog filma morao da nauci da svira sax da to izgleda sto verodostojnije ...
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 17:08
|
ccc.....
kravice, jesi gledao Jeanne et le garcon formidable (1998), često ga vrte na Cinemaniji?
|
Objavio: komunjara
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 17:34
|
evo sta sam ja snimio s TCMa
An American in Paris + Jazbel + milred pierce + Get Carter + sedam zena Formula + Night of Iguana + Last time i saw paris + White heat + Bras target + BUTTERFIELD 8 + Postar uvijek zvoni dva puta + Dzungla na asfaltu +
naravno ovo su samo filmovi koje nisam jos pogledao (gledao sam ih ranije... ne sve)
tu su jos selo ukletih, arsenik i stara čipka ...
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 17:36
|
zaboravih
the haunting je možda najbolji 
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 19:34
on i ona zadnja dva......
Schopenhauer
|
Objavio: Lenja_Kravitza
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 20:17
kl0kan piše:
ccc.....
kravice, jesi gledao Jeanne et le garcon formidable (1998), često ga vrte na Cinemaniji? |
Nisam gledao , retko gledam filmove na Tv-u , pogotovo od kad je krenula akcija sa divxima , vise volim sesti komotno odabrati film i praviti sebi pauze kad to odgovara , a ne kad reziser programa TV-a odluci da ubaci nesnosi blok reklama od 20 minuta ...
Nemoj me pogresno razumeti , ja izuzetno cenim mjuzikle , ali ovi noviji tipa Mulin Rouge su totalno skrnavljenje, sto kulta tih filmova , sto te popularne i svima poznate muzike koja je vec dovoljno bila exploatisana u svom izvornom obliku ...zato kada cujem da je neko prilagodio pesmu grupe Kiss - I was made for lovin' u baby , ili nesto slicno potrebama mjuzikla , i sve to ne u domenu parodije , vec onako ozbiljno , meni pripadne muka ...
Kad hocu da cujem dobar mjuzikl odem u pozoriste , mada je u BG scena dosta losija nego ranijih godina , ipak mogu da zamislim koji je feeling kad odes na Broadway i tamo pogledas neki mjuzikl,to mora da je istinski spektakl...
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 21:25
|
neee, kravice, ne mislim na te glamurozne spektakle i ne volim ih. mislim na normalan film, s par likova i ambijenata (dakle, skoro niskobudzetni) u kome se ceo dijalog peva! Nesto kao opera...
To volim, i to se strasno tesko nalazi...
|
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 20:16
ajde cmarovi
idite na link i gledajte sto dobroga ima da snimim
PS: ako nekome treba nesto s TCM-a, neka se javi na PM
|
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 21:36
Evo imas u 1.25 Young Casidy
17-og imas film u 10.05 sa Liz Tejlor
Odmah zatim takodje....
Meni treba film koji ide u 14.05
18.05 Julije Cezar
22.00 Imati i nemati! Vidi glumacku postavu!!!!!!!!!!!!pa i to bih zeleo
18 imas Klerk Gebla u 8,40
U 14.30 Bracu Marx
Schopenhauer
|
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 21:39
E sad, ako sam cmar......reci......da znam.
Mislim da sam zasluzio da mi posaljes film koji ide sutra sa Liz Tejlor u 10.05
Schopenhauer
|
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 21:41
hvala na preporukama javi mi na PM ako hoces nesto da ti snimim
|
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 21:44
ej, prerano mi je 10:05 a ako ostavim da radi cijelu noc i da automatski snima onda se zvuk pomjeri jer svako malo gubim signal bas moram upaliti prog taman kada pocinje i nadati se da ce sve biti OK
|
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 22:35
Imas pp
Schopenhauer
|
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 22:46
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 22:59
Nemoj da te kod brace Marx razocara sto je film crno-beli......
Film je jako vredan paznje.
Schopenhauer
|
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2006 u 23:04
nije mi uopce bitno da li je film crno-bijeli gledao sam paths of glory i hell is for heroes nedavno i isto su crno-bijeli a super su
|
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 00:17
Speedy vidim da si online, kako si dosao do TCM kanala, koji program
koristis daj neko uputstvo....koristis ProgDVB ili MyTheatre?
Koja su podesavanja za Setup4PC?
Schopenhauer
|
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 00:18
progdvb i najnoviji s2emu i softcam, normalno
|
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 17:34
Da li je neko, mozda, eventualno, snimio film brace Marx?
Schopenhauer
|
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2006 u 14:30
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2006 u 14:36
|
ja bih pogledao sve to mogu
a izdvajam za 17.02
The Philadelphia Story, 1940 Doctor Zhivago, 1965 The Letter, 1940 National Velvet, 1944
|
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2006 u 19:40
18.2 - 22.00
- Traffic (2000) 18.2 - 02.40 - 2001: A Space Odyssey (1968)

|
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2006 u 20:31
|
Kvragu, pa jel ovo za sve filmove španjolski audio???
|
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2006 u 20:32
nije, mozes ga promijeniti u properties od kanala (ako je to TCM na astri, D+)
|
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2006 u 20:35
|
stavio sam na engleski i neće, imam dva TCM-a na astri, prvi je kodiran drugi nije, kako cu znat koji je taj D+
|
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2006 u 20:39
imam i ja dva i isto je kao kod tebe
hmmm
ne znam, probaj u properties pod audio i taj broj(recimo 600) stavi na jedan vise, to bi trebalo uspjeti
PS: mozda je neki spanjolski film trenutno
|
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2006 u 20:43
ok probat ću, hvala
|
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2006 u 20:43
np
sretno
|
Objavio: Kneginja
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2006 u 21:21
Speedy, snimaj sve redom... sva stara produkcija je odlicna, da ne pricamo o B produkciji gdje su stasale velike zvijezde kao sto je moj Bogey
-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2006 u 21:23
ma, snimao bih ja to, ali, jeb'ga, ne radi mi dobro, stalno signal nestaje a na drugom kompu je signal 80-90% ali komp je slab pa lose snimi(desinkronizacija slike i zvuka)
|
Objavio: Kneginja
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2006 u 18:56
Ne znam kako ti snimas, ja koristim Pinacle.. i bez obzira sto mi je komp jak,pentium4 procesor 3Ghz, ram 1GB, ako downloudujem dok snimam film, dolazi do desinhronizacije slike i zvuka tek kad pogasim sve programe, snimak je ok... si probao tako?
-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2006 u 19:03
normalno, i opet kita, slab je komp i to je to, a meni na ovom jacem nema signala tj stalno nestaje
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2006 u 01:36
Pa daj podesi to.....zar ne mozes naci signal da ti bude kao na onom kompu?
Ako su ti oba u kuci , sto ih ne promenis? Menjaj ili kablove ili kucista...??????
I jos jedno pitanje , sto ste se svi zavrteli oko TCM-a kad taj kanal
ostavlja logo u gornjem desnom uglu. Zar nije bolje snimati
program sa CINEMA CLASSICO
i drugih kanala. Svakog dana na netu mozete naci izbor iz
satelitskog programa, ja bih vam ostavio link, ali nesto sam u svadji
sa adminom, pa se pitam da li da ih reklamiram ili ne.....
Ma svejedno...... www.balcansat.com
Schopenhauer
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2006 u 02:14
ne da mi se vracati antenu da istekam kbel tj premjestim, pa onda ponovno hvatati signal 2 sata po ovoj zimi(ni motor ne pomaze)
a kabel mi ide kroz zid i prozor pa bih se i tu jebao, cekaj da kupim novi komp pa ovi djelovi idu u stari tj novi al slabiji pa ce onda valjati
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2006 u 15:36
A mozes li promeniti kompove? Da zamenis mesta starom i novom?
Da ih rokiras sto bi rekli sahisti.... Ajde probaj, istekaj kablove na oba kompa i premesti ih.
Schopenhauer
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2006 u 16:56
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2006 u 18:19
E onda ti niko nije kriv. A sta rece, snimas sa TCM-a? Zasto je
to bolje od CINEMANIA CLASSICO? Evo danas je isao Baster
Kiton, Tramvaj zvani ceznja....
Snegove Kilimandzara da ne pominjem, a kamoli jutrosnju omasku koju nisam snimio:
Mutinu on the Bounty sa Klerk Geblom!!!!!!!!!!!!!!!
Schopenhauer
|
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2006 u 18:27
beli, da nemas mozda Clara's heart, dosadnu dramuljinu sa Whoopi Goldberg iz 1988? Hitno mi treba, a ne vidim je na eMuli
|
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2006 u 22:39
Ne ali pokusacu da upamtim ime (daj mi neki link pa da pogledam sta je)
i da skinem sa satelita.
Schopenhauer
|
|