Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - barca 6-0
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

barca 6-0

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: barca 6-0
    Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 00:57
kao sto sam jednom rekao "svrsavam na barcu" skoro ko blazicko na dinamo
gledao sam tekmu i kontam da nije bilo larsona i guilyja moglo je biti oko 12-0
gledao sam i tekmu protiv espanola i zaspao nakon prvog poluvremena
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:01
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

kao sto sam jednom rekao "svrsavam na barcu" skoro ko blazicko na dinamo
gledao sam tekmu i kontam da nije bilo larsona i guilyja moglo je biti oko 12-0
gledao sam i tekmu protiv espanola i zaspao nakon prvog poluvremena

za tu lovu koju dobiju bi ti i ja tu zamoru nakantali 12-0
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:03
pa cuj, realovci dobiju jos i vise pa pogledaj njih
i dinamo prosle godine
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:06
Kako je ono bilo u filmu KAD PORASTEM BIT ĆU KENGUR:
Za tu lovu dao bi da me jebe celi stadion...
E bre,celi stadion,jel znaš kolko je to ljudi?
Imam ja vremena...
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:06

pa cuj, realovci dobiju jos i vise pa pogledaj njih
i dinamo prosle godine

u realu ima previše tzv zvjezda, a od njih neznaš koji je veći škrtaroš, i kad još dodaš tome ko ih je vodil, a trebal si gledat drugo lice na novoj sa mamićem, on ti je lijepo obrazložil prošlu sezonu, a još je uspjel i muzikašima uvalit 500 eurića
Na vrh
_toorico_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj _toorico_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:08
ja sam nasao vhs rip, 1974 barsa poderala real sa 5-0 na bernabeu
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:11
ma u realu su sami manekeni i "ugasene zvijezde"
real je za ku**c
nikad ih nisam volio ali zao mi je vidjeti takvu situaciju

a barca igra najbolji tj najljepsi nogomet na svijetu, igraju otvoreno, napadacki
za razliku od chelsea i juvea koji igraju defenzivno i unistavaju ljepotu nogometa
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:14
ma nije samo juve, cijela talijanska liga je bunker, to ti jer su talijani manekeni, pa ne vole kad im se jaja oznoje
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:18
ma znam, ali juve je najbolji primjer

a ovaj chelsea mi stvarno ide na ku**c
cijenim trenera bez obzira kakav je(maurinjo) puno je postigao sa porto-om i zato ga cijenim, i jako dobar je trener
ALI, utakmica protiv arsenala, chelsea vodi 2-0 i drogba(jedini napadac) izlazi van i ulazi branic, e onda mi je puko film, je**m ti ja takav "pametan" nogomet, samo napravi da bude dosadno i cuva rezultat
dok bi barca na njihov mjestu isa po jos jedan(kao protiv reala ove godine) igrali su sa napadacem i dvije polu spice do kraja
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:22
nisu svi bunkeraši, meni je uvijek iz Italije bio Inter dobar,to kaj im u obrani igra Materazzi je posebna priča

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:24
inter je zakon, jedino ne volim toga trenera, kontam da nema pojma sto radi
i milan mi je OK kada igra protiv slabijih ili u LP
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:24
da samo kaj se uvijek lakše obranit nego dati gol, a to čuvanje rezultata uvijek je dobro makar je grdo za gledanje.... zakaj forsirat ako ti je dovoljno??? jedna loša lopta na sredini i lako prime gol i onda su još pod pritiskom da ne prime još jedan, a imaju čistu pobjedu! a i to im je i trening za ligu prvaka, vidjet češ kolko bude u ligi prvaka u drugim utakmicama bunkera ako bude povoljan rezultat. pa sjeti se hrvatska-slovenija, kad su janezi iz zagreba imali 1-1, i slovenski trener je javno rekel da ak su mogli igrat u zagrebu bunker da u sloveniji mogu igrat još veći bunker... a barca protiv reala to je malo drukčija priča... ipak su oni 2 najljuća protivnika, tu je pitanje časti i dokazivanja....
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:27
Originalno postovano od strane euforia euforia piše:

nisu svi bunkeraši, meni je uvijek iz Italije bio Inter dobar,to kaj im u obrani igra Materazzi je posebna priča

jel to ona slika kad je skenjal ibrahimovića, taman prije tekme s nama?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:27
ma razumijem ja to
cuvanje rezultata - vec sam rekao "pametna" taktika/igra
ali ja kao gledatelj to ne volim, i sve vise i vise klubova igra defenzivno od pocetka do kraja, previse taktiziraju i to ubija nogomet, barem po meni, ali nekima je to super i vole gledati takav nogomet, a meni je to predeosadno
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:29
Originalno postovano od strane kidr kidr piše:

jel to ona slika kad je skenjal ibrahimovića, taman prije tekme s nama?

je

materaci rul3zzzzzz
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:29

ma razumijem ja to
cuvanje rezultata - vec sam rekao "pametna" taktika/igra
ali ja kao gledatelj to ne volim, i sve vise i vise klubova igra defenzivno od pocetka do kraja, previse taktiziraju i to ubija nogomet, barem po meni, ali nekima je to super i vole gledati takav nogomet, a meni je to predeosadno

kaze se defanzivno, e kad budu igrali nogomet radi ljubavi prema njemu a ne radi love onda budemo i uživali u njemu, a onda bum bar i na kladiši nekaj zaradil
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:30
cini mi se da ronaldinho jedini igra sa uzitkom i ljubavi
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:32
Aj ća, ovo postaje chat
Na vrh
kidr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kidr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:34
sve to ima svoje razloge, još je mlad željan dokazivanja, svi se oni nakon nekog vremena zataje, evo ti primjer ronaldo, taj moli boga da mu neko jače uklizi da bude ozljeđen da ne igra, a lovica kapa
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:34
Jel znate podatak da je Materazzi jedne sezone bio najbolji strijelac Perugie (dok je igrao tamo)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.