barca 6-0
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=7775
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 05:10 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: barca 6-0
Objavio: Guests
Tema: barca 6-0
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 00:57
kao sto sam jednom rekao "svrsavam na barcu" skoro ko blazicko na dinamo gledao sam tekmu i kontam da nije bilo larsona i guilyja moglo je biti oko 12-0 gledao sam i tekmu protiv espanola i zaspao nakon prvog poluvremena
|
Odgovori:
Objavio: kidr
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:01
speedy piše:
kao sto sam jednom rekao "svrsavam na barcu" skoro ko blazicko na dinamo gledao sam tekmu i kontam da nije bilo larsona i guilyja moglo je biti oko 12-0 gledao sam i tekmu protiv espanola i zaspao nakon prvog poluvremena
|
za tu lovu koju dobiju bi ti i ja tu zamoru nakantali 12-0
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:03
pa cuj, realovci dobiju jos i vise pa pogledaj njih i dinamo prosle godine
|
Objavio: euforia
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:06
Kako je ono bilo u filmu KAD PORASTEM BIT ĆU KENGUR:
Za tu lovu dao bi da me jebe celi stadion...
E bre,celi stadion,jel znaš kolko je to ljudi?
Imam ja vremena...
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:06
speedy piše:
pa cuj, realovci dobiju jos i vise pa pogledaj njih i dinamo prosle godine
|
u realu ima previše tzv zvjezda, a od njih neznaš koji je veći škrtaroš, i kad još dodaš tome ko ih je vodil, a trebal si gledat drugo lice na novoj sa mamićem, on ti je lijepo obrazložil prošlu sezonu, a još je uspjel i muzikašima uvalit 500 eurića
|
Objavio: _toorico_
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:08
ja sam nasao vhs rip, 1974 barsa poderala real sa 5-0 na bernabeu
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:11
ma u realu su sami manekeni i "ugasene zvijezde" real je za ku**c nikad ih nisam volio ali zao mi je vidjeti takvu situaciju
a barca igra najbolji tj najljepsi nogomet na svijetu, igraju otvoreno, napadacki za razliku od chelsea i juvea koji igraju defenzivno i unistavaju ljepotu nogometa
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:14
|
ma nije samo juve, cijela talijanska liga je bunker, to ti jer su talijani manekeni, pa ne vole kad im se jaja oznoje
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:18
ma znam, ali juve je najbolji primjer
a ovaj chelsea mi stvarno ide na ku**c cijenim trenera bez obzira kakav je(maurinjo) puno je postigao sa porto-om i zato ga cijenim, i jako dobar je trener ALI, utakmica protiv arsenala, chelsea vodi 2-0 i drogba(jedini napadac) izlazi van i ulazi branic, e onda mi je puko film, je**m ti ja takav "pametan" nogomet, samo napravi da bude dosadno i cuva rezultat dok bi barca na njihov mjestu isa po jos jedan(kao protiv reala ove godine) igrali su sa napadacem i dvije polu spice do kraja
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:22
nisu svi bunkeraši, meni je uvijek iz Italije bio Inter dobar,to kaj im u obrani igra Materazzi je posebna priča
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:24
inter je zakon, jedino ne volim toga trenera, kontam da nema pojma sto radi i milan mi je OK kada igra protiv slabijih ili u LP
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:24
|
da samo kaj se uvijek lakše obranit nego dati gol, a to čuvanje rezultata uvijek je dobro makar je grdo za gledanje.... zakaj forsirat ako ti je dovoljno??? jedna loša lopta na sredini i lako prime gol i onda su još pod pritiskom da ne prime još jedan, a imaju čistu pobjedu! a i to im je i trening za ligu prvaka, vidjet češ kolko bude u ligi prvaka u drugim utakmicama bunkera ako bude povoljan rezultat. pa sjeti se hrvatska-slovenija, kad su janezi iz zagreba imali 1-1, i slovenski trener je javno rekel da ak su mogli igrat u zagrebu bunker da u sloveniji mogu igrat još veći bunker... a barca protiv reala to je malo drukčija priča... ipak su oni 2 najljuća protivnika, tu je pitanje časti i dokazivanja....
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:27
euforia piše:
nisu svi bunkeraši, meni je uvijek iz Italije bio Inter dobar,to kaj im u obrani igra Materazzi je posebna priča
|
jel to ona slika kad je skenjal ibrahimovića, taman prije tekme s nama?
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:27
ma razumijem ja to cuvanje rezultata - vec sam rekao "pametna" taktika/igra ali ja kao gledatelj to ne volim, i sve vise i vise klubova igra defenzivno od pocetka do kraja, previse taktiziraju i to ubija nogomet, barem po meni, ali nekima je to super i vole gledati takav nogomet, a meni je to predeosadno
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:29
kidr piše:
jel to ona slika kad je skenjal ibrahimovića, taman prije tekme s nama?
|
je
materaci rul3zzzzzz
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:29
speedy piše:
ma razumijem ja to cuvanje rezultata - vec sam rekao "pametna" taktika/igra ali ja kao gledatelj to ne volim, i sve vise i vise klubova igra defenzivno od pocetka do kraja, previse taktiziraju i to ubija nogomet, barem po meni, ali nekima je to super i vole gledati takav nogomet, a meni je to predeosadno
|
kaze se defanzivno, e kad budu igrali nogomet radi ljubavi prema njemu a ne radi love onda budemo i uživali u njemu, a onda bum bar i na kladiši nekaj zaradil
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:30
|
cini mi se da ronaldinho jedini igra sa uzitkom i ljubavi
|
Objavio: dajmiDivX
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:32
Aj ća, ovo postaje chat
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:34
|
sve to ima svoje razloge, još je mlad željan dokazivanja, svi se oni nakon nekog vremena zataje, evo ti primjer ronaldo, taj moli boga da mu neko jače uklizi da bude ozljeđen da ne igra, a lovica kapa
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:34
|
Jel znate podatak da je Materazzi jedne sezone bio najbolji strijelac Perugie (dok je igrao tamo)
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:35
dajmiDivX piše:
Aj ća, ovo postaje chat
|
bolje pisat i chatat, nego učit, moraš uvijek naći razlog da izbjegneš obaveze
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:35
E baš me moraš podsjetit...
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:37
kidr piše:
sve to ima svoje razloge, još je mlad željan dokazivanja, svi se oni nakon nekog vremena zataje, evo ti primjer ronaldo, taj moli boga da mu neko jače uklizi da bude ozljeđen da ne igra, a lovica kapa
|
Ja da sam na Ronaldovom mjestu više nebi igro, koji će mu ku**c...bio je dvaput prvak s Brazilom,ima love ko kenje...
|
hahahah a mene to ne jebe bog te mazo, cijeli sam dan danas na ovom forumu
|
euforia piše:
Jel znate podatak da je Materazzi jedne sezone bio najbolji strijelac Perugie (dok je igrao tamo) |
ne ali znam da je thuram dal jedan jedini gol na prvenstvima i to nama u polufinalu
|
euforia piše:
Jel znate podatak da je Materazzi jedne sezone bio najbolji strijelac Perugie (dok je igrao tamo) |
daj nemoj me jebat!!!! stvarno? pa kako? mislim, on je branic
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:39
euforia piše:
kidr piše:
|
Ja da sam na Ronaldovom mjestu više nebi igro, koji će mu ku**c...bio je dvaput prvak s Brazilom,ima love ko kenje... |
to su ti "prokleti" bogataši kojim nikad nije dosta, pa pogle mike tysona pa taj bi spizdil i svu lovu bill gatesa
|
Dosta mi je, sutra (danas) se dižem u pol7
ćao
|
kidr piše:
ne ali znam da je thuram dal jedan jedini gol na prvenstvima i to nama u polufinalu |
e to stvarno..... imamo previse jebene srece, ay? koliko se sjecam bilo je za nekih 30ak metara, jel da?
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:40
euforia piše:
Dosta mi je, sutra (danas) se dižem u pol7
ćao
|
ajd cya, i ja cu uskoro, moram odgledati "hell is for heroes"
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:40
speedy piše:
euforia piše:
Jel znate podatak da je Materazzi jedne sezone bio najbolji strijelac Perugie (dok je igrao tamo) | daj nemoj me jebat!!!! stvarno? pa kako? mislim, on je branic |
sutra...
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:41
dajmiDivX piše:
E baš me moraš podsjetit...
|
trebaš bar učit nekaj pametno???
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:42
speedy piše:
kidr piše:
ne ali znam da je thuram dal jedan jedini gol na prvenstvima i to nama u polufinalu |
e to stvarno..... imamo previse jebene srece, ay? koliko se sjecam bilo je za nekih 30ak metara, jel da?
|
mislim da ne da je bilo s kornera nabac i da ga je s glavom zabil, ako se dobro sjećam
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:44
ej, decki, idem i ja off cya sutra u isto vrijeme? ()rotoricko pitanje )
|
Datum objave: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 01:46
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 14:37
nismo ni komentirali - real 4-0
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 15:02
Man City vodi 2-0, ja igrao poluvrijeme/kraj 1/1
ALI MARIO ANČIĆ JE BOLESTAN U GLAVU   
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 15:04
zato je janica kraljica
stvarno ne znam koji je ku**c malom, sve dosad je dobio bez izgubljenog seta
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 16:10
|
ančić je imal 20 neforsiranih greška više od jarka
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 19:08
A što reći za Arsenala? Gaženje Middlesbrougha sa 7-0 uz hat trick Henrya. Klub koji uvijek igra napadački i nikada se ne brani, čak ni kada bi to trebao Nadam se da će im sad konačno krenuti.
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 19:31
|
krenuti ce mi kada izgrade taj jebeni novi stadion pa budu imali para za nove igrace(ali dobre) i ne budu morali prodavati najvece zvijezde
|
Objavio: domba20
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 21:04
Ma ljudi koji igraju u realu nisu ispuhane zvijezde nego kvalitetni igrači ali treba netko tko će posložiti sve kockice kako treba a to je najvažnije npr. Beckham je puno bolje igrao u Manchesteru nego u Realu. Što se tiče Barcelone pa i Kamen Ingrad bi igrao super sa Eto'om i Ronaldhinom . Svejedno mislim da će Chelsea pobjedit Barcelonu.
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 23:19
domba20 piše:
Beckham je puno bolje igrao u Manchesteru nego u Realu. |
U Manchesteru je igrao desno krilo a u Realu igra zadnjeg veznog
|
Objavio: Zlatkohead
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:02
Vidim da onih koji nemaju pojma da Materazzi zna davat golove!
...a mogu srat o Madridu ko stoka!
i ne kaže se Real, kaže se Madrid... probaj otić u Španjolsku, recimo u glavni grad Madrid i reći 'ja navijam za Real', oni bi te pretukli živog! jer u Španjolskoj je jedan Real, a to je Real Sociedad!!!
ne znam zašto, al svi mi budale slušamo kako komentarori govore, a ispada da oni nemaju pojma...
Ja navijam za Madrid, a to što im ne ide, ne treba ih sprdat! Jednostavno nemaju sreće...
treba prvo pogledat utakmicu, a ne rezultat, pa ih posrat!
... a ovaj Degeninho je trebao ostat u PSG-u, tam mu je bilo bolje!
------------- http://imageshack.us -
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:03
|
jel se to odnosi na mene?
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:07
dijelom...
ne zamjeraj!
uglavnom, samo sam htio reći da trebate prvo malo prolistat po knjigama, pa onda izlazit sa izjavama... pogotovo ovo za ime Madrida (Real!!!)
...no dobro, puna je država takvih, čak sam i ja ponekad nepismen u području nogometa, no, šta se može!!!
barem se s vama slažem što se tiče Juventusa, Milana, te mnogih takvih klubova... ovaj Trezeguet mi ide na živce!!! samo lešinari...
ma Inter je zakoon!
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:09
da rascistimo: nisam ja pljuvao po MADRIDU
rekao sam da mi ih je zao i to je to
i mogu ti reci da sam gledao njihovu tekmu protiv barce 0-3, osasune 1-1 i ja mislim espanjola 1-2 i mogu ti reci da uzasno igraju, tek pred kraj imaju dvije-tri sanse i zabiju 1 ili 0 golova
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:15
ok... smiri se...
i rekao sam dijelom... shvatio si na koji dio...
igraju kak igraju, fali im sreće...
p.s. neki klubovi je imaju i previše!
...pozdrav
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:18
nisam se nista naljutio, samo sam zelio reci da nisam pljuvao po MADRIDU
a ovo sto si se odjednom pojavio i poceo srati po svima, ti si jebote najpametniji, neki dan ti je rodman nesto pokusao objasniti pa si popizdio bez razloga, nisi OK, malo se skuliraj
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:21
Zlatkohead piše:
treba prvo pogledat utakmicu, a ne rezultat, pa ih posrat!... |
Imao sam sreću pa sam početkom jedanaestog mjeseca bio u Madridu preko faksa (razmjena studenata, exchange week) te su nas kolege Španjolci častili utakmicom Real Madrid-Real Zaragoza. Madrid je pobijedio golom Roberta Carlosa iz penala dok je prvi penal fulao Robinho. Inače jedna od najgorih utakmica koje sam u životu gledao al nema veze, dobar im je stadion. Real je još mogao i izgubiti, Zaragoza je imala prečku i par dobrih šansi al je Casillas sve obranio. Navijači? Ne postoje. Ono su bili gledaoci. Ili plješću ili zvižde, trećeg nema. I da napomenem da većina u Madridu navija za Atletico.
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:24
sto bih dao da gledam barcu, npr protiv chelsea
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:26
|
Ma meni je životni san derbi Barca-Real (boli me ku**c za ime Real ili Madrid, oduvijek ga zovem Real).
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:27
euforia piše:
(boli me ku**c za ime Real ili Madrid, oduvijek ga zovem Real). |
http://forum.pcekspert.com/misc.php?action=getsmilies&s=#" onclick="smilie': lol2 :'; return false;">
a sto se tice derbija, radije bih gledao uzivo neki eng derbi, oni su najludji najvijaci
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:32
|
Lijepo je otić na tekmu al meni je ipak bolje gledat tekmu zakukuljen u fotelju i piva u ruci.
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:35
ma to mi vec dopizdilo
otic na neku eng derbi temku i vratit se razbijene glave, to je zakon
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:39
|
...ili otić u Njemačku na svjetsko i spizdit love s kojom bi mogao bit mjesec dana na moru...rađe onda pogledam tekme u nekom bircu i derem po pivama i onda nakon što postanemo prvaci odem se kupat mjesec dana
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:44
evo tvoje "formule" za sutra
kontaj ovo: Inter Milan v Cagliari u 3 Sunderland v Chelsea u 5
i onda svrsavanje Barcelona v Athletic Bilbao u 7
ako bude dosadno(malo moguce) ili kad zavrsi Roma v AC Milan u pol 9
i drugo poluvrijeme u pol 11 Estrela Amadora v FC Porto

imam motor pa hvatam sve satelite na istoku a gledam preko kompa pa mogu biti i na netu u isto vrijeme
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:45
@Zlatkohead Madrid kažeš...jedan je Real u Španjolskoj a to je Real Sociedad???
A što je sa Real Zaragozom, Real Betisom, Real Mallorcom? BTW jesi ti došao u Madrid i rekao "ja navijam za Real" pa te nabilo? Znači ja ako navijam za Arsenal, zapravo ne navijam za arsenal nego za London, haha    I ajd molimte prestani s tim nekakvim napadačkim porukama, ne boji te se nitko
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:49
Gledam i ja telku prek kompa i surfam usput
Ko će prenosit Barca-Athletic
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:54
|
http://64.77.87.5/sport/ - e moj euforija, nemas ti pojma
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:55
dajmiDivX piše:
BTW jesi ti došao u Madrid i rekao "ja navijam za Real" pa te nabilo? |
E to sam zaboravio reć. Španjolci su nevjerojatno tolerantni ljudi, čak i previše (npr. pederi su im nešto najnormalnije, puni su ih noćni klubovi i nikom ne smetaju, speedy bi se brzo uklopio ).
Rivalstvo između Reala i Barcelone traje samo par dana kad je derbi. Vidio sam puno ljudi kako se po Madridu šeću u dresu Barce i nikom ništa. Jako miran grad, šetao sam njime u 2,3 sata u noći i niti najmanjeg sranja nisam vidio.
U Barceloni je situacija malo drugačija, malo su više nabrijani na to rivalstvo, ali samo malo više.
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:57
speedy piše:
http://64.77.87.5/sport/ - e moj euforija, nemas ti pojma <span style="font-weight: bold; - <- klikni</span>
|
Ajme meni, sad si me nabrijo da kupim satelitsku s motorom...tekme cijeli dan...
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 00:57
euforia piše:
speedy bi se brzo uklopio ). |
idem ja tamo zivjet http://forum.pcekspert.com/misc.php?action=getsmilies&s=#" onclick="smilie':burn:'; return false;">
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 01:10
euforia piše:
Ajme meni, sad si me nabrijo da kupim satelitsku s motorom...tekme cijeli dan... |
nemas pojma covjece pogotovo kad se ovaj D+ otvorio, uzivancija, moram si zapisivat na papir sto kada gledam, nemos sve zapamtit
imam satelitsku staru 5 godina(analogna 90cm) i dobio sam stari motor(nije disek) od tetka, samo pritisne lijevo desno i ide, to sve namontirao, nije tesko, kupio za 200 kuna LNB sa dva izlčaza i sada imam i ja na kompu i stara na kompu i TVu 
nisam skoro nista ulozio a uzivam cuijeli dan
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 02:24
Intervju s Prosinečkim:
Od hrvatskih tema Prosinečkog smo odvukli na jeftin trik: Ronaldinho? Odmah je živnuo.
- Najbolji, daleko najbolji. Lampard je OK, ali Ronaldinho je posebna priča. On će ponuditi cijeli brazilski repertoar, igra neki drugi nogomet. I zato ne razumijem kako nije uspio pokupiti sve nagrade. Ronaldinho jedino sebi ne bi dao glas... Kaj da pričamo o Ronaldinhu, to je kao da razglabamo o Barceloni. Protiv Reala sam poželio da utakmica potraje tri dana. A Real mi je uvijek bio draži, još od malih nogu. Ali i Barcelona je isto čudo, osobito sada kad ne zna čovjek koga bi čuvao... Iako još praktički nisu ništa osvojili, smatram da je Rijkaardova momčad moćnija od Cruyffove!
E pa ako čovjek koji je igrao i u Barci i u Realu Real zove Real onda mora bit Real kakva rečenica
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 17:00
ipak sam se odlucio za juve jer sam prije bio veliki navijac, kupovao original dres i tak i totalno sam razocaran, 1-0, nikakva tekma a vidim da je inter dobio 3-2, kako sam glup
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 17:38
ja vas upoće ne napadam, samo iznosim svoje mišljenje...
a ono za Madrid, u Španjolskoj je ipak jedan Real, Real Sociedad... naravno, ima koliko hoćeš Reala, al oni zovu ovog Real, a ostale ili po mjestima ili cijelim imenom.
...i nisam rekao da će svatko tko dođe u Madrid dobit batina... nisam uopće govorio da Madrid nije miran grad... neki moje riječi preokreću.
No, ne zamjeram vam, stoga nemojte ni vi meni!
...pozdrav i uživajte u nogometu, po meni prva stvar na svijetu, a ne sporedna!!!
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 17:40
je**m ti, gledam chelsea i odjednom prekine signal, vrati se i sutherlandovi slave i sad mi opet signal u jajima, morat cu ici namjestit antenu ili nest
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 17:44
nadam se da će Sunderland nešt napravit...
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 17:47
ja ne mrzim chelse, niti ga volim, volim jedino gledati dobar i lijep nogomet sa puno akcije, stoga, bolje da sunderland povede 5-0 pa chelsea u drugom poluvremenu zabije jos 5 komada i 5-5
al sta mi to vrijedi, nema signala nadam se da ce se vratiti u 7 da gledam barcu
idem fm igrati
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 17:51
nisam ni ja rekao da mrzim chelsea... a niti ga volim...
evo ja gledam Chelsea na jednom Bosanskom kanalu mislim da je BHT1
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 18:01
nemam to koliko je? rez mislim
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 18:16
|
http://www.goalslive.com/ - - OVDJE mi je uvijek najbrže i najlakše provjerit rezultate i strijelce.
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 18:19
thx
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 18:24
speedy piše:
idem fm igrati |
Kupi si Freda, nevjerojatan igrač, meni je u 50 utakmica imao oko 60 golova
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 18:30
|
otvorit cu novi post na igarama za FM
|
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2006 u 21:09
odgledao barcu first half: very bad, AB imao vise sansi a od barce nista osim nekoliko finti zubatog i loptu su imali pun ku**c vise nego AB prvi gol AB iz kornera prvi gol barce iz penala nakon igranja rukom nekog iz ABa
second half zakon!!!! barca zabila gol, nakon udarca bomela i obrane AB golmana messi naletio i gol barca je genijalno igrala, igralo se na polovici ABa i nisu nista mogli etto nikakav, roaldinho vrlo dobar, stalno neke nevjerojatne poteze izvodi, nije normalan uglavnom, zasluzenih 2-1
|
|