| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
molim pomoć!pocket tanks! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CMIBOR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 03.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 104 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: molim pomoć!pocket tanks!Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 13:01 |
|
Pozdrav! Ne igram igrice(više mi se neda)no imam jednu prejebenu... Pocket tanks deluxe - artillery igrica(ti si tenk koji koristi power i angle za pogodak neprijateljskog tenka , te imaš mogućnost pomicanja za 4 puta...) Naravno svaka igrica ima oružja no kod ove je dobro što možeš s vremenom downloadati nova (a oružja su stvarno iznenađujuća)dosad sam skinuo deluke pack(sa 30 oružja) te po 4 packa(sa po 5 oružja)...tako da ih sad imam 80...službeno ih ima oko 130 tako da mi neki fale...ima li netko ove packove(jer su službeno za kupnju): -ambush pack(15 weapons) -meteor pack(15 weapons) -power pack(15 weapons) Ako ima netko da mu je ova igrica zanimljiva i da je lud ko ja za njom nek se javi na pm da izmjenjamo packove jer je stvarno igrica legendarna a jednostavna...
p.s. nemojte pack shvatiti kao: čmar, anus ili bilo koji dio tijele što sasocira na ovo dvoje navedeno... Pack dam ali pak nedam! |
|
|
Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |