Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NARNIA???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NARNIA???

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: dali je vec netko pronašao titlove za Narniu??
Izbor Glasova Statistika ankete
1 [100,00%]
0 [0,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
darxx View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darxx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: NARNIA???
    Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 10:51
LJudi sto sam pronasao ovdije od titlova za narniu nista ne sljaka pa vas molm ako netko ima da postavi titlove...ukolio su vec bili ja se ispricavam... novi sam ovdje.ako moze opet...!!!thanks
Na vrh
darxx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darxx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 10:53
Naravno ni temu naznam postavit a ne nesto drugo...
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 10:57
pa dosad su ti izašle samo ts i dvd screener verzije za ovaj fim,screener tek prije nekoliko dana tako da za njega još titl nije obrađen,al to se da sredit sa subtitle workshopom,a za ts(maven) imaš odlične hrv. titlove!
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 10:58
kako nevalja ja ih imam i sve radi si ti malo lud
Na vrh
darxx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darxx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 11:02
da al ne mogu pronaci uopce nikakve titlove ...gdje su???
Na vrh
darxx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darxx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 11:10
to što ima na portalu ne da mi otvorit ili ja ne znam...help!!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 11:17
fino ukucaš na i.exploreru il kaj već imaš: www.divx-titlovi.com,na search upiši narnia i izbacit će ti rezultate i onda samo klikneš na naslov i automatski te pita jel samo hoćeš otvorit il spremit titl(koji je u .rar ili .zip formatu) i samo klikneš save..koja je to mudrost...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
darxx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darxx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 11:43
pa jel ovo moguce....kad idiot zablokira onda zablokira...idiot=ja naravno....stari,....thanks!!!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 19:29
jel valja titl  il ga fali pola???
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 00:19
ovaj postojeći valja,mislim da je 95 i više posto prevedeno
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 01:35
good  fala
Na vrh
Jeckob View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jeckob Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 14:56
Meni nikako da pasu ove  titlove, imam ovaj release The.Chronicles.Of.Narnia.The.Lion.The.Witch.And.The.Wardrobe .2005.PROPER.DVDSCR.XViD-SUPERiOR
On je sa 25,000 fps codiran, probao sam sve titlove ali nemogu ni jedan nastimat (SubSync). Kako to? Mozda sam i ja mutav? pozdrav

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 18:31
The.Chronicles.Of.Narnia.2005.DVDSCR.XViD.RUSTLERS  2 cd   za ovo izdanje ti pasu titlivi
Na vrh
Jeckob View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jeckob Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 18:55
To su identicni filmovi,  samo  je kod mog izbrisan  Disney Logo.  Ali ipak nemogu da napasem taj titl, moj prvi cd filma traje 01:21:46sec a titlove koje sam ja naso su svi kraci. Stvarno neznam u cemo lezi problem, nije mi prvi titl. ipak hvala za trud 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 20:37
pa obradi ga jednostavno sa subtitle workshopom
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,238 sekundi.