NARNIA???
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=7651
Datum ispisa: 26.Srpanj/Jul.2026 u 20:21 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: NARNIA???
Objavio: darxx
Tema: NARNIA???
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 10:51
LJudi sto sam pronasao ovdije od titlova za narniu nista ne sljaka pa vas molm ako netko ima da postavi titlove...ukolio su vec bili ja se ispricavam... novi sam ovdje.ako moze opet...!!!thanks
|
Odgovori:
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 10:53
Naravno ni temu naznam postavit a ne nesto drugo...
|
Objavio: spooking93
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 10:57
pa dosad su ti izašle samo ts i dvd screener verzije za ovaj fim,screener tek prije nekoliko dana tako da za njega još titl nije obrađen,al to se da sredit sa subtitle workshopom,a za ts(maven) imaš odlične hrv. titlove!
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Objavio: shark ri
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 10:58
kako nevalja ja ih imam i sve radi si ti malo lud 
|
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 11:02
da al ne mogu pronaci uopce nikakve titlove ...gdje su???
|
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 11:10
|
to što ima na portalu ne da mi otvorit ili ja ne znam...help!!!
|
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 11:17
fino ukucaš na i.exploreru il kaj već imaš: http://www.divx-titlovi.com,na - www.divx-titlovi.com,na search upiši narnia i izbacit će ti rezultate i onda samo klikneš na naslov i automatski te pita jel samo hoćeš otvorit il spremit titl(koji je u .rar ili .zip formatu) i samo klikneš save..koja je to mudrost...
------------- All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
|
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 11:43
pa jel ovo moguce....kad idiot zablokira onda zablokira...idiot=ja naravno....stari,....thanks!!!
|
Objavio: mad_smile
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 19:29
|
jel valja titl il ga fali pola???
|
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 00:19
ovaj postojeći valja,mislim da je 95 i više posto prevedeno 
|
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 01:35
Objavio: Jeckob
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 14:56
Meni nikako da pasu ove titlove, imam ovaj release The.Chronicles.Of.Narnia.The.Lion.The.Witch.And.The.Wardrobe .2005.PROPER.DVDSCR.XViD-SUPERiOR On je sa 25,000 fps codiran, probao sam sve titlove ali nemogu ni jedan nastimat (SubSync). Kako to? Mozda sam i ja mutav? pozdrav
|
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 18:31
|
The.Chronicles.Of.Narnia.2005.DVDSCR.XViD.RUSTLERS 2 cd za ovo izdanje ti pasu titlivi
|
Objavio: Jeckob
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 18:55
|
To su identicni filmovi, samo je kod mog izbrisan Disney Logo. Ali ipak nemogu da napasem taj titl, moj prvi cd filma traje 01:21:46sec a titlove koje sam ja naso su svi kraci. Stvarno neznam u cemo lezi problem, nije mi prvi titl. ipak hvala za trud
|
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 20:37
pa obradi ga jednostavno sa subtitle workshopom
|
|