| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
AVI fajl ostecen |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Max93
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 20.Sijecanj/Jan.2016 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: AVI fajl ostecenObjavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 03:05 |
|
Da sam znao da je ovako tesko ubaciti prevod u film nikad nebi ni pokusavao
al kad sam prosao sve prepreke naisao sam i na zadnju mozda i najtezu evo o cemu se radi:Skinuo sam film u mp4 formatu i konvertovao ga u AVI i svaki video player ga je mogao otvoriti evo kako je izgledao ![]() uploading images evo sta kaze mediainfo o njemu ![]() imgurl i htio sam da preko AVIaddxsuba da nalijepim prevod i izbaci mi ovu poruku ![]() pa sam u ovom programu Avidemux load-ovo i Save i pokusao isto sa divfix programom kad su oni zavrsili svoje dobio sam ovakav fajl ![]() how do i print screen evo sta kaze mediainfo ![]() post images cuj HACK of AVI
i ovaj fajl mogu otvoriti na PC-u jedino sa DIVX playerom pokusavao sam GOM i media playerom nece.na VLC playeru cujem samo zvuk haha i na njemu prevod ima kad otvorim sa DIVX playerom koji sam zalijepio sa aviaddxsubom e sad kad hocu da gledam na TV ne moze da mi ucita ovaj fajl a one prethodne MP4 koji sam skinuo i AVI oni mogu al poslije programa avidemux ili divfix koji mi kao poprave fajl,neki index problem nastaje i ocigledno je zbog ovog sto kaze Mediainfo hack of avi kako to rijesiti pomogajte haha |
|
![]() |
|
prijatelj.v
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 04:06 |
|
nisi ti to dobro uradio... ti si samo promenio format iz MP4 u AVI ili iz MP4 u DivX video kodek je i dalje ostao x264 (audio se ne vidi) jer i MediaInfo nisi dobro okacio (odsekao si ga)... Znaci x264 video konvertujes u XviD ili DivX audio u MP3 ili AC3 Pored ovoga moras da uradis i "resize" smanjis rezoluciju Za AVI je max. (720x...) a kod tebe je ostala ona od MP4 (1280x536) Dalje,kada kacis MediaInfo gore (view) namesti na HTML... ovako onda izgleda AVI u koji mozes da ubacis titl sa AVIAddXSub915 i koji ce biti kompatibilan sa tvojim kucnim DVD playerom : ______________________________________________________________ General Complete name : E:\A Sisters Nightmare (2013)\A Sisters Nightmare.avi Format : AVI Format/Info : Audio Video Interleave File size : 773 MiB Duration : 1h 25mn Overall bit rate : 1 267 Kbps Writing library : VirtualDub build 35576/release Video ID : 0 Format : MPEG-4 Visual Format profile : Advanced Simple@L5 Format settings, BVOP : 2 Format settings, QPel : No Format settings, GMC : No warppoints Format settings, Matrix : Default (H.263) Muxing mode : Packed bitstream Codec ID : XVID Codec ID/Hint : XviD Duration : 1h 25mn Bit rate : 999 Kbps Width : 624 pixels Height : 344 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate : 29.970 (30000/1001) fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Compression mode : Lossy Bits/(Pixel*Frame) : 0.155 Stream size : 610 MiB (79%) Writing library : XviD 73 Audio ID : 1 Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Mode extension : CM (complete main) Format settings, Endianness : Big Codec ID : 2000 Duration : 1h 25mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 256 Kbps Channel(s) : 2 channels Channel positions : Front: L R Sampling rate : 48.0 KHz Frame rate : 31.250 fps (1536 spf) Compression mode : Lossy Stream size : 156 MiB (20%) Alignment : Aligned on interleaves Interleave, duration : 33 ms (1.00 video frame) Interleave, preload duration : 512 ms ____________________________________________________________ Ne znam zasto odmah ne skidas AVI filmove ? Ako bas hoces da konvertujes u AVI koristi Virtual Dub,pozz... To sto pise Hack of AVI - sve je to OK - to ostavlja AVIAddXSub915... evo kako izgleda jedan AVI (to jest DivX) sa ubacenim titlom : _________________________________________________ General Complete name : D:\Portable Aplikacije\AVIAddXSub915\American Hero.avi Format : DivX Format/Info : Hack of AVI File size : 1.37 GiB Duration : 1h 26mn Overall bit rate : 2 282 Kbps Video ID : 0 Format : MPEG-4 Visual Format profile : Advanced Simple@L5 Format settings, BVOP : 2 Format settings, QPel : No Format settings, GMC : No warppoints Format settings, Matrix : Default (H.263) Codec ID : XVID Codec ID/Hint : XviD Duration : 1h 26mn Bit rate : 1 886 Kbps Width : 720 pixels Height : 384 pixels Display aspect ratio : 1.85:1 Frame rate : 24.000 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Compression mode : Lossy Bits/(Pixel*Frame) : 0.284 Stream size : 1.13 GiB (83%) Title : Video Writing library : XviD 66 Audio ID : 1 Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Mode extension : CM (complete main) Format settings, Endianness : Big Codec ID : 2000 Duration : 1h 26mn Bit rate mode : Constant Bit rate : 384 Kbps Channel(s) : 6 channels Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE Sampling rate : 48.0 KHz Frame rate : 31.250 fps (1536 spf) Compression mode : Lossy Stream size : 237 MiB (17%) Alignment : Aligned on interleaves Interleave, duration : 42 ms (1.00 video frame) Interleave, preload duration : 512 ms Title : Audio Text ID : 2 Format : DivX Subtitle Codec ID : DXSB Codec ID/Info : Subtitle in AVI from DivX networks Width : 720 characters Height : 576 characters Bit depth : 4 bits Stream size : 1.70 MiB (0%) Title : Subtitle - sh-xx;02 ________________________________________________________________ Ažurirao prijatelj.v - 24.Sijecanj/Jan.2016 u 04:31 |
|
![]() |
|
Max93
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 04:37 |
|
Na kojoj stranici mogu skidati avi hd filmove? kod mene svi mp4..a kad stavim te opcije u wondershare konverteru koje si rekao poveca mi fajl sa 1.1 na 3.5GB
|
|
![]() |
|
prijatelj.v
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 04:48 |
|
na kojoj stranici - mislis na kom sajtu ? to ovde (zvanicno) ne sme da se postavlja - poslacu ti na PP... AVI kao I DVD je max rezolucija 720x576 - znaci to nije HD ti mozes da stavis I vecu ali to tvoj kucni DVD player nece da otvori ne razumem koje opcije stavis u wondershare ? pogledaj PP,pozz
|
|
![]() |
|
Max93
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 05:18 |
Kad sam skidao mad max bila je ta rezolucija 720x576 i sve su postavke na converteru kad sam pretvarao u AVI bile "auto"odlicna je slika bila na tv-u(ne gledam na dvd-u nego preko usb-a) kako znati koja je rez filma kad skidas s torenta ili neke stranice? |
|
![]() |
|
prijatelj.v
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 06:20 |
|
ajde ovako... gledas preko flash-a na tv ili...koji tacan model ? da li tv podrzava samo AVI ili ti koristis AVIAddXSub samo zbog titlova... "trenutno koristim MKVToolnix on mi zalijepi prevod za 2 minute na film od 800MB al slova na tv-u su mi tanka i mala" sada sam tek video da si otvorio ovu temu... preuzmi,raspakuj i probaj ovaj mkv na tvoj tv (vidi da li ce da otvori i povuce titlove) ako ne da nastavimo sa AVI...
i napisi model tv-a |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 13:13 |
|
Druze, probaj Winavi all in one converter, taj ti sigurno ubacuje prevod, probaj na neki sample od par minuta, takav i prevod stavi koliko traje sample. Mislim da je mogla i pozicija da se odredi gde da bude prevod.
Tamo mozes da ostavis sve kako je ucitao ulazni fajl, tako da ga obradi, da ne pretvaras bez potrebe u avi ili mp4. Ako stavis mp4 i prevod, takav ces i dobiti. Problem je sto ovaj proces traje pola sata- sat vremena. Meni na jednom resiveru ne ucitava prevod ubacen Aviaddxsubs-om. Verovatno ne cita divx, i da promenim u avi, opet nece. U vezi mp4, probaj ovim programom: My MP4Box GUI 0.6.0.6 ovde proces ide brze. Kod nekih mp4 epizoda, pronacice ti ovaj program ugradjen engleski prevod(kao meni za Rogue), mozda ces morati da prvo izbacis taj prevod tako sto ces selektovati audio i video da izvuces 2 fajla, pa ponovo da muxujes audio, video i prevod.
|
|
![]() |
|
Max93
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 14:20 |
|
Model tv-a http://www.toshiba.co.uk/discontinued-products/32w2433db-32-high-definition-led-tv/
Gledao sam preko njega mp4.avi,mkv sve ove podrzava a AVIAddxsub koristim samo zbog titlova veca su slova i lakse se cita nego mp4 file kad obradim s MKVToolnix image post evo na PC-u sa divx playerom ![]() a na gom playeru prevod je normalan titl je dole u crnom na dnu videa
|
|
![]() |
|
prijatelj.v
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2016 u 17:31 |
|
kod tebe sve naopako... evo kako se taj mkv prikazuje na GOM player-u : ![]() Cudi me,tu je sa mkvtoolnix ubacen SSA titl.Ima mogucnost da menjas velicinu slova,boju itd.Namerno sam sam stavio velika i zuta slova.Ne znam zasto na tvoj komp ne prikazuje zuta slova... TV Toshiba...da,podrzava sve formate,cak i ovaj SSA ali ima problem sa titlovima.Tu bi mozda trebao da se uradi "firmware" (mislim da je neko vec pomenuo)...e sada... Druga solucija : tv ima HDMI,VGA (moze da se koristi kao monitor) - da li postoji mogucnost da ga prikljucis i sa PC-a pustas filmove ? I naravno treca opcija : po meni,najjednostavnije resenje je da skidas AVI filmove i koristis AVIAddXSub (veruj da i ja ovako radim - preko flash-a na DVD player).Ili hoces da konvertujes u AVI (po meni bespotrebno)... Ili da konvertujes u MP4,MKV i lepis titlove - onda moze i HD ali duze traje i zavisi od jacine kompa (cpu,ram),pozz... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |