| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vaš izbor - Najbolja epizoda Star Wars |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vaš izbor - Najbolja epizoda Star WarsObjavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:15 |
|
Dragi prijatelji, izaberite svoj najbolji film serijala - Star wars.
Svaki vaš komentar, ocena, primedba, pohvala, napomena o nekom od naslova je dobrodošla. PS.nije aktivirana opcija "Dopusti višestruko glasanje" tako da se glasa SAMO jedanput. Zbog regularnosti i validnosti ankete. Sve najbolje Danilo N. Ažurirao Danilo-Naissus - 23.Prosinac/Dec.2015 u 13:15 |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 21:09 |
|
Glasao.
Danilo, pošto si me pitao za omiljene epizode ove sage, napisaću ih ovde: Na prvom mestu mi je Imperija uzvraća udarac, a na drugom Nova nada. Znam da su preteče (prequel-i), objektivno bili dosta slabašni u nekim segmentima o kojima sada neću da dužim, ali treći deo ima određenih kvaliteta pa ga stavljam u isti koš sa orginalima. Dakle raspored je sledeći: Imperija uzvraća udarac, Nova nada, Povratak džedaja i Osveta sita
|
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 21:29 |
Potpisujem. S tim da mi je Osveta Sitha možda i bolja od Povratka... |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |