Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - UCILICA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

UCILICA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jar jar View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: UCILICA
    Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 19:25
JEL ZNA NETKO KOD KOJEG PIRATA IMA UCILICA?
AKO NETKO IMA MOZE RAZMJENA ILI KUPNJA

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 21:44
Prošlogodišnja učilica je bila očito kršenje prava korisnika.Mogao si je instalirat samo na jedan komp,a i kad si taj komp možda formatirao,mogao si bacit učilicu.Ti si u slobodi imat xxx kopije originala dokle god imaš origigi cd,a ovdje ne da nisi mogao imat kopiju već ti ni original nije puno značio.U svakom slučaju ta učilica je krajnji idiotski poluproizvod,lani mi je sestra probila mozak s tim.Bolje nemoj nabavljat bratu
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 21:50
Mene je isto sestra satrala da joj kupim tu igrui dao sam 240 kn za original i kad sam vidio što je to došlo mi je da puknem taj cd 
Firefox user
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 22:13
tko zna možda mu to nije za brata
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 22:38
NIJE ZA BRATA NEGO ZA SESTRU, ZNACI LI TO DA NIJE MOGUCE SPRZIT
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2005 u 23:51
Moguće jest,no nema smisla.Dobiješ unikatan ključ kojim ga instaliraš.Sljeduje te registracija na njihovoj stranici i potom taj ključ nemožeš NIJEDNOM više primjenit.Kao dozvoljena ti je instalacija na jedan komp.Yeah right!I dođe ti virus,pukneš format c: i možeš se jebat jer si svoj ključ već potrošio.Svejedno za kog je,to je unisex proizvod.Al prisjest će ti život od tog.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2005 u 10:22
Ima moj lega sve te neznam ni kolko ih ima znam da sam ih pržio pa ako ti treba javi se.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,142 sekundi.