| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pesmica za kolegu koji ne gleda "vremensku prognozu" |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
Gale
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 12.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: Japan Status: Offline Points: 980 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pesmica za kolegu koji ne gleda "vremensku prognozu"Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 16:35 |
|
"Kiša pljušti, k'o iz kabla a ja srećan, ispod stabla, munja sevnu, drvo pada, a ja rimu, kao klada. Ne baca se rima lako, jer rimovat ume svako, nit' za svađu, nit' za teme, skaču mi na čelu vene. Svi ga cene, nemam reči, ima staža, štaš mu reći, žute boje, kao pile, kljucka tako, gde mu milje. Nit' brige, nit' pameti, al' eto ga, on doleti, svestan svega, lud se pravi, padobranac to je stari. Bez zamerki, kuckam tako, neću žurit, idem polako..." Nisam ljut na njega, niti sam ga želeo uvrediti. Ali možda se još neko nasmeje.
![]() |
|
|
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 16:58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2283 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 17:37 |
|
Svaka čast, Gale.
Kolega koji ima master translator "titulu", ima samo još veću odgovornost prema drugim prevodiocima i od njega se očekuje da prati relevantne teme. Trebalo je bar poruku da ti pošalje... Al, ajde. Tako je kako je... ![]() Evo malo i efekata uz pesmicu ![]() ![]() ![]() Ažurirao Atrahasis - 24.Svibanj/May.2015 u 20:50 |
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51714 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 18:58 |
|
Fenomenalno
![]() ![]() ![]() Svaka ti čast što si to izneo bez izlivanja žuči ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 21:00 |
|
Iz priloženog se vidi da je u pitanju neki Junior muškog pola koji voli da piše poeziju,
ali ne vidim zašto bi bilo ko od nas sa Foruma bio odgovoran za nevreme bilo gde.
Tek malopre videh OVO ČUDO :( ali ne vidim neku vezu između našeg Foruma i (ne)vremena.
I mislim da je vreme da se pojača ekipa Moderatora kod nas jer su izgleda zaspali na dužnost baš kao i ja, baš kao i svi mi.
I apelujem da se sledeći put lepo kaže ko je, da se ugreje lonac i napravi "lovački gulaš sa titlovcem na žaru".
Imamo i Kavanu kod Gazda Ire i stručan kadar koji ide uz nju.
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2283 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 21:33 |
|
Danilo, jel si na ovako nešto mislio? Ažurirao Atrahasis - 24.Svibanj/May.2015 u 21:52 |
|
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 22:21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prejaka slika. ![]() Ažurirao NikolaJe - 24.Svibanj/May.2015 u 22:23 |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 22:29 |
|
Mala šala koja je nastala pod uticajem Igre prestola, Danilovog komentara i moje
davnašnje želje za osnivanjem inkvizicije koja bi "češljala" "neverne" članove foruma.
![]() ![]() ![]() Ažurirao Atrahasis - 24.Svibanj/May.2015 u 22:48 |
|
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57078 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 22:56 |
|
Odlična slika, samo pazi da moderatorima i administratorima ne budu inspiracija Osveta sita i Imperija uzvraća udarac, pošto si i njih turio u ovu R'lorovu vatru. Ili je vatra Sedmorke? Starih bogova? Nema veze.
U svakom slučaju, čuvaj se ovih pokreta. ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Sjajna pesma, Gale. ![]() Ažurirao Hogar Strašni - 24.Svibanj/May.2015 u 22:59 |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 23:01 |
|
Čuvam se ja...
![]() ![]() ![]() Ažurirao Atrahasis - 24.Svibanj/May.2015 u 23:09 |
|
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57078 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 23:06 |
|
Dakle, na
bali smo svi, ako uspeš da postaneš inkvizitor. |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 23:11 |
Malo ga preterasmo....
![]() ![]() Admini će na kraju da me raščereče ili bace u ovu R'lorovu vatru što sam zapalio...Ažurirao Atrahasis - 24.Svibanj/May.2015 u 23:19 |
|
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 23:20 |
![]() Ipak je ovo spam sekcija. ![]() Neće te čerečiti. Samo će reći reći jednu reč i... Ažurirao Hogar Strašni - 24.Svibanj/May.2015 u 23:22 |
|
|
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 23:24 |
|
Meni omiljena scena sa Deneris...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Svibanj/May.2015 u 23:25 |
|
Ditto.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Zolala
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 08.Rujan/Sep.2014 Lokacija: Harare Status: Offline Points: 730 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 00:19 |
|
Fina pesmica, ali ja neupućen u događaje ko Vučićević u novinarstvo
|
|
|
Još nisi instalirao f.lux?
![]() u.to/ewM5Dg |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23310 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 15:10 |
Ko drugome kopa rupu sam u nju upada... ![]() |
|
![]() |
|
Žakuj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 90 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2015 u 00:40 |
|
Evo i ja da se upisem iako sam poprilicno nov. Imam i ja nesto da izjavim za dnevnik.
Iako su mi pravila (postavljanja titla na sajt i dr.) kristalno jasna, ne mogu a da ne uradim sledece. U pravilniku pise da je strogo zabranjeno brisanje ime autora i postavljanje svog i oznacavanje kao autorski titl. Pa majku mu. Da je to autorski titl, kao prvo ga mamlaz, citiram MAMLAZ nebi preveo sa glupim gugl translejtorom i na kraju upisao svoj nik kao autora. Pa tako mogu i ja dnevno da odradim 20 titlova i samo dodam svoje ime na pocetku ili kraju. I sta onda? Unapred da kazem da sam se blago receno 'izmokrio' na njegov titl i gugl translejtor koji mi je dodatno otezao prevod, te sam pola filma morao na sluh a pola sa nekog ZNJ jezika da prevodim. smrc..smrc... '-.-
|
|
|
Na ovom forumu vlada harmonija, i svi smo jedna srećna familija.
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2015 u 03:48 |
|
Evo i meni pade neka pesma na pamet. Govori o ljudima koji seju mržnju na mestima kao što je naš forum, na društvenim mrežama i uopšte u životu. Pa reko da stavim ovde. Verujem da nikog neće zasmejati kao Galetova... U ostalom nisam tako dobar stihoklepac kao on! Vesele maske našu patnju kriju Java nam kosti lomi, I u virtuelnom svetu, Vrednosti nam Čovek je čoveku Isfrustriran svetom stvarnim Na tastaturi kuca
Vrtlog zlobe nas guta Ažurirao Atrahasis - 26.Svibanj/May.2015 u 12:35 |
|
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Svibanj/May.2015 u 04:29 |
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |