| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Woman In Gold (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Woman In Gold (2015)Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2015 u 13:08 |
|
Woman In Gold ![]() IMDb: http://www.imdb.com/title/tt2404425/?ref_=nv_sr_1 Žanr: Drama Zemlja: SAD Režija: Simon Curtis Glavne uloge: Helen Mirren,
Ryan Reynolds,
Daniel Brühl Film je zasnovan na istinitoj priči o Mariji Altmann, Židovki koja je preživjela Holokaust, a sada živi u Los Angelesu. Uz pomoć mladog odvjetnika, na sudu se bori protiv austrijske vlade radi povrata poznate slike slavnog Gustava Klimta, koji je naslikao njenu tetku. Sliku su njenoj obitelji uzeli nacisti uoči Drugog svjetskog rata, a od tada je bila izložena u muzeju u Beču. Ažurirao angels - 04.Srpanj/Jul.2015 u 00:10 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2015 u 22:08 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
MidnightCaller
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 01.Lipanj/Jun.2009 Lokacija: SFRJ Status: Offline Points: 10 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2015 u 22:32 |
|
Anytime... Žao mi je što sve manje vremena imam, a baš me odmori kad radim ono što volim. Izvinjavam se ako sam opet nekome "upao u rad" sa prevodom...
|
|
|
Life is not a movie. Good guys lose, everybody lies, and love... does not conquer all.
|
|
![]() |
|
fant0m
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2015 u 11:39 |
|
MidnightCaller, svaka čast na prevodu |
|
![]() |
|
MidnightCaller
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2015 u 22:07 |
|
O moćni Admini, prepravite php tako da ne mogu sam sebi da zahvalim na prevodu :) Pogrešno sam kliknuo :)
|
|
|
Life is not a movie. Good guys lose, everybody lies, and love... does not conquer all.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2015 u 22:25 |
Za sada nismo u mogucnosti obrisati/editirati zahvale, sto znaci taknuto-maknuto ![]() Radi se na novoj verziji foruma, nadajmo se da ce tada biti moguce. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
MidnightCaller
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2015 u 22:48 |
|
Eh... Inače, uživam trenutno u drugom delu Marigold Hotel-a. Ako sve bude u redu, podeliću prevod sa vama sutra. Negde sam na trećini, a uprkos želji moram malo i da spavam noćas :)
Ažurirao MidnightCaller - 23.Lipanj/Jun.2015 u 22:49 |
|
|
|
|
![]() |
|
MidnightCaller
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2015 u 18:10 |
|
Gotovo. Uživajte :)
|
|
|
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2018 u 20:04 |
|
Odličan film. Ne baš toliko umiven i revizioniran koliko su pojedini filmovi sa tematikom WW1 i WW2. Naravno, možda je trebalo još više naglasiti nacističke zločine nad svojim građanima jevrejske veroispovesti unutar granica nacističke Nemačke tj. Trećeg Rajha. Pretpostavlja se da gledaoci, bar oni stariji o tome dovoljno znaju.
Citat filma je: "Otvorimo konzervu, izvučemo tog jednog crva i opet zatvorimo konzervu." - što je i suština celog filma. Ovo je pre izuzetak a ne pravilo. A cifru od 100.000 nevraćenih umetničkih dela bi trebalo pomnožiti sa bar dvocifrenim brojem, ako ne i više. Mnogi vlasnici i njihove kompletne familije su ubijeni u konc logorima širom Evrope tokom WW2 i njihova pokradena imovina ne ulazi u ovaj paušalni "zbir". Inače, prijatno me je iznenadilo kada sam na kraju filma prethodne večeri na jednoj lokalnoj televiziji video potpis prevodioca. 1473 01:41:32,687 --> 01:41:37,987 Oèi, uši i prste pozajmio: MidnightCaller Šteta što su izbacili adresu sajta sa kog je prevod skinut. 1474 01:41:40,987 --> 01:41:44,987 Preuzeto sa www.titlovi.com |
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 15:34 |
|
Onako, nit' smrdi, nit' miriše, može se pogledati. Klišeizirana limunada, advokat početnik i luzer odbija
ponuđen posao od džangrizavog bakutanera, pa pristaje, a onda ona odustaje... i tako se ta "drama" odvija gde samo naivni sumnjaju da će izvršiti zadatak. Advokat, naravno, a kako drugačije, kako i dolikuje ovakvim limunadicama, ima bezrezervnu podršku svoje supruge. Pošto je rađeno po istinitom događaju nije baš bilo uverljivo, počevši od bakutanera koja je previše vitalna, obzirom da je tad Maria Altman imala preko 80.godina. 6/10 |
|
|
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2023 u 11:19 |
|
Sasvim dobar film. Utoliko značajniji i što je po istinitom događaju. Ko želi da sazna nešto više, može i ovde https://www.historyvshollywood.com/reelfaces/woman-in-gold/
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |