Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dracula Untold (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dracula Untold (2014)

Dracula Untold

Dracula Untold (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Drakula: Neispričana priča

Godina:

2014

Žanr:

drama, akcija, fantazija, horor, ratni

Trajanje:

92 min

Režija:

Gary Shore

Scenarij:

Bram Stoker
, Matt Sazama
, Burk Sharpless

Glavne uloge:

Charles Dance
  >  Master Vampire
Sarah Gadon
  >  Mirena
William Houston
  >  Cazan
Noah Huntley
  >  Captain Petru
Paul Kaye
  >  Brother Lucian
Joseph Long
  >  General Omer
Ronan Vibert
  >  Simion
Dominic Cooper
  >  Mehmed
Luke Evans
  >  Vlad
Ferdinand Kingsley
  >  Hamza Bey
Zach McGowan
  >  Shkelgim
Diarmaid Murtagh
  >  Dumitru
Art Parkinson
  >  Ingeras
Jakub Gierszal
  >  Acemi
Thorvaldur Kristjansson
  >  Bright Eyes

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dracula Untold (2014)
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2014 u 10:41

Žanr: Akcija, Drama, Fantazija 
Zemlja: SAD 
Režija: Gary Shore 
Scenario: Matt Sazama, Burk Sharpless 

Glavne uloge:
Luke Evans ... Vlad Tepes
Dominic Cooper ... Mehmed
Sarah Gadon ... Mirena
Samantha Barks ... Baba Yaga

Opis:
U filmu gledamo priču o poreklu čoveka koji je postao Drakula - očajnog čoveka koji se okreće mračnim silama kako bi spasao svoju porodicu i svoj narod.

Izvor: mondo.rs

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2014 u 19:12

Prevod je najavio Neeboo Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
tomislav-marina-kova View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tomislav-marina-kova Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2014 u 16:42
nadam se sto prije da ce biti prijevod...unaprijed zahvaljujem... :)
Na vrh
Emma-O View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka muhacc

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Emma-O Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2014 u 16:08
Ja imam osjećaj da će film biti odličan..

još malo još malo LOL
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2014 u 11:03
Zasluzuje da bude pogledan u bioskopu?! Ne slazem se, posto sam ga gledao u bioskopu. Odavno nisam gledao vecu glupost.
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Emma-O View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka muhacc

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Emma-O Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2014 u 12:28
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Zasluzuje da bude pogledan u bioskopu?! Ne slazem se, posto sam ga gledao u bioskopu. Odavno nisam gledao vecu glupost.

Neću se oslanjati na tvoj komentar, vidjet ću sama, možda nemaš ukusa TongueLOLLOLLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2014 u 12:37
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

slognuti  Baš sam polagala nade u ovaj filmić.  Cry
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2014 u 10:57
Znaci nista od ovog filma.E jbga...
Nenad
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2014 u 12:50
Nisma mogao čekati i uradio sam prevod. Nadam se da se kolega Neeboo neće ljutiti.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
Nenad1982 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nenad1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2014 u 00:03
Odgledao sam film i po meni je super film.Malo su iskarikirali istoriju,ali boze moj pa i nije istorijski film.Fazazel dobar je prevod samo malo kasni,ali u granicama citljivosti.Hvala ti na prevodu.Po meni je film super scifi,drama i malo drugacija ideja o vampirima
Nenad
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2015 u 11:08
Odgledah sinoć i ovaj filmić. Svrstavam se u grupu onih kojima se film dopao.Smile Znam da je Manda malo pristrastan, nakon Noći veštica u Drakulinom dvorcu, ali mislim da film treba posmatrati kao jednu od "varijacija na zadatu temu" i u tom smislu meni je baš dobar.
Film poseduje tipične elemente priča o Vladu Cepešu i priča o vampirskom Drakuli, a s obzirom da su i istorijske priče pričane onako kako je kome odgovaralo i ko je u kom istorijskom momentu bio glasniji, ne vidim neka mnogo strašna i velika odstupanja (osim sultanove smrti). Drugim rečima, nije ovo film o Vladu Cepešu III niti o Drakuli, nego kombinacija viđena okom scenariste i režisera. Wink Meni je kombinacija baš legla... ... ... Kao i izbor glumca EmbarrassedLOL

Naravno, treba imati u vidu da sam ja oduvek bila "slaba" na Drakulu (i jednog i drugog) i priče o njemu i da sam uvek, s istorijske i tehničko-tehnološke distance, imala razumevanje (recimo nekakvo duboko razumevanje i saosećanje, ali nikako odobravanje i podršku) za njegove postupke i njegova osećanja. Samim tim, moje mišljenje je izuzetno subjektivno i treba ga uzimati s debelom rezervom. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2015 u 14:18
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Odgledah sinoć i ovaj filmić.

Takođe LOL.

Spoiler alert!!!

pomalo mi je smešno  čovek (da ne kažem Drakula) tuče i što kolje celo tursko carstvo...

Malo me podseća na onih desetak patuljaka iz Hobita koji jurišaju u ne znam ni ja šta i koji se bore protiv svih mračnih i nemračnih sila u Pet Armija! Glumac mi je odličan, ostalo manje više...

Ažurirao AcaNDr - 19.Sijecanj/Jan.2015 u 14:21
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2015 u 09:43
Nastavljamo sa spojlerima. LOL

Acane, ne znam zašto ti to smeta, kad nam nije smetalo da šačica Družine prstena bije hiljade orka i uruk-haija? Priča se vrti oko toga da je "prodao dušu đavolu"da bi dobio nadljudsku snagu i odbranio svoju porodicu i narod. Platio je veliku cenu, za očekivati je da i dobije ono što je potrebno. Wink

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2015 u 01:04
pa ubio je i zmaja u Hobbitu, zato te podsjećaLOLLOL

Kakvih sam se sranja nagledala, ovaj film je baš super, meni je sasvim okSmile
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2015 u 17:37
Znam šta je om i kome prodao, ali družina prstena je, družina prstena LOLLOLLOL

... kao što je Šmaug, Šmaug LOLLOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Psalm27 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Psalm27 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2020 u 21:46
Visoko profesionalna gluma sa puno pravih emocija, koji su dali duh ovog filma.

Film je u samom vrhu sticanja legendarnog utiska, i zaslužuje najveće nagrade filmske umjetnosti.

Samo ...

Odsecite i izbacite zadnji dio, posle smrti Vlada Drakula, da bi ste zadržali prirodnost duše ovog filma.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.