Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=60477 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 11:53 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Dracula Untold (2014)Objavio: Chuck Norris
Tema: Dracula Untold (2014)
Datum objave: 01.Srpanj/Jul.2014 u 10:41
http://www.imdb.com/title/tt0829150/">
Žanr: Akcija, Drama, Fantazija
Zemlja: SAD
Režija: Gary Shore
Scenario: Matt Sazama, Burk Sharpless
Glavne uloge:
Luke Evans ... Vlad Tepes
Dominic Cooper ... Mehmed
Sarah Gadon ... Mirena
Samantha Barks ... Baba Yaga
Opis:
U filmu gledamo priču o poreklu čoveka koji je postao Drakula - očajnog čoveka koji se okreće mračnim silama kako bi spasao svoju porodicu i svoj narod.
Izvor: mondo.rs
-------------
Odgovori: Objavio: Kneginja
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2014 u 19:12
Prevod je najavio Neeboo
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: tomislav-marina-kova
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2014 u 16:42
nadam se sto prije da ce biti prijevod...unaprijed zahvaljujem... :)
Objavio: Emma-O
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2014 u 16:08
Ja imam osjećaj da će film biti odličan..
još malo još malo
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 29.Listopad/Oct.2014 u 11:03
Zasluzuje da bude pogledan u bioskopu?! Ne slazem se, posto sam ga gledao u bioskopu. Odavno nisam gledao vecu glupost.
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Objavio: Emma-O
Datum objave: 29.Listopad/Oct.2014 u 12:28
Mandarinan piše:
Zasluzuje da bude pogledan u bioskopu?! Ne slazem se, posto sam ga gledao u bioskopu. Odavno nisam gledao vecu glupost.
Neću se oslanjati na tvoj komentar, vidjet ću sama, možda nemaš ukusa
Objavio: bojanadj
Datum objave: 29.Listopad/Oct.2014 u 12:37
Mandarinan piše:
Baš sam polagala nade u ovaj filmić.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: Nenad1982
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2014 u 10:57
Znaci nista od ovog filma.E jbga...
------------- Nenad
Objavio: fAzazel
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2014 u 12:50
Nisma mogao čekati i uradio sam prevod. Nadam se da se kolega Neeboo neće ljutiti.
-------------
My name is Legion, for we are many
Objavio: Nenad1982
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2014 u 00:03
Odgledao sam film i po meni je super film.Malo su iskarikirali istoriju,ali boze moj pa i nije istorijski film.Fazazel dobar je prevod samo malo kasni,ali u granicama citljivosti.Hvala ti na prevodu.Po meni je film super scifi,drama i malo drugacija ideja o vampirima
------------- Nenad
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2015 u 11:08
Odgledah sinoć i ovaj filmić. Svrstavam se u grupu onih kojima se film dopao. Znam da je Manda malo pristrastan, nakon Noći veštica u Drakulinom dvorcu, ali mislim da film treba posmatrati kao jednu od "varijacija na zadatu temu" i u tom smislu meni je baš dobar. Film poseduje tipične elemente priča o Vladu Cepešu i priča o vampirskom Drakuli, a s obzirom da su i istorijske priče pričane onako kako je kome odgovaralo i ko je u kom istorijskom momentu bio glasniji, ne vidim neka mnogo strašna i velika odstupanja (osim sultanove smrti). Drugim rečima, nije ovo film o Vladu Cepešu III niti o Drakuli, nego kombinacija viđena okom scenariste i režisera. Meni je kombinacija baš legla... ... ... Kao i izbor glumca
Naravno, treba imati u vidu da sam ja oduvek bila "slaba" na Drakulu (i jednog i drugog) i priče o njemu i da sam uvek, s istorijske i tehničko-tehnološke distance, imala razumevanje (recimo nekakvo duboko razumevanje i saosećanje, ali nikako odobravanje i podršku) za njegove postupke i njegova osećanja. Samim tim, moje mišljenje je izuzetno subjektivno i treba ga uzimati s debelom rezervom.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 19.Sijecanj/Jan.2015 u 14:18
bojanadj piše:
Odgledah sinoć i ovaj filmić.
Takođe .
Spoiler alert!!!
pomalo mi je smešno čovek (da ne kažem Drakula) tuče i što kolje celo tursko carstvo...
Malo me podseća na onih desetak patuljaka iz Hobita koji jurišaju u ne znam ni ja šta i koji se bore protiv svih mračnih i nemračnih sila u Pet Armija! Glumac mi je odličan, ostalo manje više...
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2015 u 09:43
Nastavljamo sa spojlerima.
Acane, ne znam zašto ti to smeta, kad nam nije smetalo da šačica Družine prstena bije hiljade orka i uruk-haija? Priča se vrti oko toga da je "prodao dušu đavolu"da bi dobio nadljudsku snagu i odbranio svoju porodicu i narod. Platio je veliku cenu, za očekivati je da i dobije ono što je potrebno.
Objavio: cersei
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2015 u 01:04
pa ubio je i zmaja u Hobbitu, zato te podsjeća
Kakvih sam se sranja nagledala, ovaj film je baš super, meni je sasvim ok
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2015 u 17:37
Znam šta je om i kome prodao, ali družina prstena je, družina prstena
... kao što je Šmaug, Šmaug
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: Psalm27
Datum objave: 12.Kolovoz/Aug.2020 u 21:46
Visoko profesionalna gluma sa puno pravih emocija, koji su dali duh ovog filma.
Film je u samom vrhu sticanja legendarnog utiska, i zaslužuje najveće nagrade filmske umjetnosti.
Samo ...
Odsecite i izbacite zadnji dio, posle smrti Vlada Drakula, da bi ste zadržali prirodnost duše ovog filma.