Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koliko imate vremena za igre i zabavu?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Koliko imate vremena za igre i zabavu?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SerapH View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Koliko imate vremena za igre i zabavu?
    Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2005 u 09:42
Ne znam točno gdje ali negdje sam pročitao ovu temu i natjeralo me da razmislim.
Prije u "mlađim danima" nije prošao dan a da ja nisam igrao minimalno 2 sata i jos je naravno u zabavo ulazilo i gledanje filmova i to na kompu i na tv-u.
A sada?? Jedva nađem vremena da pogledam mail a iskreno i ne privlace me vise tako igre. Jedina igrica kojoj se stalno vracam je Warcraft 3 i to na battle.netu ali ni to nisam zaigrao vec dobrih 2 mjeseca.
Jedina "zabava" koju imam preko radnog tjedna mi je da 2-3 put u radnom tjednu pogledam neki film i to tek oko 21 ako i tad ostatak vremena mi je ispunjen učenjem za školu i svakodnevnim stvarima.
Više mi uopće ne ulazi u glavu kako sam uopće nalazio vremena za igru?????

Nije da mi drastično nedostaju igre nego me zanima da li se vrijeme i dan općenito skraćuje što postajemo stariji ili to samo ja ludim???
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2005 u 14:30
pa sumljam da ludis, ali ima nesto istine sto se tice svega toga. Kao prvo staris sto znaci da te vise ne zanimaju sve stvari, postajes bolje "ljeniji", a i imas druge prioritete. Ja npr. tesko da neku igru igram jako dugo ili da je uopce i zaigram. S druge strane vremena se mijenjaju, kako sa igrama, tako i sa filmovima. Sad se ide na to da se izbaci neki poluproizvod pa da se lova zgrne, ma tu vise onoga sto bi zadivilo. Primjera radi, spomenut cu SW3, mozda sam previse ocekivao od njega, ali na kraju sam se pitao sto je u tome filmu toliko posebno. Mislim da ne postoji film (barem za sada) koji bi ne doslovno odusevio. Mozda stvarno zato jer vecinom idu neki remake-ovi, pa low budget filmovi i slicne gluposti.

A uostalom takav je zivot... brze, jace => losije. 
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2005 u 14:40
    Nisi lud !!!
Vladika
Na vrh
dragon-fly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragon-fly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2005 u 21:12
ne,ne ludiš,ja imam 14 pa jedva imam vremena za igrice,presretan sam kad mogu malo na net,čut se s frendovima,skidat programe,surfat,zezat se!

Ja stalno moram učit,pogotovo sad kad je kraj godine.Sve bi dao da mogu jednom sjest ujutro za komp i preć do navečer par nivoa na Call of Duty II,Battlefiled Vietnam,neki drugi il da bar malo zaigram na internetu Serious Sam II,il neku drugu koljačinu.
Al kak sam reko imam 14,kaj če onda bit kad dođem u srednju...
O ISUSE

NA NEBESU

DAJ POMOZI

PLAVOM DRESU

PLAVOM DRESU

PLAVOJ BOJI

O,ISUSE MI

SMO TVOJI!
Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2005 u 21:12
eXe kad si vec spomenuo primjere ja sam trazio kotor II dugo dugo bio sam totalno nabrijan za igru jer me jedinica odusevila a kad sam ga napokon dobio igrao sam ga pola sata i od tada ga nisam upalio jer nemam niti vremena a bogami niti volje više za igru ma kolko mi dobra bila
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2005 u 22:44
tocno, to ti je to... ili previse ocekujemo pa smo jako razocarani ili samo samo sjeb... 
Na vrh
xlavier View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xlavier Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2005 u 16:33
Pa, vremena je uvijek na pretek za visit na kompu, naravno to vrijeme dolazi u obzir onda kada nemoramo ucit, radit, j...., izlaziti. Ako sve to prestanem radit onda imam vremena na pretek!!!!
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2005 u 18:10
pa ja prakticiram da izbacim učenje što je više moguće, i onda imam vremena za komp, i par sati spavanja zamjeniš i bude vremena i previše
To sam ja...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.