Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
akabreak View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akabreak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav!
    Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2013 u 19:18
Evo ja sam danas probao prvo prevođenje titlova,

Skinuo sam si wolverine, i vidim nema za moju verziju dobrih titlova bez pomicanja vremena, pa sam preveo ovo http://titlovi.com/titlovi/the-wolverine-172617/ sa engleskog na hrvatski i uploadao ovdje. Nadam se da će biti u redu. To paše i za extended 720p EVO

Pozdrav!
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2013 u 20:14
Dobro nam došao Thumbs Up
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2013 u 20:17
.dobrodoslidobrodosli
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2013 u 20:22
dobrodoslidobrodoslidobrodosli
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
mile-zuber View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-zuber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2013 u 21:35
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2013 u 22:04
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2013 u 00:01
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosliwelcome
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2013 u 12:35
dobrodosliwelcomedobrodosliwelcomedobrodosli
Na vrh
akabreak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akabreak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2013 u 16:28
Hvala.

Vidim traje to pregledavanje titlova od strane admina.. već 22 sata, ali tko broji :D Svi smo zaposleni i izvan ovoga. Valjda će mi doć na mail neka obavijest ako nešto oko titlova nije u redu.
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2013 u 18:04
Kao prvo, dobrodosli.

Kao drugo, titl ti je bio malo na čekanju jer je jedan član A/M tima bio zamoljen da dodatno provjeri titl.

Kao treće, taj član A/M tima je sinoć zaglavio u birtiji, onda je jutros vodio epsku borbu s mamurlukom da bi na kraju zaključio da mu nije ništa i otišao u susjedno selo na kirvajski ručak. grin

Dakle, dobro si zaključio da smo zaposleni i izvan ovoga. Big smile

Sad ozbiljno. Titl je više-manje u redu. Ako/kad se opet odlučiš prevesti nešto pripazi na pravopisne greške i upotrebu pasiva (koji se u engleskom nalazi u gotovo svakoj rečenici, ali definitivno nije u duhu našeg jezika).
Na vrh
akabreak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akabreak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2013 u 18:50
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

Kao prvo, dobrodosli.

Kao drugo, titl ti je bio malo na čekanju jer je jedan član A/M tima bio zamoljen da dodatno provjeri titl.

Kao treće, taj član A/M tima je sinoć zaglavio u birtiji, onda je jutros vodio epsku borbu s mamurlukom da bi na kraju zaključio da mu nije ništa i otišao u susjedno selo na kirvajski ručak. grin

Dakle, dobro si zaključio da smo zaposleni i izvan ovoga. Big smile

Sad ozbiljno. Titl je više-manje u redu. Ako/kad se opet odlučiš prevesti nešto pripazi na pravopisne greške i upotrebu pasiva (koji se u engleskom nalazi u gotovo svakoj rečenici, ali definitivno nije u duhu našeg jezika).

U redu, hvala na savjetima. Bilo je nekih glupih grešaka jer sam film pogledao tek danas, a titlove prevodio jučer sa gledanjem samo pojedinih scena da vidim jeli muško ili žensko, i tu sam fulo jednu pred kraj, al mislim da će bit dovoljno "gledljivo" i ako niste to ispravili.
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2013 u 19:45
Titl sam ispraviš i prijaviš u temi Brisanje i ispravak titlova, a mi ih onda zamjenimo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.