Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - S.W.A.T.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

S.W.A.T.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
božo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: S.W.A.T.
    Objavljeno: 12.Svibanj/May.2005 u 11:31
Jel ima ko S.W.A.T. 4  ili ak neko zna di mogu skiniti sa neta
Na vrh
ficho View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ficho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2005 u 11:51

imam ja na 2 cd, poklanjam!

see www.ficho.magic-gold.com
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2005 u 23:26
jel ima neko da je prešao igru?
zapeo sam na nivou THE WOLLCOT PROJECT, pa ak ima neko da mi da neki savjet oko opreme i kak je on prešao, hvala
To sam ja...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2005 u 14:27
Ja sam prešo cijelu igru neznam koji je sad to level ajd malo objasni šta mora se napraviti u njemu
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2005 u 20:24
ma nema veze, prešao sam na normalu taj nivo, imao sam 51%
sad se idem dalje mučit, onaj neki hotel gdje moram one bombe deaktivirat, i spasit onu dvojicu, radnika i šefa valjda, ipak hvala
To sam ja...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.