Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zaboravljena svrha
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaZaboravljena svrha

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
phrphr56 View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Zaboravljena svrha
    Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2013 u 21:11
Pozdrav svima.
Več neko vrijeme ratujem sa vjetrenjačama i nije mi jasno zbog čega je uopće postavljeno ono o zahtjevima ili zamolbama za titlovima kad se niko na to ne obazire.
Glavno da se postavljaju titlovi za serije i filmove koji su i bogu već dojadili.
Nije li bit ovakvih stranica da se međusobno pomažemo i kad već nemamo sredstva da nešto pogledamo u kinima probamo to pronaći ovdje ili je ovo čisto preseravanje o nečijem poznavanju jezika iako se ovdje sve više nalaze titlovi drugih autora.
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2013 u 21:29
Čekaj, zar ti misliš kad postaviš zahtjev, da neko treba odmah skočiti i latiti se prevođenja?
Niko ovdje nije plaćen da prevodi, sve je na dobrovoljnoj bazi. Možda bi se naslov teme mogao promjeniti u "molbe za prevod" , jer se svakako ne može nešto zahtjevati. Imaj u vidu da ljudi koji prevode imaju posao, porodice, drugih obaveza...
Uopšte nije tačno da se molbe za prevode ne ispunajvaju. Ja sam tražio prevod dokumentarca, i MovieMaker ga je preveo,

Dakle, prvo provjeriš nešto, pa tek onda napišeš.

Ti očigledno nikad nisi pokušao da prevedeš neki film, a možda bi bilo dobro da pokušaš, pa nam javiš koliko ti je vremena trebalo.

Pozdrav!
Na vrh
3fingers View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2013 u 21:55
Ljudi koji prevode kao ja,sto se mucim SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile rade ove titlove cak i po 5 dana da bi ti imao da uzivas u filmu koji gledas.Pozdrav
3fingers
Na vrh
stoleharinga View Drop Down
Banned user
Banned user

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2013 u 22:05
Najbolje je da i dalje nastaviš da ratuješ sa vetrenjačama

Ažurirao stoleharinga - 29.Ožujak/Mar.2013 u 22:07
Na vrh
Rendgen Tehnicar View Drop Down
Translator
Translator

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2013 u 22:09
Originalno postovano od strane MrDaky78 MrDaky78 piše:

Čekaj, zar ti misliš kad postaviš zahtjev, da neko treba odmah skočiti i latiti se prevođenja?Niko ovdje nije plaćen da prevodi, sve je na dobrovoljnoj bazi. Možda bi se naslov teme mogao promjeniti u "molbe za prevod" , jer se svakako ne može nešto zahtjevati. Imaj u vidu da ljudi koji prevode imaju posao, porodice, drugih obaveza...Uopšte nije tačno da se molbe za prevode ne ispunajvaju. Ja sam tražio prevod dokumentarca, i MovieMaker ga je preveo,Dakle, prvo provjeriš nešto, pa tek onda napišeš.Ti očigledno nikad nisi pokušao da prevedeš neki film, a možda bi bilo dobro da pokušaš, pa nam javiš koliko ti je vremena trebalo.Pozdrav!

Bolje nije mogao odgovoriti...
Šta je najlepše na svetu? SLOBODA
Šta je najjače na svetu? LJUBAV
Šta je naoštrije na svetu? ISTINA
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2013 u 22:19
Originalno postovano od strane phrphr56 phrphr56 piše:

Več neko vrijeme ratujem sa vjetrenjačama i nije mi jasno zbog čega je uopće postavljeno ono o zahtjevima ili zamolbama za titlovima kad se niko na to ne obazire.

Ukratko, da ljudi ne bi otvarali stotine nepotrebnih tema. Ovako su sve želje na jednom mjestu. Nakon toga ide ona priča o dobrovoljnom prevođenju i prijevodima koje dobivate besplatno, blablabla...

Tema zaključana. Laku noć.

lock
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2013 u 13:55
Iromafia zaključao temu!!!??? bup
Na vrh
 Odgovori Odgovori