Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Olympus Has Fallen (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Olympus Has Fallen (2013)

Olympus Has Fallen

Olympus Has Fallen (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

119 min

Režija:

Antoine Fuqua

Scenarij:

Creighton Rothenberger
, Katrin Benedikt

Glavne uloge:

Morgan Freeman
  >  Speaker Trumbull
Angela Bassett
  >  Secret Service Director Lynn Jacobs
Aaron Eckhart
  >  President Benjamin Asher
Dylan McDermott
  >  Forbes
Gerard Butler
  >  Mike Banning
Cole Hauser
  >  Roma
James Ingersoll
  >  Admiral Nathan Hoenig
Melissa Leo
  >  Secretary of Defense Ruth McMillan
Radha Mitchell
  >  Leah
Sean O'Bryan
  >  Ray Monroe
Rick Yune
  >  Kang
Phil Austin
  >  Vice President Charlie Rodriguez
Finley Jacobsen
  >  Connor
Freddy Bosche
  >  Diaz
Lance Broadway
  >  O'Neil

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Olympus Has Fallen (2013)
    Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 00:53

Film je u kinima od marta 2013 godine.

Žanr:
Akcija / Triler

Režija:
Antoine Fuqua

Glavne uloge:
Gerard Butler, Angela Bassett, Robert Forster, Morgan Freeman, Dylan McDermott, Ashley Judd, Aaron Eckhart, Radha Mitchell, Melissa Leo...

Radnja filma:
Film govori o otmici Bijele kuće i propalom agentu koji je prisiljen da se vrati u staru ulogu da bi riješio novonastalu situaciju...

filmonizirani.blogspot.com

Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 01:08
Uh, okupio je ekipu za medalju!ClapClapClap
Moj favorit za ovu godinu,barem sto se tice pucacine. Thumbs UpThumbs UpThumbs Up
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 01:13
I ekipa je odlicna, a i redatelj jednim od najboljim filmovima za mene(Training Day, Shooter, Tears of the Sun), bice ovo odlicnoClap

Ažurirao icemaher - 25.Sijecanj/Jan.2013 u 01:14
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2013 u 21:38

Prevod je najavila Naomi5 Clap

Na vrh
Xilion View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Xilion Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2013 u 17:45
Skinuo mi BS Player odlican prevod(za SPARKS verziju),ali posto vidim da je rezervisan, necu onda slati :))
One day men will look back and say I gave birth to the 21th Century!
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2013 u 17:53

Naomi5, hvala za prevod bojica_plesacica

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 10:21
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Olympus Has Fallen (2013)

Korektna akcija, sasvim zadovoljavajuća, nešto što bi se moglo opisati kao "Die Hard in The White House" (prvi deo). Prilično toga su pokupili od MekLejna (u LA.), što, da se razumemo, uopšte nije loše.

Naravno, gornje važi pod preduslovom da u trenutku kad ono čudo javi "DEAKTIVIRANO" prekinete dalje gledanje (zadnjih 5 minuta) i izbegnete svu onu standardnu jenki patetiku sa čestitanjima i grljenjem, zastavom u krupnom planu, srceparajućim govorima itd.

7.0/10

Potpisujem kolegu od reči do reči.Smile Meni je godio uz peglanje, a poslednjih 5 minuta sam ionako slagala ispeglan veš LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 10:48
Valjda je posle gledanja ove bede svima jasno koliko je Gerard Butler promašena glumačka investicija, a Antoine Fuqua drugorazredni rutiner nesposoban da prepiše od McTiernana čije se "odsustvo o državnom trošku" itekako oseća u akcionom filmu.
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2019 u 21:45
Koji krš i nebuloza od filma kao i celi serijal...
Za uzrast do 15 godina - vrh akcioni film.
Za odrasle - ne bih baš rekao.

* ako je za utehu "London" je još veće smeće.

Na vrh
duhovni-portal-bobin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duhovni-portal-bobin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2024 u 00:53
Akcioni film, tema več viđena. Zanimljivo, iako je na tu temu teško stvoriti neku fabulu koja će iznenaditi zato jer je tema takva. Sve ostalo odrađuju osobni stilovi glume glavnih glumaca i efekti. ocjena 1-4 .. 4
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 00:51
Iskren da budem ( kao i uvek ), meni se ovaj film nije dopao. Necu ga oceniti sa ''Lose'' kao sto je to bio primer sa filmom Terminator 4 Salvation jer su totalno skrenuli i zato sam bio ''surov'' sa ocenjivanjem tog filma ali da se vratim na ovaj. Ocenicu ga sa Tako Tako a ovakvi filmovi takozvani ''One Man Army'' znaju da budu i te kako dobri kao recimo prvi deo filma Die Hard. A za Olympus Has Fallen imate takvu glumackuu ekipu gde na primer Ashley Judd ne glumi ni 5 minuta a da film nije nesto. Mada navikao sam se ja vala na to. I desava se po ko zna koji put da budem bas zadovoljan sa nekim nepoznatim filmom i kao ''nepoznati'' glumci a neko kao ''wow'' blocbuster poznat naravno cim je blocbuster i ima takvu ekipu glumaca a film....Ogradicu se jer stvar ukusa jer nekome se ovaj film recimo svideo. Toliko od mene a kad ocenim sa Tako Tako videcu da li ce mu ocena has fallen )
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2026 u 00:51
Nije ocena Fallen )
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.