Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mnogo me nervira...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mnogo me nervira...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
risa View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj risa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mnogo me nervira...
    Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 12:29
...kad neko postavlja titlove za neku seriju i onda umesto da sve titlove za jednu sezonu stavi u jedan fajl, on svaki posebno postavi!!!
I onda kad želim da pgledam šta ima novo moram da prelistam 2-3 stranice da dodjem do normalno postavljenih titlova...
Najnoviji primer za to su titlovi za serije Reba, PortlandiaWinners & Loosers koje je postavio korisnik titlovi.comAngry
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 12:45
Pozdrav kolega i odmah da ti kažem da mi je drago što vidim otvorene komentare, nevezano da li se slažem sa njima ili ne. Bilo bi dobro da ih je više...
Mislim da će ti kolege koje rade na prevodima serija dati bolje objašnjenje ali koliko znam, paketi epizoda se prave nakon završetka sezone. Dok je sezona u toku, ide se na pojedinačne epizode.
Ovo je prvo a drugo: dobijes bre prevode na tacni i kukaš kako moraš da listaš dve strane da bi došao do drugih prevoda. Strašno. Ajde onako najiskrenije "ne zajebavaj"! Uostalom, klikni na prikaz samo filmova i gotovo.
p.s. imaš pozdrav od člana titlovi.comLOL
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 14:22
I mene strašno nervira što umesto zahvalnosti za trud prevodioci dobijaju gomile glupih komentara kao što je ovaj, kao i zahteva da se prevode filmovi koji izlaze za godinu dana. I šta sad? Najbolje bi bilo da ti lepo serije koje te interesuju pratiš na TV-u, i onda si miran, ne moraš uopšte da tražiš titlove. 

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
risa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj risa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 16:42
Ne shvatate ili ne želite...
Ja sam zahvalan svima koji rade titlove i zahvaljujući njima sam odgledao gomilu filmova.
Samo mislim da treba uvesti neki red, za koji mislim da postoji, samo se ne poštuje.
Kao što vidiš ja nisam nov član i ja sam na početku pročitao pravila i poštujem ih.

Ovakva tema je već bila postavljena odavno ali je posle menjanja servera izbrisana.

Na vrh
risa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj risa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 16:45
E da, Winners & Loosers ima samo jedna sezonu, iz 2011, i nema više...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 16:54
Shvatamo te kolega, potpuno. Zato sam ti i rekao da na početnoj strani imaš dugme "FILMOVI". Time možeš da pregledaš SAMO prevode za filmove i ignorišeš serije.

Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 17:07
Da... mene to isto strašno mnogo nervira, prije su me nervirali štrumfovi i pocepane najlonke ali je ovo strašnije od svega. I nerviram se, i šta mi možete TonguecrnnicaraaaachaAcaNholivudtitlovi-moderatorfacepalm
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 17:16
Originalno postovano od strane risa risa piše:

Ja sam zahvalan svima koji rade titlove i zahvaljujući njima sam odgledao gomilu filmova.
Samo mislim da treba uvesti neki red, za koji mislim da postoji, samo se ne poštuje.
Kao što vidiš ja nisam nov član i ja sam na početku pročitao pravila i poštujem ih.

Ovakva tema je već bila postavljena odavno ali je posle menjanja servera izbrisana.

Recimo da se slažem sa tobom. Ali, sad prevodim jednu seriju i neko to, možda prati. Da mi ne bi bilo dosadno prevedem jednu epizodu pa jedan film. Da li to znači da ne treba da postavljam prevode pojedinačnih epizzoda mesec dana dok ne završim ceku sezonu? A šta sa onima koji danas prevode epizode koje su juče emitovane? Da li i oni treba da sačekaju maj kad se završi sezona pa da postave celu sezonu?

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
risa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj risa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 17:23
Originalno postovano od strane Gaca62 Gaca62 piše:

Originalno postovano od strane risa risa piše:

Recimo da se slažem sa tobom. Ali, sad prevodim jednu seriju i neko to, možda prati. Da mi ne bi bilo dosadno prevedem jednu epizodu pa jedan film. Da li to znači da ne treba da postavljam prevode pojedinačnih epizzoda mesec dana dok ne završim ceku sezonu? A šta sa onima koji danas prevode epizode koje su juče emitovane? Da li i oni treba da sačekaju maj kad se završi sezona pa da postave celu sezonu?

Vidi se kad neko odjednom postavi titlove za jednu celu sezonu neke serije...
I vidi se kad neko postavi titl za neku aktuelnu seriju...

P.S. I dalje mnogo cenim ljude koji prevode i veliki potdrav za njih :)

Ažurirao risa - 14.Sijecanj/Jan.2013 u 17:24
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 18:17
Ne vidim razlog zašto bih kao prevoditelj morao stavljati serije u jedan rar ili zip file.
Ako ja mogu potrošiti sate i sate za svaku epizodu, onda očekujem da korisnici izdvoje bar 5-10 minuta da te iste titlove skinu.

Isto tako, ako netko moje titlove stavi u kakvo "paket" izdanje, meni ne smeta, ali ja osobno to, ponavljam još jednom, nemam namjeru raditi...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
risa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj risa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 18:57
Ma ljudi nema problema :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 19:09
Ima kolega, ima... Dogodio nam se incident prilikom rada na serveru i ostali smo bez prevoda od juce i danas, tj uglavnom bez prevoda serija o kojima si ti pricao... hm, slucajnost,a? Slucajnost? LOLLOLLOL
Na vrh
risa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj risa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 19:54
Slučaj za Moldera!!!
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 10:54
Zar je potrebno cijelu stranu sa zadnjim postovima natrpavati sa onim izvještajima o najsidanijim filmovima.facepalm To me užasno živcira već neko vrijeme.Dovoljno je jednom staviti, a ne tri puta zaredomLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 11:29
Aaaaa, nisam odmah skontala da je ovo tema za žalbe. LOL Opcija "Označi sve poruke kao pročitane" * n (pri čemu je n broj potrebnih kliktanja i kreće se od br 1 do br 3) i kraj problema koji te toliko nervira.

Razumem da svako ima ponešto što ga nervira, ali zamislite kad bi otvorili temu u kojoj bi voditelji (titlovi-moderator) navodili sve što njih nervira LOL  Vau,ja to uopšte nije loša ideja LOL

Ažurirao bojanadj - 16.Sijecanj/Jan.2013 u 11:30
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 11:49
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Aaaaa, nisam odmah skontala da je ovo tema za žalbe. LOL Opcija "Označi sve poruke kao pročitane" * n (pri čemu je n broj potrebnih kliktanja i kreće se od br 1 do br 3) i kraj problema koji te toliko nervira.

Označio sam ja sve poruke i obrisao cookiese, ali još uvijek vidim sveLOL

Razumem da svako ima ponešto što ga nervira, ali zamislite kad bi otvorili temu u kojoj bi voditelji (titlovi-moderator) navodili sve što njih nervira LOL  Vau,ja to uopšte nije loša ideja LOL

Ja kliknuo na Voditelji foruma i kad ono moje imeLOLLOL

U globalu meni ne smetaju ti najskidanjiti tilovi, nego mi smeta što je to recimo kao danas tri puta zaredom.LOLLOL

Ažurirao Salvador - 16.Sijecanj/Jan.2013 u 11:51
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 12:10
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Zar je potrebno cijelu stranu sa zadnjim postovima natrpavati sa onim izvještajima o najsidanijim filmovima.facepalm To me užasno živcira već neko vrijeme.Dovoljno je jednom staviti, a ne tri puta zaredomLOL

Da se zna!! Ipak, Fata je Fata, al' triput je triput!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 12:16
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Fata je Fata, al' triput je triput!

LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 12:24

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Fata je Fata, al' triput je triput!

LOLLOLLOL
Thumbs UpLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,254 sekundi.