Mnogo me nervira...
Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=50346
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 01:17 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Mnogo me nervira...
Objavio: risa
Tema: Mnogo me nervira...
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 12:29
|
...kad neko postavlja titlove za neku seriju i onda umesto da sve titlove za jednu sezonu stavi u jedan fajl, on svaki posebno postavi!!! I onda kad želim da pgledam šta ima novo moram da prelistam 2-3 stranice da dodjem do normalno postavljenih titlova... Najnoviji primer za to su titlovi za serije Reba, Portlandia i Winners & Loosers koje je postavio korisnik titlovi.com
|
Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 12:45
Pozdrav kolega i odmah da ti kažem da mi je drago što vidim otvorene komentare, nevezano da li se slažem sa njima ili ne. Bilo bi dobro da ih je više...Mislim da će ti kolege koje rade na prevodima serija dati bolje objašnjenje ali koliko znam, paketi epizoda se prave nakon završetka sezone. Dok je sezona u toku, ide se na pojedinačne epizode. Ovo je prvo a drugo: dobijes bre prevode na tacni i kukaš kako moraš da listaš dve strane da bi došao do drugih prevoda. Strašno. Ajde onako najiskrenije "ne zajebavaj"! Uostalom, klikni na prikaz samo filmova i gotovo. p.s. imaš pozdrav od člana titlovi.com 
-------------
|
Objavio: Gaca62
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 14:22
|
I mene strašno nervira što umesto zahvalnosti za trud prevodioci dobijaju gomile glupih komentara kao što je ovaj, kao i zahteva da se prevode filmovi koji izlaze za godinu dana. I šta sad? Najbolje bi bilo da ti lepo serije koje te interesuju pratiš na TV-u, i onda si miran, ne moraš uopšte da tražiš titlove.
------------- https://postimages.org/" rel="nofollow">
Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 16:42
|
Ne shvatate ili ne želite... Ja sam zahvalan svima koji rade titlove i zahvaljujući njima sam odgledao gomilu filmova. Samo mislim da treba uvesti neki red, za koji mislim da postoji, samo se ne poštuje. Kao što vidiš ja nisam nov član i ja sam na početku pročitao pravila i poštujem ih.
Ovakva tema je već bila postavljena odavno ali je posle menjanja servera izbrisana.
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 16:45
|
E da, Winners & Loosers ima samo jedna sezonu, iz 2011, i nema više...
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 16:54
Shvatamo te kolega, potpuno. Zato sam ti i rekao da na početnoj strani imaš dugme "FILMOVI". Time možeš da pregledaš SAMO prevode za filmove i ignorišeš serije.
-------------
|
Objavio: Nastasja
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 17:07
Da... mene to isto strašno mnogo nervira, prije su me nervirali štrumfovi i pocepane najlonke ali je ovo strašnije od svega. I nerviram se, i šta mi možete      
|
Objavio: Gaca62
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 17:16
risa piše:
Ne shvatate ili ne želite...Ja sam zahvalan svima koji rade titlove i zahvaljujući njima sam odgledao gomilu filmova. Samo mislim da treba uvesti neki red, za koji mislim da postoji, samo se ne poštuje. Kao što vidiš ja nisam nov član i ja sam na početku pročitao pravila i poštujem ih.
Ovakva tema je već bila postavljena odavno ali je posle menjanja servera izbrisana.
|
Recimo da se slažem sa tobom. Ali, sad prevodim jednu seriju i neko to, možda prati. Da mi ne bi bilo dosadno prevedem jednu epizodu pa jedan film. Da li to znači da ne treba da postavljam prevode pojedinačnih epizzoda mesec dana dok ne završim ceku sezonu? A šta sa onima koji danas prevode epizode koje su juče emitovane? Da li i oni treba da sačekaju maj kad se završi sezona pa da postave celu sezonu?
------------- https://postimages.org/" rel="nofollow">
Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 17:23
Gaca62 piše:
risa piše:
Ne shvatate ili ne želite...Ja sam zahvalan svima koji rade titlove i zahvaljujući njima sam odgledao gomilu filmova. Samo mislim da treba uvesti neki red, za koji mislim da postoji, samo se ne poštuje. Kao što vidiš ja nisam nov član i ja sam na početku pročitao pravila i poštujem ih.
|
Recimo da se slažem sa tobom. Ali, sad prevodim jednu seriju i neko to, možda prati. Da mi ne bi bilo dosadno prevedem jednu epizodu pa jedan film. Da li to znači da ne treba da postavljam prevode pojedinačnih epizzoda mesec dana dok ne završim ceku sezonu? A šta sa onima koji danas prevode epizode koje su juče emitovane? Da li i oni treba da sačekaju maj kad se završi sezona pa da postave celu sezonu? |
Vidi se kad neko odjednom postavi titlove za jednu celu sezonu neke serije... I vidi se kad neko postavi titl za neku aktuelnu seriju...
P.S. I dalje mnogo cenim ljude koji prevode i veliki potdrav za njih :)
|
Objavio: silent_passenger
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 18:17
Ne vidim razlog zašto bih kao prevoditelj morao stavljati serije u jedan rar ili zip file. Ako ja mogu potrošiti sate i sate za svaku epizodu, onda očekujem da korisnici izdvoje bar 5-10 minuta da te iste titlove skinu.
Isto tako, ako netko moje titlove stavi u kakvo "paket" izdanje, meni ne smeta, ali ja osobno to, ponavljam još jednom, nemam namjeru raditi...
------------- ...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 18:57
|
Ma ljudi nema problema :)
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 19:09
Ima kolega, ima... Dogodio nam se incident prilikom rada na serveru i ostali smo bez prevoda od juce i danas, tj uglavnom bez prevoda serija o kojima si ti pricao... hm, slucajnost,a? Slucajnost?  
-------------
|
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2013 u 19:54
Objavio: Salvador
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 10:54
Zar je potrebno cijelu stranu sa zadnjim postovima natrpavati sa onim izvještajima o najsidanijim filmovima. To me užasno živcira već neko vrijeme.Dovoljno je jednom staviti, a ne tri puta zaredom
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 11:29
Aaaaa, nisam odmah skontala da je ovo tema za žalbe. Opcija "Označi sve poruke kao pročitane" * n (pri čemu je n broj potrebnih kliktanja i kreće se od br 1 do br 3) i kraj problema koji te toliko nervira.
Razumem da svako ima ponešto što ga nervira, ali zamislite kad bi otvorili temu u kojoj bi voditelji ( ) navodili sve što njih nervira Vau, to uopšte nije loša ideja
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 11:49
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 12:10
Salvador piše:
Zar je potrebno cijelu stranu sa zadnjim postovima natrpavati sa onim izvještajima o najsidanijim filmovima. To me užasno živcira već neko vrijeme.Dovoljno je jednom staviti, a ne tri puta zaredom |
Da se zna!! Ipak, Fata je Fata, al' triput je triput!
-------------
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 12:16
darije piše:
Fata je Fata, al' triput je triput!
|

------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2013 u 12:24
bojanadj piše:
darije piše:
Fata je Fata, al' triput je triput!
|
   |
|
|