| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Yeon-ga-si aka Deranged (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Yeon-ga-si aka Deranged (2012)Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2012 u 21:51 |
|
Deranged (2012) Yeon-ga-si (originalni naslov) ![]() Žanr: Horor, Triler, Drama Trajanje: 109 min Država: J. Koreja Jezik: Korejski Režija i scenario: Jeong-woo Park Uloge: Moon Jeong-hee Dong-wan Kim ... Jae-pil Ha-nui Lee Kim Myeong-min ... Jae-hyuk Neposredno pred zoru, iz reke Han izranjaju leševi, sama kost i koža. Otkriveno je da je uzrok smrti parazit mutant, neka vrsta crva, koji domaćina pretvara u zombija i na kraju ga sili da skoči u vodu i u smrt. Jae-hyuk prodavac farmaceutske kompanije, suočen je sa užasom: cela porodica mu je zaražena smrtonosnim parazitom. Dok on traži lek za porodicu, sa bratom istražuje poreklo parazita koji postaje nacionalna epidemija. Vlada poduzima mere, gradi kampove za pacijente, i u pokušaju da nađe lek za groznu bolest doživljava neuspeh za neuspehom. Prevod najavio Gaca62 |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2013 u 04:55 |
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2013 u 09:25 |
|
Zamolio bih sve one koji traže da im podelim titl na dva dela, ili da nađu programčić koji za par minuta spoji dva dela filma u jedan (kao na primer FAST AVI JOINER) ili da na našem sajtu pročitaju uputstvo za Subtitle Workshop i podele sami titl. Nemam vremena za to.
Najlakše je dobiti sve na tacni i samo sesti i gledati film. ![]() |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2013 u 10:33 |
|
Ili da skinu verziju filma iz jednog dela.
Što se samog filma tiče, moram priznati da sam očekivao više. Ovako, čini mi se kao da sam gledao promotivni spot za Samsung mobile. |
|
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2020 u 00:06 |
|
Izvenredna ideja za film. Prva slika farmaceutksih mahinacija. Originalna prica.
Vredno svake preporuke.
Ocena 7/10
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2021 u 02:04 |
|
Sve vreme je bilo napeto, ali mi se čini da je nekako sve urađeno nabrzaka, pogotovo na kraju. Kako god, zanimljiva ideja i ne žalim što sam ga pogledao.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2021 u 12:10 |
|
Steta sto je ovaj vredan i gledanja vredan film, tako malo ljudi ovde gledalo. Prosao je apsolutno ''Ispod radara'' kako kaze nas uvazeni clan Stole Haringa.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2022 u 17:43 |
Tako nekako i kod mene, mada mi je napetost bila najčešće upitna ali je povremeno bilo meni efektnih scena, dok i ritma nije falilo, no nisam se mogao vezati za likove, baš ta zbrzanost koju pominje Eden, delom i neuverljivost u toj snalažljivosti likova u sred svog tog haosa i panike. Znamo, sada, koliko su zdravstvene organizacije nespremne i da ikakvih brzih rešenja nema, ovde to deluje prilično hollywoodski, što je šteta jer znaju Korejanci napraviti dragulj i od ideja koje nisu sveže. Eto npr Train to Busan, šta je više iscpljeno od zombi apokalipse, no sa sjajnim likovima, emocionalnim nabojem, eto napolitankice od filma, Ovo sa tim famoznim parazitima, te haosom u društvu, nespremnošću medicine i vlasti, zakulisne radnje, big farma, vazda novac kao motiv, scene ljudske patnje i stradanja...nije to ni malo loše u ideji, tek je egzekucija, eto, u mojem doživljaju makar, tu i tamo zatajila. Svakako nije loš film, tek je mogao biti bolji.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2022 u 23:58 |
|
Pa sustinski i ja imam isti utisak o datom filmu kao i ostali, bar tada kada sam gledao, ne znam da li bi mi trenutno prijao, kao sto nisam hteo da gledam onaj sa avionom koji se vecini svidja.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |