| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Legit (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Legit (2013)Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2012 u 00:29 |
![]() Opis: Serija prati Džima Džefersona, veoma nepristojnog i neumesnog stand-up komičara koji pokušava da uspe u L.A.-u i da ozakoni svoju karijeru. Ali kud god krene i šta god da pokuša shvatiće da to baš i nije tako lako. Naručeno je 13 epizoda. Glume Jim Jefferies i DJ Qualls. Premijera: 17. 1. 2013. Žanr: komedija |
|
![]() |
|
SilvioS
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2013 u 21:23 |
|
Zasada su emitirane dvije od 13 epizoda, od kojih sam prvu preveo i uploadao.
Australski stand-up komičar Jim Jefferies glumi istoimeni lik u duhovitoj, "politički nekorektnoj" i prilično vulgarnoj komediji, koju zato ne bih preporučio za mlađe od 15 godina. Začudo, neke psovke su prekrili s *bleep*, a neke nisu, pa sam se toga i ja držao u prijevodu. Mislim, ja bih očekivao da cenzoriraju ili sve ili ništa. ali to je valjda neka interna šala autora. Naslov sam preveo kao "Ugledan". Jim je u biti neprilagoðen i dobar naslov bi bio "Prilagoðen". Ali to se ne uklapa u rečenične sklopove pilota, gdje se malo poigravaju tom riječju. Recimo, mama mu smatra da nije "legit", jer ga nema na televiziji u rodnoj Australiji. A na drugom mjestu ga Steve pita: Onda, postat ćeš "legit"? Pa razvezu o ženidbi i djeci. Osim toga, oni sami su vjerojatno bježali od takvog naslova zbog raznih Misfits serija. Tako i ja. Na kraju sam odabrao "ugledan" koji mi se najviše uklapa, a odbacio druge kandidate: uvažen / prilagoðen / uobičajen / propisan / valjan / značajan / istaknut / viðen / cijenjen / renomiran / odobravan / prihvaćen / čestit kao i (pre)banalne zakonit / legitiman / normalan / poštovan |
|
![]() |
|
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2013 u 15:31 |
|
Serija je dobila drugu sezonu.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2014 u 00:12 |
|
SilvioS je najavio prevode 1 i 2 sezone ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |