Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mirkiekishka View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirkiekishka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav
    Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 14:48
 Pozdrav svima, novi clan ovde, takodje i pocetnik u prevodjenju titlova. Nadam se da cemo se lepo druziti Smile a i da cu usput pokupiti dosta konstruktivnih saveta. 
 Za pocetak, imam samo jedno pitanje u vezi sa nasim slovima u Subtitle Workshop ( beta 4). Prebacila sam na eastern european, i slova č,š,ž se lepo vide, ali ć i đ mi prikazuje kao c i d. Đ i mogu da napisem kao DJ ali sta da radim sa ć? Hvala unapred, pozz Big smile
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 16:11
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 18:20
dobrodosle
Na vrh
mirkiekishka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirkiekishka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 19:03
hvala na dobrodoslici caocao
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 19:32
dobrodosle  dobrodosle
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 19:57
dobrodosle  dobrodosledobrodosle

Ne libi se da pitaš šta god te interesuje, a što se prevođenja tiče imamo Prevodilački kutak pa samo navali Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 20:19
dobrodosledobrodosle
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 20:22
dobrodosle
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 22:17

dobrodosle dobrodosle

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 23:51
dobrodosledobrodosledobrodosle
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2012 u 08:01
welcome
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2012 u 13:54
Originalno postovano od strane mirkiekishka mirkiekishka piše:

Pozdrav svima, novi clan ovde, takodje i pocetnik u prevodjenju titlova. Nadam se da cemo se lepo druziti Smile a i da cu usput pokupiti dosta konstruktivnih saveta. 
 Za pocetak, imam samo jedno pitanje u vezi sa nasim slovima u Subtitle Workshop ( beta 4). Prebacila sam na eastern european, i slova č,š,ž se lepo vide, ali ć i đ mi prikazuje kao c i d. Đ i mogu da napisem kao DJ ali sta da radim sa ć? Hvala unapred, pozz Big smile

Bolje skini Subtitle workshop 2.51, lakše ćeš se snaći možda.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Damilica26 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Damilica26 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2012 u 15:41
Nisam davno bio na forumu! Nego šta bi sa starim dobrim vozićem!?

dobrodosledobrodosledobrodosledobrodosle
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.