Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc pri uploadu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc pri uploadu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dzonny.master View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonny.master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc pri uploadu
    Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2012 u 20:44
Poštovanje,s obzirom da sam nov,treba mi samo jedna informacija.Uradio sam prevod za ovaj film Antropophagus (The Grim Reaper) (1980) pa me zanima kako da ga uploadujem i koje uslove moram da ispunim,ako može ukratko.Hvala punoSmile
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2012 u 21:02

Izgleda da nisi pročitao uputstvo za kačenje titla koje se nalazi na forumu, ali okej. Dakle treba da uradiš sledeće...  

Ažurirao skajler - 14.Kolovoz/Aug.2012 u 21:12
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2012 u 21:08
 Uđeš u sekciju foruma koja se zove "DIVX Titlovi, Prevodi, Podnapisi", podsekcija "Prevodilački kutak" u kojoj imaš odeljak "Obaveštenja". U tom odeljku "Obaveštenja" imaš 4-to po redu obaveštenje koje nosi sledeći naslov: "Upisivanje naslova filma pri uploadu po IMDb-u", gde je administrator darije objasnio i slikama potkrepio kompletnu proceduru za upload titlova. Samo sledi savete i to je to. Srećno!Thumbs Up

Ažurirao skajler - 14.Kolovoz/Aug.2012 u 21:18
Na vrh
dzonny.master View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonny.master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2012 u 21:29
Hvala puno, mislim da sam se snašao! Ubacio sam prevod samo čekam odobrenje od administratora.Nego,sam jedino zaboravio da se potpišem na kraju prevoda.Nadam se da neće biti nikakav problem.Pozdrav
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2012 u 22:09
Daleko od toga da je problem, samo javi nekom od moderatora da te upišu!
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2012 u 00:10
Originalno postovano od strane dzonny.master dzonny.master piše:

Uradio sam prevod za ovaj film Antropophagus (The Grim Reaper) (1980) pa me zanima kako da ga uploadujem i koje uslove moram da ispunim
Na vrhu foruma uvijek stoji tema Pravila za postavljanje prevoda. U prvom postu ti je detaljno objašnjeno sve što te zanima, od uploada do IMDb opcije. Wink

Originalno postovano od strane dzonny.master dzonny.master piše:

Nego,sam jedino zaboravio da se potpišem na kraju prevoda.Nadam se da neće biti nikakav problem.
Naravno da nije problem. Dodaj potpis, postavi titl na SendSpace i linkove kopiraj u temu Brisanje i ispravak titlova pa ćemo ga zamijeniti.

Sad kad smo to riješili...

dobrodosli
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2012 u 11:29
Sad kad STE to riješili LOL

dobrodoslidobrodosli

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.