| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
(PC) Silent Hill Homecoming Cheats |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: (PC) Silent Hill Homecoming CheatsObjavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 14:27 |
||
|
Zapeo sam na jednom mjestu i ne mogu dalje. Može li neko stručan naći kodove za povećanje zdravlja (može i ostalo ako ima). Ne mogu ništa naći sa googlom, samo ovakve tutorijale:
Hvala |
|||
![]() |
|||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 14:42 |
||
|
Igrala sam ovo na XBOX-u.
Uglavnom ima neki serum za increase health. A probaj i ovo : Cheat Code Answers Ovdje su ti mjesta gdje se nalaze ti serumi : Health Junkie |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 16:14 |
||
|
Ne trabaju mi lokacije, evo gdje sam:
zapeo sam i Silent Hillu, u onom hotelu, taman prije nego što se moram boriti sa onim čudovištem. Sve mi je tu jasno, samo mi fali zdravlja, pošto imam nož, metalnu palicu, sjekiru, pištolj (koji ne znam koristiti dobro). A od ostalog imam zdravlja skoro do kraja i jednu bocu. Sljedeće što moram je popričati sa gradonačelnikom i ubiti ono što visi, i okolo imaju vreće mesa koje moram prvo uništiti) hvala za linkove, provjerit ću ovo : http://pc.cheatfreak.com/Silent-Hill-Homecoming-cheat-codes/100-42298.html Health Cheat Code Instructions Enable the console from the game's in-game options. Hit the tilde key (~) to drop the dev-console. sv_cheats and then press ENTER. console and enter the following codes and hit ENTER to activate or toggle them. Cheat Code: give health Added by: 4618597 Ammo Cheat Code Instructions Enable the console from the game's in-game options. Hit the tilde key (~) to drop the dev-console. sv_cheats and then press ENTER. console and enter the following codes and hit ENTER to activate or toggle them. Cheat Code: give ammo Added by: 4618597 God Mode Cheat Code Instructions Enable the console from the game's in-game options. Hit the tilde key (~) to drop the dev-console. sv_cheats and then press ENTER. console and enter the following codes and hit ENTER to activate or toggle them. Cheat Code: god Added by: 4618597 djeluje dobro. nisam neki stručnjak za igrice, pitat ću brata kako se ovo ubacuje. pozdrav Ažurirao LEMONZOO - 25.Ožujak/Mar.2012 u 16:19 |
|||
![]() |
|||
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 16:45 |
||
|
chitovanje za silent hill...
|
|||
![]() |
|||
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 19:00 |
||
|
izgleda da je moja tipkovnica ona druge vrste i nema "~" dugme. Brat mi je objašnjavao da nema nekakva konzola, nisam sve pohvatao i da je to takav cr@ck.
Možda se može nekako mijenjati u program files, ako ko zna kako neka javi. pozdrav |
|||
![]() |
|||
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 19:52 |
||
Ta tipka ti se nalazi ispod Esc tipke. |
|||
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 08:28 |
||
|
hvala, znam koja je. valjda je problem u igri.
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |