Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - avanturu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

avanturu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
euforia View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: avanturu
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 22:47
Jel mi moze neko preporuciti neku dobru novu avanturu? Uvjet je da je pointen'click i da barem malo lici na crtic (tipa monkey island3 ili broken sword 1i2) puno hvala
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2005 u 22:59

Indiana Jones and the Last Crusade

Indiana Jones and the Fate of Atlantis

The Dig

Day of the tentacle

Sam & Max

Itd itd itd....

(Sve su zapravo vise Monkey island 1 i 2 style po grafici, a ne Monky island 3 i Broken sword)

Ažurirao Bikonja
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2005 u 00:16
Ma igrao sam sve te igre,neku novu trazim,kaj ne rade vise takve? Pa to barem nije tesko za napravit,crtic i to je to.
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2005 u 23:13
Runaway: A road adventure ti je jedina takva igra iz novijeg doba... Inace, sve avanture ako i naprave, rade u 3d... Nazalost, istina je..
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2005 u 00:13
Avantura koju tražiš je WANTED A WILD WESTERN ADVENTURE (sve to joj je ime)! Imam ti ja ako hoćeš!
Krava Milka ima sina Kozlića
Na vrh
bronk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bronk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 01:29
Discworld Noir, ako ima tog za PC
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
Na vrh
Darkus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darkus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 12:11
syberia 1&2?
Get It On Tha Floor

Ol' School...
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 18:39

Originalno postovano od strane bronk bronk piše:

Discworld Noir, ako ima tog za PC

Presao sam discworld noir i dojaja je iako nije crtic kao prva dva discworlda. Cak mi je i Longest Journey bilo fora za odigrat ali samo zbog price i dobrih animacija, zagonetke i ostalo mi nisu bile bas nekaj.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.