Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 10 najskidanijih filmova godine
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

10 najskidanijih filmova godine

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 10 najskidanijih filmova godine
    Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 16:41
Ovogodišnji Top 10 'najskidanijih' filmova donosi neke čudne novosti, ali i ne previše iznenađujuće. Prošle se godine tako na vrhu ljestvice našao film koji je ujedno i najviše zaradio na kino-blagajnama, Avatar Jamesa Camerona, dok ove godine pobjednik među ilegalno 'skinutima' je nastavak, i to peti, Brzih i žestokih, koji je također bio kino-hit sa zaradom od preko 600 milijuna dolara, ali se nije previše čulo za njega.

U izvješću stranice TorrentFreak stoji kako je Fast 5 'skinut' 9,3 milijuna puta, što je mnogo manje nego što je to bio slučaj s Avatarom, kojeg su očito svi željeli vidjeti jer je 2010. 'skinut' čak 16,5 milijuna puta. Brze i žestoke 5 slijedi Mamurluk 2, još jedan veliki kino hit te Thor na trećem mjestu, sa zaradom od oko 450 milijuna.

Prva tri mjesta 'najskidanijih' su sasvim razumljiva - radi se o nastavcima, uspješnim na kino-blagajnama, pa su ih i oni koji ne žele platiti kartu, poželjeli vidjeti, no zatim priča postaje malo čudnija. Ovogodišnji najuspješniji kino-hit svakako je Harry Potter i darovi smrti, Dio drugi, no on je završio tek na desetom mjestu top ljestvice 'skinutih'. Transformers 3, Pirati sa Kariba 5 i posljednji nastavak Sumrak sage, koji su, nakon Pottera, poharali kino-blagajne nisu ni upali na Top 10 'najskidanijih'. Što, svi su ih željeli gledati u kinu? Ili je odgovor u 3D-u?

Na ljestvici su se našla i dva oskarovska ostvarenja, sa početka godine, Kraljev govor i 127 sati, koji nije bio previše uspješan u kinima, kao što je i slučaj s Izvornim kodom i Ja sam broj 4.

Ova godina je već odavno proglašena lošom godinom za filmove, ne samo zbog gomile nastavaka koji su svojom neinventivnošću poharali kino-blagajne, već i zbog osjetnog smanjenja publike u kinima, što se u SAD-u broji u više od 500 milijuna dolara manjoj zaradi od prošlogodišnje. Pogledavši ljestvicu 'najskidanijih' filmova 2011. i onih koji su bili na vrhu po zaradi, jasno je i zašto. 2011. teško da će se pamtiti u filmskoj povijesti.

mojtv.hr
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 18:20
ljudi su previše opterećeni novotarijama, zato je i taj fast five skinut.
vjerovatno ga uglavnom skidaju mlađi od 21.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2011 u 17:50
Ocigledno da ovo skidaju deca ili oni koji nisu odrasli pa se loze na lomljavinu automobila
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2011 u 17:54
I jas sam skinuo F&F 5, a ne bi reko da spadam u grupe sto si naveo.
Od ovu listu sam pogledao i glupost 127h, ostala na listu verovatno nisu ulozili u marketing.

Edit: Moguce je da sam pogledao i Source Code ako to onaj film gde od jednog sna ulaze u dublji san, pa u jos dublji, itd. do jednog opustosenog mjesta?

Ažurirao prijatel-MKD - 30.Prosinac/Dec.2011 u 17:57
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2011 u 21:49

Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Edit: Moguce je da sam pogledao i Source Code ako to onaj film gde od jednog sna ulaze u dublji san, pa u jos dublji, itd. do jednog opustosenog mjesta?

Ne, to je Inception... ovo je istih 8 minuta na repeatu, sa malim izmenama...

Ažurirao CSInvestigator - 30.Prosinac/Dec.2011 u 21:50
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2011 u 22:02
aaa, sjetio sam se, nekako mi naslov bio poznat.
Onaj sto je bio mrtav a zivio u komoru i lovio bombasa, pa ga je ona cura iz ekipe sto je vodila projekat spasila muke na kraju.

Ažurirao prijatel-MKD - 30.Prosinac/Dec.2011 u 22:04
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Carick235 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Carick235 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2011 u 02:37
Ja sam skinuo sve u top 10 osim ovog Fast Five, ne lozim se na takve filmove.
Na vrh
broduboci View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj broduboci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 14:07
skinuo sam sve osim fast five, rango i harry potter
Na vrh
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 18:28
Po meni od ovih su dobri samo: Fast Five, Thor i Source Code a ostali su mi bzv (sa liste nisam Rango pogledao)
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 18:51
Jedino nesto vrede source code i rango (a cak i nije nesto, vec vidjene cake Dzoni Depa 1000x), ostalo truba.

Ažurirao Kampfar - 30.Ožujak/Mar.2012 u 18:52

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.