Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

10 najskidanijih filmova godine

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=45412
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 14:46
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: 10 najskidanijih filmova godine
Objavio: iromafia111
Tema: 10 najskidanijih filmova godine
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2011 u 16:41
Ovogodišnji Top 10 'najskidanijih' filmova donosi neke čudne novosti, ali i ne previše iznenađujuće. Prošle se godine tako na vrhu ljestvice našao film koji je ujedno i najviše zaradio na kino-blagajnama, Avatar Jamesa Camerona, dok ove godine pobjednik među ilegalno 'skinutima' je nastavak, i to peti, Brzih i žestokih, koji je također bio kino-hit sa zaradom od preko 600 milijuna dolara, ali se nije previše čulo za njega.

U izvješću stranice TorrentFreak stoji kako je Fast 5 'skinut' 9,3 milijuna puta, što je mnogo manje nego što je to bio slučaj s Avatarom, kojeg su očito svi željeli vidjeti jer je 2010. 'skinut' čak 16,5 milijuna puta. Brze i žestoke 5 slijedi Mamurluk 2, još jedan veliki kino hit te Thor na trećem mjestu, sa zaradom od oko 450 milijuna.

Prva tri mjesta 'najskidanijih' su sasvim razumljiva - radi se o nastavcima, uspješnim na kino-blagajnama, pa su ih i oni koji ne žele platiti kartu, poželjeli vidjeti, no zatim priča postaje malo čudnija. Ovogodišnji najuspješniji kino-hit svakako je Harry Potter i darovi smrti, Dio drugi, no on je završio tek na desetom mjestu top ljestvice 'skinutih'. Transformers 3, Pirati sa Kariba 5 i posljednji nastavak Sumrak sage, koji su, nakon Pottera, poharali kino-blagajne nisu ni upali na Top 10 'najskidanijih'. Što, svi su ih željeli gledati u kinu? Ili je odgovor u 3D-u?

Na ljestvici su se našla i dva oskarovska ostvarenja, sa početka godine, Kraljev govor i 127 sati, koji nije bio previše uspješan u kinima, kao što je i slučaj s Izvornim kodom i Ja sam broj 4.

Ova godina je već odavno proglašena lošom godinom za filmove, ne samo zbog gomile nastavaka koji su svojom neinventivnošću poharali kino-blagajne, već i zbog osjetnog smanjenja publike u kinima, što se u SAD-u broji u više od 500 milijuna dolara manjoj zaradi od prošlogodišnje. Pogledavši ljestvicu 'najskidanijih' filmova 2011. i onih koji su bili na vrhu po zaradi, jasno je i zašto. 2011. teško da će se pamtiti u filmskoj povijesti.

mojtv.hr

-------------

Odgovori:
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2011 u 18:20
ljudi su previše opterećeni novotarijama, zato je i taj fast five skinut.
vjerovatno ga uglavnom skidaju mlađi od 21.

Objavio: cenobit
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2011 u 17:50
Ocigledno da ovo skidaju deca ili oni koji nisu odrasli pa se loze na lomljavinu automobila

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2011 u 17:54
I jas sam skinuo F&F 5, a ne bi reko da spadam u grupe sto si naveo.
Od ovu listu sam pogledao i glupost 127h, ostala na listu verovatno nisu ulozili u marketing.

Edit: Moguce je da sam pogledao i Source Code ako to onaj film gde od jednog sna ulaze u dublji san, pa u jos dublji, itd. do jednog opustosenog mjesta?

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2011 u 21:49

Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Edit: Moguce je da sam pogledao i Source Code ako to onaj film gde od jednog sna ulaze u dublji san, pa u jos dublji, itd. do jednog opustosenog mjesta?

Ne, to je Inception... ovo je istih 8 minuta na repeatu, sa malim izmenama...

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2011 u 22:02
aaa, sjetio sam se, nekako mi naslov bio poznat.
[spoiler]Onaj sto je bio mrtav a zivio u komoru i lovio bombasa, pa ga je ona cura iz ekipe sto je vodila projekat spasila muke na kraju.[/spoiler]

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: Carick235
Datum objave: 31.Prosinac/Dec.2011 u 02:37
Ja sam skinuo sve u top 10 osim ovog Fast Five, ne lozim se na takve filmove.

Objavio: broduboci
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2012 u 14:07
skinuo sam sve osim fast five, rango i harry potter

Objavio: Chuck Norris
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2012 u 18:28
Po meni od ovih su dobri samo: Fast Five, Thor i Source Code a ostali su mi bzv (sa liste nisam Rango pogledao)

-------------

Objavio: Kampfar
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2012 u 18:51
Jedino nesto vrede source code i rango (a cak i nije nesto, vec vidjene cake Dzoni Depa 1000x), ostalo truba.

-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk