Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prijedlog za stastistiku
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prijedlog za stastistiku

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prijedlog za stastistiku
    Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2011 u 16:40
Šta kažete da se na forum ili sajt stavi statistika najboljih članova u zadnjih 10 godina?

Rubrike top 10

• Uploader (Autorski i tuđi titlovi)
  • Prevoditelj (Autorski)
  • Prevoditelj u zanjih godinu dana
  • Poster (forum)
  • Pokretač tema (forum)
itd...
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2011 u 20:41
Ako program dopušta.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2011 u 23:29
Verovao ili ne, uskoro će biti nešto vrlo slično.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2011 u 17:43
super, baš me zanima ko je najjači uploader. vjerovatno dmd
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2011 u 10:53
Iskreno, nikad nisam voleo te takve liste. Recimo, ja mogu sad da uzmem hiljadu i jedan engleski titil, postavim ga i "JA SAM NAJBOLJI". Ceniću više Gacinih 600+ uploada, nego nečijih 6000+... No, biće na novom sajtu (psssst) raznih kategorija i vrednovanja, ne samo kvantitativnih...
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2011 u 13:51
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Iskreno, nikad nisam voleo te takve liste. Recimo, ja mogu sad da uzmem hiljadu i jedan engleski titil, postavim ga i "JA SAM NAJBOLJI". Ceniću više Gacinih 600+ uploada, nego nečijih 6000+... No, biće na novom sajtu (psssst) raznih kategorija i vrednovanja, ne samo kvantitativnih...

Upravo tako. Totalno nepotrebno ako mene pitate (a ne pitate LOL). Nego, Šefe, hoće li biti i kakve love uz te kategorije LOL
What can change the nature of a man?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2011 u 13:55
Biće "love". Evo ti odmah:
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2011 u 14:02
Šefe, meni hanuma daje i previše te "love". Meni trebaju šuške, kinte, marke, devize, pare LOL
What can change the nature of a man?

Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2011 u 14:06
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Šefe, meni hanuma daje i previše te "love". Meni trebaju šuške, kinte, marke, devize, pare LOL 
Pare nisu problem, para NEMALOL
live long and prosper
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2011 u 14:17
Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

Ne bih znao ko je najjači uploder, ali mislim da najviše uplodanih titlova ima kneginjaWink
Zanemari statistiku, prioni se poslaLOL

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 17:14
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

Ne bih znao ko je najjači uploder, ali mislim da najviše uplodanih titlova ima kneginjaWink
Zanemari statistiku, prioni se poslaLOL

čim vidim ko je najbolji, odma se bacam na posao i stižem gaSmile
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 19:12
I imat ćemo mnoštvo kvalitetnih titlova!

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 19:15

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

I imat ćemo mnoštvo kvalitetnih titlova!

+1 Dead

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 21:12
LOLLOLLOLLOL +2
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2012 u 20:52
Imam jedan predlog,ako neko moze da prebaci neke titlove za filmove (iz stranih titlova) u pretragu..ja ne bih znao :)
Ne znam da li me razumete,odredjenih prevoda nema u pretrazi a ima u stranim titlovima.

Primer: The Amityville Haunting (2011) nema ga nigde u pretazi a ima 2 srpska titlova...ne verujem da vecina ljudi zna da postoji prevod za ovaj film!

The Devil Within (2010) postoji titl na engleskom jeziku a takodje ga nema u pretazi,a u stranim titlovima postoji!

Gacy House (2010) postoji takodje engleski titl,a u pretazi ga nema.Slucajno sam naleteo na njega trazeci bilo koji strani titl,kad ono ugledao tamo engleski titl.

Ako neko zna i ima volje...
Nisam siguran da li sam u pravoj temi pisao,ali nije problem,pitanje moze da bude,a mislim da je vise predlog LOL (da ne bih pravio novu temu samo zbog ovog...)

Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2012 u 23:51
Originalno postovano od strane filips88 filips88 piše:

The Amityville Haunting (2011) nema ga nigde u pretazi a ima 2 srpska titlova...ne verujem da vecina ljudi zna da postoji prevod za ovaj film!
Misliš na ove titlove? Jesi li ih uopće provjeravao? To nisu filmovi za taj film već za X (2011), a on je preveden prije skoro godinu dana.

Citiraj The Devil Within (2010) postoji titl na engleskom jeziku a takodje ga nema u pretazi,a u stranim titlovima postoji!

Gacy House (2010) postoji takodje engleski titl,a u pretazi ga nema.Slucajno sam naleteo na njega trazeci bilo koji strani titl,kad ono ugledao tamo engleski titl.
Nema ih jer ih nitko nije postavio na našu stranicu.

Citiraj Ako neko zna i ima volje...
Eto idealne prilike da naučiš postavljati titlove. Wink Samo se pridržavaj pravila za postavljanje i ne bi trebalo biti problema.

Ažurirao Titivillus - 05.Srpanj/Jul.2012 u 00:06
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2012 u 03:29
U pravu si...qq kako nisam skapirao da su za film  X: Night of Vengeance,makar sam izvuko nesto korisno LOL  ...a ja kao budala gledao bez prevoda,strasno.A i primetio nesto da mi se ne uklapaju  titlovi za The Amityville Haunting.
A ova 2 engleska prevoda sam nasao na ovom sajtu gde se nalaze strani titlovi All4divx,ok tu ima sa drugih sajtova titlovi,ali sam mislio da su  ubaceni ovde u  pretrazi.
a ova pravila treba vremena malo da bih prelistao i da vidim kako cu da se snadjem.Ako se ne budem snasao zovem te :)

hvala ti na odgovoru,drago mi je da si pojasnio!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.