| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
An Angel at My Table (1990) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: An Angel at My Table (1990)Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2011 u 18:12 |
|
An Angel at My Table (1990)
* Anđeo za mojim stolom * http://www.imdb.com/title/tt0099040/
Režija: Jane Campion
Film započinje pričom o mladoj Janet, simpatičnoj riđokosoj djevojčici, stidljivoj
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2022 u 01:40 |
|
Film koji nije za svakoga (mozda i trenutak, raspolezenje, itd.) zbog teme, podesti me zivot jednog kolege, naravno nije shizofrenija, nego pogresna dijagnoza a imao elipilepticni napad i jedva preziveo, srecom, jbg. zivot pise drame ili romane. ali eto rekoh da ga pomenem, mene veze za tu pricu, sta znam jurim kao sto rekoh psiholoske trilere, fantaziju, specificne drame,komedije itd. Ali mozda neko pozeli da pogleda.Ostalo je par za koje sam obecao da cu dodati vise komentra, i dati spada u tu listu. Da gledao sam sa diska (Criterion), neko ne voli ovaj tip, ja pak mogu i ne bezim od istih.
Ažurirao AlexDeLarge - 01.Listopad/Oct.2022 u 22:30 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |