Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - La doppia ora aka The Double Hour (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

La doppia ora aka The Double Hour (2009)

La doppia ora

La doppia ora (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Dupli sat

Godina:

2009

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, ljubavni, triler

Trajanje:

95 min

Režija:

Giuseppe Capotondi

Scenarij:

Alessandro Fabbri
, Ludovica Rampoldi
, Stefano Sardo

Glavne uloge:

Roberto Accornero
  >  Man at speed date
Giorgio Colangeli
  >  Father
Giorgio Colangeli
  >  Priest
Michele Di Mauro
  >  Dante
Lorenzo Gioielli
  >  Hotel deputy director
Giampiero Judica
  >  Man at speed date
Lucia Poli
  >  Marisa
Kseniya Rappoport
  >  Sonia
Fausto Russo Alesi
  >  Bruno
Filippo Timi
  >  Guido
Lidia Vitale
  >  Redhead at speed date
Antonia Truppo
  >  Margherita
Barbara Braconi
  >  Receptionist
Gaetano Bruno
  >  Riccardo
Valentina Gaia
  >  Jewelry shop-girl
Federica Cassini
  >  Infermiera
Diegi Gueci
  >  Man at speed date
Deborah Bernuzzi
  >  Hostess
Edoardo La Scala
  >  Marco

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: La doppia ora aka The Double Hour (2009)
    Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 22:18

La doppia ora

aka

The Double Hour (2009)

Žanr: Krimi, Drama, Misterija

Režija: Giuseppe Capotondi

Jezik: Italijanski

Glumci: Kseniya Rappoport, Filippo Timi, Antonia Truppo

Trajanje: 95 min

Gvido, bivši policajac je bezuspešni veteran klubova za brzinsko muvanje u Torinu. A, onda iznenada, upoznaje Slovenku Sonju, sobaricu u elitnom hotelu. Upuštaju se u strasnu romansu, i kada odu u prirodu da bi uživali, počinje da se razvija mračna strana priče.

Kako Sonjina mutna prošlost isplivava na videlo, njena realnost počinje da se urušava. Sve se menja, a odgovori na pitanja se otkrivaju kroz neprestane obrte...

Preuzeto sa: http://www.filmovanje.com

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1379222/

TITLOVI

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2011 u 20:33
Glupog li filma... Dosadan je maksimalno, glumci traljavi, priča ne daj Bože, predvidljivo, nabacano, film u pokušaju... Ne trošiti vreme...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2021 u 14:26
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Glupog li filma... Dosadan je maksimalno, glumci traljavi, priča ne daj Bože, predvidljivo, nabacano, film u pokušaju... Ne trošiti vreme...

Potpisujem sve rečeno. Totalno ništavilo od filma ili kako ja to volim da nazovem "ništa ni o čemu" film. LOL
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2024 u 11:11
Meni se dopao, doduše u smislu da me je nasamario ali dopao mi se način na koji sam nasamaren.
Sadrži u sebi tu dozu nepredvidljivosti, gde sam prvo mislio da je priča jedno, pa nešto drugo, te treće (što mi se izuzetno retko dešava) a zapravo je jednostavna i usput pravi budalu od mene LOL no kao i sa junacima filma, budalu od sebe vazda pravim sam, drugi tek onoliko koliko im dozvolimo. Pecao sam se, pecao, ostajao u priči iako sam želeo nešto peto od filma, i tako mi je onda to. LOL  No blesavljenje na stranu, ono što mi se najviše dopalo je ruska glumičica (Ksenija Rappoport) na privremenom ili bolje povremenom radu u italijanskom filmu, preslatka mi je a i bitnije od toga, zbilja je dobra, škola ruskog pozorišta, dok sam usput i konačno overio jedan bukvalni da bukvalnije ne može psihološki triler, ako je i triler prava odrednica uopšte. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.