| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La doppia ora aka The Double Hour (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La doppia ora aka The Double Hour (2009)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 22:18 |
La doppia oraakaThe Double Hour (2009)
![]() Žanr: Krimi, Drama, Misterija Režija: Giuseppe Capotondi Jezik: Italijanski Glumci: Kseniya Rappoport, Filippo Timi, Antonia Truppo Trajanje: 95 min Gvido, bivši policajac je bezuspešni veteran klubova za brzinsko muvanje u Torinu. A, onda iznenada, upoznaje Slovenku Sonju, sobaricu u elitnom hotelu. Upuštaju se u strasnu romansu, i kada odu u prirodu da bi uživali, počinje da se razvija mračna strana priče. Kako Sonjina mutna prošlost isplivava na videlo, njena realnost počinje da se urušava. Sve se menja, a odgovori na pitanja se otkrivaju kroz neprestane obrte... Preuzeto sa: http://www.filmovanje.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1379222/ TITLOVI |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2011 u 20:33 |
|
Glupog li filma... Dosadan je maksimalno, glumci traljavi, priča ne daj Bože, predvidljivo, nabacano, film u pokušaju... Ne trošiti vreme...
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2021 u 14:26 |
Potpisujem sve rečeno. Totalno ništavilo od filma ili kako ja to volim da nazovem "ništa ni o čemu" film.
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2024 u 11:11 |
|
Meni se dopao, doduše u smislu da me je nasamario ali dopao mi se način na koji sam nasamaren.
Sadrži u sebi tu dozu nepredvidljivosti, gde sam prvo mislio da je priča jedno, pa nešto drugo, te treće (što mi se izuzetno retko dešava) a zapravo je jednostavna i usput pravi budalu od mene
no kao i sa junacima filma, budalu od sebe vazda pravim sam, drugi tek onoliko koliko im dozvolimo. Pecao sam se, pecao, ostajao u priči iako sam želeo nešto peto od filma, i tako mi je onda to. No blesavljenje na stranu, ono što mi se najviše dopalo je ruska glumičica (Ksenija Rappoport) na privremenom ili bolje povremenom radu u italijanskom filmu, preslatka mi je a i bitnije od toga, zbilja je dobra, škola ruskog pozorišta, dok sam usput i konačno overio jedan bukvalni da bukvalnije ne može psihološki triler, ako je i triler prava odrednica uopšte. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |