Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=42289 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 10:08 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: La doppia ora aka The Double Hour (2009)Objavio: CSInvestigator
Tema: La doppia ora aka The Double Hour (2009)
Datum objave: 27.Srpanj/Jul.2011 u 22:18
Gvido, bivši policajac je bezuspešni veteran klubova za brzinsko muvanje
u Torinu. A, onda iznenada, upoznaje Slovenku Sonju, sobaricu u elitnom
hotelu. Upuštaju se u strasnu romansu, i kada odu u prirodu da bi
uživali, počinje da se razvija mračna strana priče.
Kako Sonjina mutna prošlost isplivava na videlo, njena realnost počinje
da se urušava. Sve se menja, a odgovori na pitanja se otkrivaju kroz
neprestane obrte...
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Odgovori: Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 15.Prosinac/Dec.2011 u 20:33
Glupog li filma... Dosadan je maksimalno, glumci traljavi, priča ne daj Bože, predvidljivo, nabacano, film u pokušaju... Ne trošiti vreme...
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: bgvracar
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2021 u 14:26
CSInvestigator piše:
Glupog li filma... Dosadan je maksimalno, glumci traljavi, priča ne daj Bože, predvidljivo, nabacano, film u pokušaju... Ne trošiti vreme...
Potpisujem sve rečeno. Totalno ništavilo od filma ili kako ja to volim da nazovem "ništa ni o čemu" film.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2024 u 11:11
Meni se dopao, doduše u smislu da me je nasamario ali dopao mi se način na koji sam nasamaren.
Sadrži u sebi tu dozu nepredvidljivosti, gde sam prvo mislio da je priča jedno, pa nešto drugo, te treće (što mi se izuzetno retko dešava) a zapravo je jednostavna i usput pravi budalu od mene no kao i sa junacima filma, budalu od sebe vazda pravim sam, drugi tek onoliko koliko im dozvolimo. Pecao sam se, pecao, ostajao u priči iako sam želeo nešto peto od filma, i tako mi je onda to. No blesavljenje na stranu, ono što mi se najviše dopalo je ruska glumičica (Ksenija Rappoport) na privremenom ili bolje povremenom radu u italijanskom filmu, preslatka mi je a i bitnije od toga, zbilja je dobra, škola ruskog pozorišta, dok sam usput i konačno overio jedan bukvalni da bukvalnije ne može psihološki triler, ako je i triler prava odrednica uopšte.