| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tema za one koji ne vole Balaševića |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tema za one koji ne vole BalaševićaObjavljeno: 02.Lipanj/Jun.2011 u 20:17 |
|
Mene fascinira kako neko ko vrti 3 akorda već 35 godina, dobije onakvu temu.
bojanadj: Tema je proizvod negativnih komentara u temi DJORDJE BALASEVIC-LIK KOJI ME FASCINIRA. Član Bobiška nije započeo ovu temu, već je njegov post prvi prebačen, pa samo izgleda da je on tvorac ove "negativne" teme. Izvinjavam se zbog toga, ali trenutno nemam drugi način da ovo izvedem ![]() Ažurirao bojanadj - 27.Prosinac/Dec.2011 u 09:04 |
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 03:49 |
|
Tekstovi pesama su mu fantastični. Muzika je previše spora i dosadna za moj ukus, ali to je stvr mog (ne)ukusa. Ono što mi smeta su njegova pametovanja i politički uplivi na TV-u i nastupima.
|
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
Bardem
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Srbija,Novi Sad Status: Offline Points: 603 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 04:13 |
Gotovo da se slažem u potpunosti. Izrekao je do sada pravu zbirku idiotskih komentara... |
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 13:01 |
Više strana nego nota?!? Čovek je pogazio desetine svojih nebuloznih pompeznih izjava, od Slovenaca konjušara pa da ne nabrajam dalje. Koliko je tu iskren i dosledan bio, toliko je verovatno i u svojim pesmama, dovoljno da mu ne verujem ništa ni sa "umetničke" strane. Na kraju uvek ima i ono da se o ukusima ne raspravlja. |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 13:09 |
|
Sve je u pesmi, ne moraju da se trose reci...
![]() |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 13:12 |
|
Smradovi...
|
|
|
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 13:40 |
|
Fala Bogu, pa umem da obrazložim svoj stav ako nije jasan, pošto ga ne štedi text pesme.
![]() On ti za Vojvodinu dođe kao ono ''pijan za plot''... Kad hoće za nešto čovek da se uhvati, uhvati se za njega, što je meni jednako kao kada se uskoro budu nagnojili fanovi za Bokija 13 na ovom prostoru. Nisam naišao na živog čoveka koji ''sluša Balaševića'' iz prostog razloga što nije preplavio ovaj prostor balalajkama, pa hvala Bogu na tome. Stoga, naslov pesme mu treba staviti uz podatke lične karte. Hvala , neću više da ga pominjem. |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 14:20 |
|
Da postavimo pitanje ljudima: "Šta vam je bliže, neiskreno balavljenje, preletanje, lupetanje, prdež i potpazušni smrad Đorđa Balaševića ili pojava bića koja sebe nazivaju zaklana čeljad", mislim da znam gde bi prevagnulo. Ali ovo nije tema otvorena za širenje mržnje prema bilo kome, i ako se ne nalazite u njoj, šta tražite tu?
|
|
|
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 16:32 |
|
Ovo je stvarno dosta kontraverzna tema, tj. pevač. I danas danju mislim da mu je jedna pesma za antologiju. Znam da su ukusi različiti ali za mene je " Balada o Vasi Ladačkom" pesma za antologiju. I zato mi je još teže da komenarišem njegovo ponašanje ili bilo šta van njegove poezije. Po meni se nije pokazao kao čovek i to je razlog što odavno o njemu ne razmišljam. Javio sam se samo zbog kontre koja se pojavila. Bez obzira što su navodi o njegovom karakteru tačni ne mislim da se komarci trebaju ubijati nuklearkom. Lično mislim da je tema i postavljena iz sumnjivih razloga. Neću više
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 17:02 |
|
Imao sam priliku da upoznam četvoricu muzičara koji rade sa njim prošlog leta, i dosadio sam im pitanjima o njemu. Uglavnom, zaključak je da je Balašević čudan čovek, izuzetno težak za saradnju, jedan je rekao "đubre" a ovaj drugi "ma daj ne seri, što je đubre", pa su počeli da se ga analiziraju, i na kraju došli do toga da je super lik sa lošim menadžmentom. Ali, ne trebaju mi oni da zaključim da je fantastičan tekstopisac, i njegova ličnost me nešto i ne zanima kad čitam njegovu knjigu (što mi je bliže od slušanja snimljenog materijala).
|
|
|
|
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 22:02 |
|
Bojo neću više da upadam obećavam :) , ali samo da dodam da je Djole sam nametnuo tu svoju ličnost. Da su njegovi koncerti i pojavljivanja koncipirani tako da on samo peva onda bi on bio kao M. Džekson, Erik, Tiesto, ali on sam stalno nameće svoje stvavove i mišljenja, koja su često oprečna, ironična, ponekad čak i blago zajedljiva umesto da peva tu poeziju i da uživamo. I zato mislim da ga neki ne vole tj. njegovu ličnost. E sad odoh polako i pištam fanove da uživaju u Djoletu.
|
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 22:48 |
|
ima 4-5 dobrih pjesama, ali ga ne mogu smislit...
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 22:52 |
Znam ja, ali Čudak bi me ubio da izrazim svoje mišljenje. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:08 |
|
Bio si mali... bilo je hladno... trebao je neko da te zagreje...
|
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:34 |
|
Sad imate svoju negativnu temu i dajte sebi oduška koliko želite.
Ažurirao bojanadj - 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:34 |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:41 |
|
Samo da se zna...nisam ja pokrenuo ovu temu, iako tako izgleda zbog premeštanja i tumbanja sa one izvorne. Tako nebitnog lika nikada ne bih častio posebnom temom
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:44 |
Jedna od najduljih i najhladnijih zima u zadnjih 100 godina. ![]() Ima li kakva Đoletova pjesma o hladnoj zimi? |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:50 |
+1 Stvarno ko od bede potez ![]() |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:53 |
Kako to da znaju ljudi koji ga mrze? |
|
![]() |
|
cp6uja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 20:13 |
|
Ne mogu da ga smislim. Niti njegov glas, niti njegovu muziku, niti njegov stil, uopšte.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |